همکاری مشترک سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و بانک رفاه کارگران

با هدف حمایت از توسعه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی نیروی انسانی، بانک رفاه کارگران و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تفاهم‌نامه طی مراسمی که به همین منظور در محل این بانک برگزار شد، به امضای اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران و دکتر محمدی رئیس این سازمان رسید.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این مراسم هدف از امضای این تفاهم‌نامه را هم‌افزایی ظرفیت‌های آموزشی، اقتصادی و اجتماعی با رویکرد توسعه سرمایه انسانی، کارآفرینی و اشتغال پایدار عنوان کرد و گفت: بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر از طرق مختلف به‌ویژه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، گام‌های اثربخشی به‌منظور بسترسازی توسعه آموزش‌های مهارتی برداشته است.

وی افزود: بانک رفاه کارگران و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه‌های مختلف ازجمله فناوری اطلاعات، نوآوری و فین‌تک، استانداردسازی آموزش‌های مهارتی، مسابقات ملی و جهانی مهارت و... می‌توانند با یکدیگر همکاری مشترک داشته باشند.

للـه‌گانی با اشاره به چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری اطلاعات شبکه بانکی گفت: بدون شک این سازمان می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز نسبت به رفع این چالش اقدام کند.

وی به مسابقات ملی و جهانی مهارت اشاره کرد و گفت: بانک رفاه کارگران آمادگی اسپانسری این مسابقات را دارد تا از این طریق به‌سهم خود بستر تحقق اهداف برگزاری مسابقات را فراهم کند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در پیشبرد خدمات بانکی گفت: در این راستا لازم است فهرست نیازمندی‌های آموزشی به‌روزرسانی و با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی سازمان (به‌ویژه مرکز تربیت مربی) نسبت به اجرای این آموزش‌ها اقدام شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: آموزش‌های ‌مهارتی جایگاهی ویژه ‌در نظام آموزشی بین‌المللی دارند و در سال‌های اخیر سعی کرده‌ایم با به‌روزرسانی استانداردهای آموزشی ضمن بهبود تعاملات جهانی و درآمدزایی، نسبت به ارتقای جایگاه ایران در دنیا اقدام کنیم.

محمدی با توجه به اقدامات بانک رفاه کارگران در حوزه تحول دیجیتال گفت: بدون شک ظرفیت‌های آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور می‌تواند در تحقق اهداف مربوطه بسیار اثربخش باشد.

وی با اشاره به قوانین بالادستی در حوزه آموزش‌های مهارتی گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است با همکاری وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ارتباطات و فناوری اطلاعات 500 هزار نیروی انسانی ماهر در حوزه اقتصاد دیجیتال تربیت شود که بانک رفاه کارگران می‌تواند در این زمینه همیار مناسبی برای این سازمان باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در پایان از راه‌اندازی مراکز مهارت‌های پیشرفته ملی در سطح کشور خبر داد و گفت: بانک رفاه کارگران می‌تواند در راستای ایفای نقش مؤثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی از راه‌اندازی این مراکز حمایت کند.

کد خبر: 81655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 6 =