۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
کد خبر: 80576
افتتاح طرح آمبلیوپی در شهرستان نیر

طرح غربالگری بینایی پیشگیری از تنبلی چشم کودکان ۳ الی ۶ سال با حضور رییس اداره بهزیستی نیر و روسای ادارات بهداشت درمان، اداره آموزش و پرورش، هلال احمر، کانون فکری پرورشی کودکان و ثبت احوال این شهرستان به صورت نمادین افتتاح شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره بهزیستی نیر، اختری رئیس بهزیستی شهرستان نیر اجرای این طرح را پیشگیری از اختلالات بینایی و تشخیص به موقع تنبلی چشم کودکان عنوان کرد و افزود: این طرح از اردبیهشت ماه شروع شد و در سطح شهر و روستاهای شهرستان با همکاری مرکز بهداشت درمان، مهدهای کودک، آموزش و پرورش، کانون فکری پرورشی کودکان، مراکز تحت نظر بهزیستی و خانواده‌ها در طول سال ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه یاد آور شد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۶۹۱ کودک در قالب این طرح مورد معاینه قرار گرفتند که ۴۱ نفر مشکوک به تنبلی چشم و ضعف بینایی به اپتومتریست ارجاع داده شدند؛ ۷ نفر از این تعداد نیز به طور رایگان و با هزینه بهزیستی عینک به ارزش ۹۶۰میلیون ریال دریافت کردند.

رییس بهزیستی نیر افزود: برای اجرای این طرح در سال گذشته ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

اختری یادآور شد: بیماری تنبلی چشم یکی از شایع‌ترین علل معلولیتها در جهان است که درصورت عدم تشخیص و درمان به موقع به نابینایی فرد منجر می‌شود.

کد خبر: 80576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 0 =