بهزیستی در زمینه ارائه خدمات و تجهیزات به معلولان کمبودی ندارد

علی محمد قادری، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی با اشاره به محدودیت‌های مالی و بودجه‌ای سازمان بهزیستی، افزود: با وجود مشکلات عدیده در این زمینه، به همت دولت سیزدهم در حال حاضر در ارایه خدمات و تجهیزات مورد نیاز برای معلولان هیچ کمبودی وجود ندارد

به گزارش آتیه آنلاین، قادری روز پنجشنبه در آیین افتتاح مجتمع اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شهر سهند، با بیان اینکه خدمات این مجموعه بسیار فراتر و وسیع تر از تصور عموم است، افزود: در ارایه ویلچر به افراد متقاضی پشت نوبت نداریم و هر معلولی در این زمینه تقاضای خود را به ادارات بهزیستی ارایه کند، در سریع ترین زمان ممکن لوازم موردنیاز در اختیارش گذاشته می شود.

او با بیان اینکه هم اکنون این مجموعه به هفت میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور خدمات می‌دهد، اظهار کرد: این افراد به صورت مستمر و موردی از انواع خدمات توان بخشی، اجتماعی، درمانی و مستمری سازمان بهزیستی که ۱۹ هزار نفر نیرو دارد، بهره‌مند شده و در طول سال با این سازمان ارتباط مستقیم دارند.

قادری اهتمام جدی و بی سابقه دولت در کاشت حلزون برای نوزادان ناشنوا در بدو تولد را یکی از دستاوردهای بسیار مهم دولت خواند و با اعلام اینکه در این خصوص نیز پشت نوبت در سازمان بهزیستی وجود ندارد، یادآور شد: اعمال جراحی مربوط به کاشت حلزون توسط این سازمان و همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.

او از افزایش مناسب مستمری دهک های پایین جامعه برای سال آینده خبر داد و اضافه کرد: ما به خوبی می‌دانیم که این مبالغ به هیچ عنوان کفاف زندگی مردم به خصوص اقشار ضعیف را نمی‌کند اما آنچه که توسط سازمان بهزیستی به جامعه هدف پرداخت می‌شود، در حقیقت کمک معشیتی است.

رییس سازمان بهزیستی توجه به اشتغال افراد تحت پوشش بهزیستی را یکی از اولویت های مهم این سازمان طی سال جاری و برای سال آینده اعلام کرد و گفت: در این رابطه تسهیلاتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان برای هر نفر پرداهت می شود که منابع آن تامین شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

معاون وزیر کار با بیان اینکه افراد تحت پوشش واحدهای مختلف تولیدی و کارگاهی از مساعدت چهار میلیون تومانی بهره مند می شوند، ادامه داد: کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را در کارگاه ها و واحدهای تولیدی و صنعتی به کار بگیرند نیز از تسهیلات ویژه برخوردار شده و حق بیمه این افراد تا ۲۳ درصد نیز توسط بهزیستی پرداخت می‌شود.

قادری با تاکید بر اهمیت و نقش کمک های خیرین و نیکوکاران به سازمان بهزیستی، گفت: با توجه به کمبودهای اعتباری و نیز طیف وسیعی از خدمت گیرندگان این مجموعه، بدون تعارف باید گفت تنها با کمک خیرین می‌توان به مطالبات جامعه هدف پاسخ داد و در این مسیر به شدت نیازمند یاری آنها هستیم.

او توجه به بهره‌وری را یکی از اهداف کلی دولت سیزدهم و سازمان بهزیستی دانست و با اشاره به اینکه در شرایط کنونی کشور باید از منابع محدود و حداقل، بیشترین بهره را ببرد، افزود: ساخت، تجهیز و بهره برداری از مرکز اورژانس اجتماعی شهر سهند در آذربایجان شرقی نمونه ای موفق از چنین رویه ای است که زمین و هزینه های احداث آن توسط سازمان عمرانی شهر سهند تامین شد و ما قدردان چنین حمایت هایی هستیم.

قادری توسعه مراکز فوریت های اجتماعی در شهرهای مختلف کشور را ضروری دانست و افزود: با توجه به توسعه شهرنشینی و افزایش ناهنجاری ها و آسیب های مختلف و متنوع اجتماعی، وجود چنین مراکزی در استان ها و شهرهای مختلف با جمعیت بالا ضروری است.

به گفته وی هم اکنون تعداد پنج هزار نفر در مراکز فوریت هایی اجتماعی سازمان بهزیستی مشغول کار هستند که تمامی این افراد دارای تخصص های ویژه بوده و از تعهد خاصی بهره مند هستند که باید توجه داشت چنین امکانی در هیچ جای جهان وجود ندارد.

کد خبر: 58625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 14 =