به گزارش آتیه آنلاین، قاسم نوده فراهانی در این نشست که امروز (۲۰ خرداد) در ساختمان ستاد مرکزی سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، گفت: پیشبرد کار مردم با تعامل و همکاری بسیار اثربخشتر از نامهنگاریها و بروکراسیهای اداری است.
وی با اشاره به گستردگی شبکه اصناف کشور افزود: ۴۰۰ اتاق اصناف در سراسر ایران فعال هستند که بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه این مجموعهها قرار دارند.
چالشهای پیشروی اصناف
رئیس اتاق اصناف ایران از افزایش ناگهانی حق بیمه و کاهش سهم دولت در پرداخت آن، بهویژه برای اصنافی مانند نانوایان همچنین ثابت ماندن دستوری نرخ نان طی ۷ سال، در حالی که هزینههایی مانند دستمزد، مالیات، آب و برق افزایش پیدا کرده است، به عنوان یکی از مهمترین مشکلات پیش روی اصناف یاد کرد.
نوده فراهانی هشدار داد: تثبیت مصنوعی قیمت نان موجب شده نانوایان برای جبران هزینهها، نان را کوچکتر تولید کنند یا میزان کنجد آن را کاهش دهند. این یعنی افزایش قیمت پنهان که مستقیماً از جیب مردم کسر میشود.
وی تصریح کرد: اصلاح نظام بیمهای باید بهصورت تدریجی و گامبهگام و با امکان تقسیط انجام شود تا اصناف و کارفرمایان دچار شوک اقتصادی یا چالش نشوند.
تأکید بر تداوم گفتوگوهای مشترک
در پایان، نوده فراهانی با تقدیر از رویکرد تعاملی سازمان تأمین اجتماعی ابراز امیدواری کرد: برگزاری مستمر و منظم چنین جلسات هماندیشی—چه ماهانه و چه فصلی—میتواند به شناسایی دقیق موانع، تبادل نظر مؤثر و ارائه راهحلهای عملیاتی برای چالشهای پیشرو بیانجامد.
نشست هم اندیشی با هدف افزایش همکاری های مشترک و راهکارهای تحول آفرین در نظام تأمین اجتماعی با اتاق اصناف ایران به همت هماهنگی معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور استان ها و روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی امروز ( ۲۰ خرداد) در محل ساختمان ستاد سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.
بیشتر بخوانیم:
اصناف روان سازی آیین نامه ها و بازتعریف مشاغل سخت و زیان آور را مطالبه دارند
نظر شما