بازدید مدیرکل امور زنان استانداری زنجان از بیمارستان تامین اجتماعی امام حسین (ع)

در نخستین روز از هفته «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده»، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری زنجان، از بیمارستان تامین اجتماعی امام حسین (ع) بازدید کرد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان، در جریان این بازدید، گیتی کریم خانلویی از بخش‌های مختلف این مرکز درمانی بازدید و با کادر درمان و پرسنل بیمارستان گفت‌وگو کرد. هدف از این بازدید، آشنایی نزدیک با روند تجهیز امکانات تخصصی حوزه مادر و کودک و همچنین اطلاع از فعالیت‌ها و خدمات ارائه‌شده در بخش‌های زنان و زایمان، ال‌دی‌آر (مراقبت‌های قبل، حین و بعد از زایمان) و NICU (مراقبت‌های ویژه نوزادان) بود.

بیمارستان امام حسین (ع) زنجان، به عنوان بزرگترین مرکز درمانی تامین اجتماعی استان زنجان، نقش مهمی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مادران و نوزادان ایفا می‌کند.

این بازدید نشان از توجه ویژه مسئولان استانی به امر جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و همچنین قدردانی از تلاش‌های کادر درمان در این زمینه دارد.

کد خبر: 80761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =