۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
کد خبر: 52677
خوراکی‌های مفید برای کاهش درد

متخصصان اعلام کردند: نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که برخی از خوراکی‌ها به‌ اندازه داروهای مسکن رایج مانند «ایبوپروفن» می‌تواند درد را کاهش دهد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، با وجود شواهد فزاینده مبنی بر اینکه برخی از داروهای مسکن ممکن است واقعا برای برخی افراد خطرناک باشد، این مواد غذایی ممکن است انتخاب بهتری برای کاهش درد باشد.

در ادامه به نقل از «دویچه وله» به چند ماده غذایی که به کاهش درد اندام‌های بدن کمک می‌کند، خواهیم پرداخت.

زنجبیل

زنجبیل احتمالاً بیشتر به دلیل خواص ضد تهوع و تسکین‌دهنده معده شناخته شده است. اما همچنین می‌تواند با درد، از جمله درد مفاصل ناشی از آرتریت مبارزه کند.

دانه کدو تنبل

دانه کدو تنبل منبع فوق‌العاده‌ای از منیزیم است؛ ماده معدنی‌ که ممکن است تعداد حمله‌های میگرن‌ را کاهش دهد. دانه کدو تنبل همچنین ممکن است به پیشگیری و درمان پوکی استخوان کمک کند. برای دریافت منیزیم بیشتر، بادام و بادام هندی، سبزیجات با برگ سبز تیره (مانند اسفناج و کلم پیچ)، لوبیا و عدس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

زردچوبه

کورکومین، ترکیب موجود در ادویه که رنگ نارنجی روشن به آن می‌دهد، می‌تواند بر چندین فرآیند در بدن شما از جمله التهاب تأثیر بگذارد. مطالعات روی افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی و استئوآرتریت که مکمل‌های کورکومین مصرف می‌کردند، نشان داد که آنها می‌توانند بهتر و بدون عوارض جانبی مصرف دارو راه بروند. فلفل سیاه می‌تواند به جذب کورکومین در بدن شما کمک کند.

نعناع

روغن نعناع، ‌گرفتگی‌های دردناک و نفخ را که از علائم سندرم روده تحریک‌پذیر هستند، تسکین می‌دهد. چای نعناع یک تسکین‌دهنده خوب برای ناراحتی‌های گاه‌به‌گاه شکم است.

کد خبر: 52677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 6 =