به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مریم کرمی با بیان این مطلب افزود: این آموزشها توسط مراکز مشاوره تحت نظارت بهزیستی و آموزشگران مورد تایید سازمان بهزیستی در قالب کارگاههای آموزشی با هدف پیشگیری از آسیبهای روانی - اجتماعی و ارتقای توانمندیها به آحاد مختلف مردم ارائه میشود.
وی آموزش مهارتهای زندگی را راهبردیترین برنامه برای ارتقاء سواد سلامت روان جامعه در کنار نتایج پیشگیرانه و ارتقایی عنوان کرد و گفت: منظور از سواد سلامت روان، آگاهی فرد از انواع اختلالات روانشناختی رایج اعم از علائم و درمان آنها و موضوعاتی است که به او کمک کند از ابتلا خود به آن اختلالات جلوگیری کند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: مهارتهای زندگی دارای این قابلیت است که فرد را در برابر آسیبهای روانشناختی مانند افسردگی، اضطراب، مشکلات ارتباطی و آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد، خشونت و غیره تقویت کند.
کرمی بیان کرد: مهارتهای زندگی شامل مهارتهای خودآگاهی، ارتباطی، مدیریت خشم، مدیریت استرس، پیشگیری از افسردگی، جراتمندی، همدلی، حل مساله و تصمیمگیری، تفکر خلاق و تفکر نقاد است که موجب تقویت فرایندهای کلان پیشگیری از آسیبهای روانی - اجتماعی شده و ارتقا تواناییهای فرد را به دنبال دارد.
نظر شما