توزیع بسته‌های معیشتی بین مددجویان بهزیستی تا نیمه شعبان

محسن صیاد، رئیس دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور از برپایی چهار پویش طی روزهای آینده خبر داد و گفت: یکی از پویش‌ها، عید رمضان است که اختتامیه آن در نیمه شعبان برگزار و طی آن بسته‌های معیشتی تا نیمه شعبان به دست مددجویان سازمان بهزیستی خواهد رسید.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی، صیاد با بیان اینکه سازمان بهزیستی به واسطه تقارن بهار طبیعت و ماه رمضان تصمیم گرفته پویش «عید رمضان» را قبل از ورود به سال نو و ماه رمضان برگزار کند، گفت: زمان برگزاری این پویش از نیمه ماه رجب تا نیمه شعبان بود که تمامی استان‌ها در ارتباط با خیرین و خیریه‌ها و برگزاری مراسمات گلریزان اقدام به جمع‌آوری مردمی و تولید بسته‌های معیشتی کردند.

او افزود: اختتامیه پویش عید رمضان در نیمه شعبان است که به دنبال آن بسته‌ها و کمک‌های جمع‌آوری شده تا نیمه شعبان به دست مددجویان سازمان بهزیستی خواهد رسید. خانواده‌های دارای معلولین بسترگرا و ضایعه نخاعی و دارای دو عضو معلول و بیشتر در اولویت دریافت این بسته قراردارند.

رئیس دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی با اشاره به پویش دیگر این سازمان در ماه رمضان در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد: پویش «حال خوب» ویژه خانواده‌های دارای سه معلول به بالا برای اولین بار برگزار خواهد شد و سه موضوع «کمک درمانی»، «تامین لوازم توانبخشی و بهداشتی» و «کمک‌های معیشتی» را دنبال خواهد کرد. زمان برگزاری این پویش از اول فروردین ماه تا پایان فروردین ماه است.

صیاد با اعلام روش‌های مشارکت خیران و نیکوکاران برای شرکت در این پویش گفت: خیران می‌توانند برای کمک به مددجویان و شرکت در پویش حال خوب و عید رمضان مبلغ موردنظر را از طریق کد اختصاصی ۱۲۳* و شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۰۷۰۷۰۷۵ واریز کنند.

به گفته وی، پویش «حال خوب» در ماه رمضان از مردم و خیرین برای کمک به خانواده‌های دارای سه معلول به بالا دعوت می‌کند.

او همچنین طرح سوم بهزیستی در ایام پیش‌رو را برپایی طرح «ضیافت مهربانی» برای اولین بار عنوان کرد و افزود: این ضیافت، طرح بازدید از مددجویان تحت پوشش بهزیستی در داخل منازل و مراکز نگهداری همچون شیرخوارگاه‌ها، مراکز نگهداری کودکان و ایتام و مراکز نگهداری از معلولان با هماهنگی بهزیستی و شهرستان‌ها است. بازدیدکنندگان از این مراکز گروه‌ها و نهادهای مردمی و اقشار تخصصی جامعه همچون اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، نویسندگان، فیلمسازان، ورزشکاران و قهرمانان ملی هستند.

صیاد هدف از این کار را پای کار آوردن اقشار تخصصی برای حل مسئله و مشکلات مددجویان بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی در بازدید افراد سعی می‌کند برای آنها تصمیم‌سازی و دغدغه‌سازی کند تا آنها در حوزه‌های تخصصی خود به مسئله مددجویان بپردازند.

وی طرح دیگر سازمان بهزیستی را مهرواره در محضر ولی نعمتان عنوان کرد و گفت: بهزیستی دارای ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی در سراسر کشور است که در هر مرکز حدود ۵۰۰ پرونده مددجویی وجود دارد. در این برنامه سازمان از گروه‌های جهادی، مساجد، خیریه‌ها و موسسات فرهنگی و اجتماعی دعوت می‌کند تا با مراجعه به مراکز مثبت زندگی محله، خانواده‌های دارای نیاز و مسئله را شناسایی و در راستای کمک به این خانواده‌ها اقدام کنند. به طور مثال مددجویانی هستند که خانه‌شان نیازمند مناسب‌سازی است و گروه‌های جهادی در محله می‌توانند برای کمک به آنها اقدام کنند.

رئیس دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی، زمان برگزاری این پویش را نیز از نیمه رمضان تا عید فطر اعلام کرد. آخرین طرح بهزیستی در ماه رمضان جمع آوری فطریه برای رسیدگی به حال مددجویان تحت پوشش سازمان است که از مردم دعوت می‌شود فطریه‌های خود را در روز عید فطر به پایگاه‌های بهزیستی در سطح محلات و شهرها پرداخت کنند.

کد خبر: 58622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 9 =