• ده صبح و مدیریت کسب‌وکار

    پادکست چی گوش بدیم؟

    ده صبح و مدیریت کسب‌وکار

    حالا دیگر در دنیای رسانه‌های دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده می‌کنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکست‌های بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوش‌دادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزه‌ها بسیار مفید است. از این هفته سه‌شنبه‌ها یکی از پادکست‌های مفید و آگاهی‌بخش در حوزه توسعه فردی را به شما معرفی می‌کنیم.

  • چگونه در محل کار بهتر استراحت کنیم؟

    محققان دانشگاه هاروارد بررسی کردند

    چگونه در محل کار بهتر استراحت کنیم؟

    استراحت‌های دوره‌ای در طول روز می‌تواند عملکرد کارکنان را افزایش دهد، اما تعداد بسیار کمی از کارکنان آن‌ را منظم انجام می‌دهند یا به طور مؤثری از آن بهره می‌برند. بیش از ۸۰ مطالعه در مورد ایجاد وقفه در کار، داده‌های ارزشمندی در خصوص بهترین روش‌های استراحت در حین کار را در اختیار ما قرار می‌دهند.

  • نقاب مثبت‌نگری‌ سمی بر چهره تاریکی

    نگاهی به اثرات مخرب مثبت‌نگری کاذب

    نقاب مثبت‌نگری‌ سمی بر چهره تاریکی

    در طول چند دهه گذشته یکی از عبارات پرتکرار که همه ما آن را شنیده‌ایم، «مثبت‌اندیشی» است. با ورود کتاب‌های روانشناسی به اصطلاح زرد و تصاحب بازار توسط این دست کتاب‌ها، مثبت‌اندیشی نقل مجالس و یا هرجایی شده و به هر شکلی درباره آن اظهار نظر می‌شود. حالا هم استفاده از این مفهوم مرزهای اشباع‌شدگی را درنوردیده، به‌گونه‌ای که هر کلیک مساوی است با تشویق به مثبت‌اندیشی و اینکه تو خودت بدبختی و نمی‌خواهی پولدار شوی یا ذهنت منفی و فقیر است.

  • دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    مجریان سیاست تک‌فرزندی چین در حال تلاش برای تشویق مردم به آوردن سه فرزند هستند. این در حالی است که در پی تلاش‌های سالیان گذشته این کشور به تک‌فرزندی، اکنون اشتیاق مردم به فرزندآوری بسیار کاهش یافته است. چین با استفاده از اجبار و جریمه در جلوگیری از بچه‌دارشدن زوج‌ها در طول دهه‌ها، در سیاست تک‌فرزندی بسیار موفق بوده، اما در چند سال گذشته سیاست این کشور در فرزندآوری تغییر کرده و در تلاش است تا زوج‌های جوان را به فرزندآوری بیشتر ترغیب کند. با وجود تلاش‌های دولت برای کنار گذاشتن محدودیت‌های تولد و تشویق همه زوج‌ها به داشتن سه فرزند، میزان تولد همچنان پایین است و سرانجام هم این کشور مجبور شده عنوان قدیمی خود را به‌عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان به هند واگذار کند.

  • مثبت‌اندیشی سمی

    معرفی کتاب

    مثبت‌اندیشی سمی

    آیا این جملات برای‌تان آشناست؛ مثبت فکر کن، نیمه پر لیوان را ببین، خوشبختی یک انتخاب است، بخواه تا بشود و جملاتی شبه به اینها. اکثر ما هرروز با جملاتی درباره مثبت‌اندیشی بمباران می‌شویم و بدون اینکه بدانیم تحت‌تأثیر آثار مثبت و منفی آن قرار می‌گیریم. اما گاهی پرسیدن یک سئوال راهگشاست‌؛ اگر همه ما مثبت می‌اندیشیم و ذهن خود را آماده دریافت ثروت و خوشبختی و حس‌های خوب کرده‌ایم، پس چطور با این حجم عظیم از اضطراب و افسردگی روبه‌روایم؟ چرا همچنان در خیلی موارد حال بدی داریم؟ نویسنده کتاب «مثبت‌اندیشی سمی» به این سئوال فکر کرده و به آن پاسخ داده است.

  • چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    تحلیل سازمان‌بین‌المللی کار از داده‌های شغلی

    چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    در حال حاضر به دلایل خوبی موضوع «مهارت» در دستور کار سیاست‌های جهانی کار قرار دارد. پس از همه‌گیری کرونا و در مواجهه با شوک‌ها، اختلالات و روندهای تحول‌آفرین در درازمدت مانند انتقال دیجیتال و سبز، دولت‌ها به دنبال تقویت سیستم‌های توسعه مهارت‌ها و ترویج یادگیری مادام‌العمر، ارتقاء مهارت و مهارت‌های مجدد برای حمایت از رقابت‌پذیری، چابکی و انعطاف‌پذیری افتادند. مسئله مهارت برای نیروی کار جوانان که نسبت به بزرگسالان با موانع بیشتری در بازار کار روبرو است و در دوران همه‌گیری از طریق اختلال مضاعف در اشتغال و آموزش به شدت متاثر شد بسیار مهم است. این یادداشت به بررسی بازار کار و روندهای شغلی جوانان می پردازد و بینش‌هایی را در مورد چالش‌ها و فرصت‌ها از منظر توسعه مهارت‌ ارائه می‌دهد.

  • سنگینی بحران آب بر دوش زنان و دختران

    سنگینی بحران آب بر دوش زنان و دختران

    گزارش پیشرفت در آب آشامیدنی خانگی، بهداشت و فاضلاب که از طرف سازمان بهداشت جهانی و یونیسف مدیریت می‌شود، با تمرکز ویژه بر جنسیت، اولین تحلیل عمیق از نابرابری‌های جنسیتی در دسترسی به بهداشت و آب را ارائه می‌دهد. این گزارش نشان می‌دهد که زنان و دختران بیرون از خانه و به طور نامتناسبی تاثیر عدم رعایت بهداشت را احساس می‌کنند. بر اساس این گزارش، در سراسر جهان ۱.۸ میلیارد نفر در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که دسترسی به منابع آب در محل زندگی‌شان ندارند و در ۷ خانوار از هر ۱۰ خانوار، زنان و دختران ۱۵ ساله و بالاتر مسئول اصلی جمع‌آوری آب هستند.

  • تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    یک مقام صندوق بین‌المللی پول هشدار داد

    تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    با پیشرفت‌های اخیر در هوش مصنوعی امنیت شغلی بسیاری از افراد در معرض خطر قرار گرفته و حتی پیش‌بینی می‌شود که ۳۰۰ میلیون شغل تحت‌تأثیر هوش مصنوعی مولد قرار گیرند.

  • تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    این روزها در روسیه یک تراژدی جمعیتی در حال رخ‌دادن است. طی سه سال گذشته، این کشور در نتیجه جنگ، بیماری و مهاجرت، حدود ۲ میلیون نفر بیشتر از حد معمول جمعیت خود را از دست داده است. امید به زندگی مردان روسی تقریباً پنج سال کاهش یافته و تعداد روس‌هایی که در آوریل سال ۲۰۲۲ به دنیا آمده‌اند بیشتر از ماه‌های اشغال روسیه در جنگ جهانی دوم نبوده است. از آنجا که تعداد زیادی از مردان در سن جنگ مرده یا به خارج مهاجرت کرده‌اند، اکنون تعداد زنان به‌صورت قابل‌توجهی بیشتر از مردان است.

  • پیاده رفتن با پیاده‌روی چه فرق‌هایی دارد؟

    کیفیت زندگی را تغییر دهیم

    پیاده رفتن با پیاده‌روی چه فرق‌هایی دارد؟

    پیاده‌روی و پیاده‌رفتن دو فعالیت حرکتی هستند که در ابتدا به نظر ممکن است شباهت‌هایی داشته باشند، اما در واقع دارای تفاوت‌هایی هستند.

  • شانس یک آخرالزمان هوش‌مصنوعی چقدر است؟

    بررسی‌ها درباره سناریوهای محتمل پایان تاریخ بشر

    شانس یک آخرالزمان هوش‌مصنوعی چقدر است؟

    وقوع فاجعه در تاریخ بشر امر رایجی بوده است. اما ظهور هوش مصنوعی در سال‌های اخیر گروه‌های مختلفی را به تکاپو انداخته است. بسیاری بر این باورند که زین پس فجایع بشری در ارتباط با هوش مصنوعی خواهد بود. در مطالعه‌ای که اخیرا در ایالات متحده برگزار شده است «کارشناسان» تخمین زدند که احتمال وقوع فاجعه تا سال ۲۱۰۰ حدود ۲۰ درصد و احتمال انقراض بشر ۶ درصد است. در برابر «پیش‌بینی‌کنندگان» احتمال وقوع فاجعه و انقراض را به ترتیب ۹ و یک درصد دانستند. البته باید در نظر داشت که هوش مصنوعی، حداقل در معنای فعلی این اصطلاح، بسیار جدید است. ظهور مدل‌های مدرن و قدرتمند یادگیری ماشینی به سال های اولیه دهه ۲۰۱۰ برمی‌گردد و این رشته هنوز به سرعت در حال توسعه است. به همین دلیل پیشرفت‌های زیادی به ویژه در زمینه رباتیک برای ظهور خطر هوش مصنوعی ضروری به‌نظر می‌رسد.

  • برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    تاثیر کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی

    برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    حدود ۲۵۰ سال پس از انقلاب صنعتی، امروز جمعیت جهان (مانند منابع و ثروت‌های آن) در حال منفجر شدن است. با این حال، برای اولین‌بار از زمان طاعون و پیش از پایان این قرن، تعداد افراد روی این سیاره کاهش می‌یابد. علت اصلی این اتفاق نه افزایش مرگ‌ومیر، بلکه کاهش تولد است. در بسیاری از نقاط جهان، نرخ باروری، میانگین تعداد تولد به‌ازای هر زن، در حال سقوط است. شاید این روند در نگاه اول چندان مهم به نظر نرسد، اما وسعت و پیامدهای آن در ابعاد بزرگ ترسناک است. این در حالی است که هوش مصنوعی (AI) منجر به خوش‌بینی فزاینده‌ای در برخی از بخش‌های تولید و اقتصاد شده، اما همچنان کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی اثرگذار است.

  • برای روزهای گرم زرد چه کنیم؟

    پیشنهادهایی برای تغییر موقت سبک زندگی

    برای روزهای گرم زرد چه کنیم؟

    پس از هشدار زرد سازمان هواشناسی کشور در مورد گرما، پیشنهاد می‌شود با تصمیم برای سبگ زندگی در هفته جاری به خود کمک کنیم تا جان سالم به در بربریم. افزایش نسبی دما، وقوع دمای بالای ۴۹ درجه و پایداری جوی در اکثر استان‌ها پیش بینی شده است.

  • بار دیگر نسل‌کشی

    آنچه سودان از سر می‌گذراند

    بار دیگر نسل‌کشی

    درگیری‌های مرگبار در سودان سابقه‌ای ۲۰ ساله دارد. آنچه ۲۰ سال قبل در این کشور رخ داد بار دیگر در حال تکرار شدن است. در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی درگیری‌ها در سودان منجر به کشتار ۳۰۰۰۰۰ نفر شد و ۲.۷ میلیون نفر را از خانه‌های خود بیرون کرد. در آن دوره دیکتاتور وقت «عمر البشیر» گروه‌های عرب را در دفاع از خود مسلح کرد و در نتیجه درگیری گسترش یافت تا با دخالت سازمان‌های بین‌المللی در سال ۲۰۰۷ آرامش نسبی به منطقه بازگشت. اما از سال ۲۰۱۹ و با خروج نیروهای سازمان ملل از سودان ناآرامی‌ها دوباره بالا گرفته است. اکنون از زمان آغاز نبرد برای «الجینه» در ماه آوریل، یعنی بلافاصله پس از آغاز جنگ داخلی گسترده‌تر سودان، حدود ۱۸۰۰۰۰ غیرنظامی از این منطقه به چاد گریخته‌اند. اکثر آنها «ماسالیت» هستند، یک قبیله سیاه پوست آفریقایی که مدت‌هاست در غرب منطقه عظیم دارفور سودان گروه قومی غالب بوده است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که منطقه وسیعی از شهر در اثر آتش سوزی ویران شده یا آسیب دیده است و بین ۱۱۰۰ تا ۵۰۰۰ غیرنظامی جان خود را از دست داده‌اند.

  • آیا استرالیا می‌تواند رقیب چین شود؟

    رقابت بر سر استخراج و تولید مواد معدنی حیاتی

    آیا استرالیا می‌تواند رقیب چین شود؟

    اهمیت «مواد معدنی حیاتی» باعث شده تا استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و برخی کشورهای دیگر به فکر یافتن جایگزینی در زنجیره تامین این مواد باشند. اهمیت «مواد معدنی حیاتی» در صنعت و تولید باتری باعث شده تا بخش مهمی از صنعت این کشورها به چین وابسته شود و در نتیجه با قطع شدن جریان صادرات چین، اقتصاد کشور آسیب ببیند. اکنون چین به تنهایی تقریبا ۹۰ درصد از عناصر خاکی کمیاب را در جهان تامین می‌کند. یکه تازی چین در این میدان به سرمایه‌گذاری چند دهه‌ای آنها در فرآیند تولید این مواد برمی‌گردد. اما برای مقابله با این وضعیت استرالیا ۳۴۳ میلیون دلار آمریکا برای پروژه‌های جدید خود در در زمینه مواد معدنی در نظر گرفته است. از طرف دیگر کره‌جنوبی، با جاه‌طلبی‌های جهانی در تولید وسایل نقلیه الکتریکی و باتری آسیب‌پذیر است، اما به نظر نمی‌رسد که انحصار چین به زودی شکسته شود.

  • لذت از طبیعت، تفریحی کم هزینه

    اوقات خوش _ ۲

    لذت از طبیعت، تفریحی کم هزینه

    هزینه یکی از مسائل همیشگی در مورد تصمیمات روزمره است و سبک سنگین‌کردن بعضی از مسائل با توجه به هزینه‌ها می‌تواند مانعی برای انجام ندادن برخی از تصمیمات مهم و تاثیر گذار حتی در سبک زندگی روزمره باشد. تا جایی که گاهی اوقات از نیازهای اولیه خود برای کاهش هزینه‌ها صرف نظر می‌کنیم. مثلا وقتی حرف از تفریح می‌شود حتی قبل از بررسی گزینه‌های موجود به این نتیجه می‌رسیم که به خاطر هزینه‌ها از آن صرف نظر کنیم.

  • روسیه چگونه می‌تواند بهره‌وری و تولید را افزایش دهد

    روسیه چگونه می‌تواند بهره‌وری و تولید را افزایش دهد

    داده‌های گالوپ در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که به‌رغم وجود نیروی کار مناسب در روسیه بیش از ۸۰ درصد از کارکنان این کشور به طور کامل درگیر کار نیستند. تولید ناخالص داخلی این کشور به ازای هر ساعت کار حدود ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده است، جایی که کارمندان بیشتر درگیر شغل خود هستند. بخش مهمی از نیروی کار روسیه فاقد ارتباط عاطفی با محل کار خود هستند و در مورد شغل خود مشتاقانه عمل نمی‌کنند. برای رفع چنین مشکلی استفاده از راه‌حل‌هایی برای افزایش بهره‌وری نیروی کار در روسیه ضروری است.

  • باید و نبایدهای مذاکره اصولی

    با رعایت چند ترفند ساده می‌توانید افراد را متقاعد کنید

    باید و نبایدهای مذاکره اصولی

    هر یک از ما ممکن است روزانه با ده‌ها نفر صحبت کنیم و ارتباط داشته باشیم. تفاوتی ندارد که مخاطب صحبت‌های‌مان کیست؛ رعایت روش‌های صحیح مذاکره، در روند و نتیجه‌ نهایی این گفت‌وگوها از تأثیر بسیار بالایی برخوردار است. مصاحبه‌ کاری، جلسه‌ تجاری، بازاریابی و حتی گپ دوستانه‌، تنها چند نمونه از موقعیت‌هایی هستند که باید در آن‌ها مهارت کافی داشته باشید تا به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنید. مذاکره یک عنصر اصلی و اساسی در اغلب مناسبات شخصی و حرفه‌ای ماست. به عبارت ساده، کسانی که توانایی مذاکره کردن را ندارند غالباً مقهور مذاکره‌کنندگان توانمند می‌شوند.

  • استفاده آرژانتین از «یوان چین» در بازپرداخت بدهی بین‌المللی کشور

    برای نخستین بار اتفاق افتاد

    استفاده آرژانتین از «یوان چین» در بازپرداخت بدهی بین‌المللی کشور

    انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین در پیش است و وضعیت اقتصادی این کشور متاثر از افول اقتصاد روستایی است که خود ناشی از خشکسالی بی‌سابقه‌ای در آرژانتین است. در این میان دولت آرژانتین در توافق بی‌سابقه‌ای با صندوق بین‌المللی پول و برای اولین بار بازپرداخت بدهی بین‌المللی خود را با یوآن چین انجام داده است.

  • استراتژی تامین اجتماعی هوشمندسازی سازمان‌ از طریق مشارکت با استارت‌آپ‌هاست

    رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    استراتژی تامین اجتماعی هوشمندسازی سازمان‌ از طریق مشارکت با استارت‌آپ‌هاست

    دامون خدابنده، رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: امکان طی کردن مسیر هوشمندسازی به تنهایی برای سازمان تأمین اجتماعی وجود ندارد، به این معنی که تحول دیجیتال و هوشمندی سازمان‌ها از طریق مشارکت با بخش خصوصی و استارت‌آپ‌های فعال و چابک دارای محصول و فکر در زمینه های موردنیاز امکانپذیر است.

  • استراتژی‌های نوآورانه‌ای برای افزایش کیفیت خواب

    چطور بهتر بخوابیم؟

    استراتژی‌های نوآورانه‌ای برای افزایش کیفیت خواب

    دانشمندان و محققان زیادی همیشه به دنبال راه‌های جدیدی برای درک رابطه پیچیده بین خواب و عملکرد مغز هستند. چون با مطالعه مکانیسم‌های عصبی زیربنای خواب، می‌توان استراتژی‌های نوآورانه‌ای برای افزایش کیفیت خواب و رفع اختلالات خواب ایجاد کرد و در نهایت زندگی افراد بی‌شماری را بهبود ببخشند.

  • خود را مسئول حمایت از شرکت‌های فناور می‌دانیم

    دبیر محتوایی رویداد تامین هوشمند در نمایشگاه الکامپ:

    خود را مسئول حمایت از شرکت‌های فناور می‌دانیم

    دبیر محتوایی رویداد تامین هوشمند گفت: سازمان تامین اجتماعی خود را مسئول حمایت از شرکت‌های فناور می‌داند اما این حمایت به معنای پول‌پاشی نیست.

  • تشکیل دبیرخانه خلاقیت سازمان تأمین اجتماعی

    رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی خبر داد:

    تشکیل دبیرخانه خلاقیت سازمان تأمین اجتماعی

    رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی، با اعلام تشکیل دبیرخانه خلاقیت سازمان تأمین اجتماعی در روز پایانی نمایشگاه الکامپ ۲۰۲۳ این رویداد را سرآغازی برای ایجاد تعامل گسترده تأمین اجتماعی با شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در راستای توسعه خدمات الکترونیک سازمان مذکور بیان کرد.

  • هدف اصلی از رویداد تأمین هوشمند، ارتباط مستقیم و دوسویه با زیست‌بوم فناوری و اطلاعات است

    مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی:

    هدف اصلی از رویداد تأمین هوشمند، ارتباط مستقیم و دوسویه با زیست‌بوم فناوری و اطلاعات است

    مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی گفت: در نمایشگاه الکامپ سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر با بیش از ۴۶ میلیون ذینفع به دنبال ارتباط موثر با  فعالان حوزه فناوری و اطلاعات بود که بخشی از آن در نمایشگاه محقق شد و بخش دیگری از آن در سازوکار دبیرخانه خلاقیت سازمان پیگیری می‌شود.

  • هزینه‌ سالانه ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی بیمه تکمیلی مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی

    مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی خبر داد:

    هزینه‌ سالانه ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی بیمه تکمیلی مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی

    محمدرضا رخشانی‌مقدم، مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی با اعلام اینکه میزان کمک این سازمان برای تمامی مستمری بگیران مشمول بیمه تکمیلی درمان، ماهانه بالغ بر ۴۳۰ میلیارد تومان است، گفت: این هزینه برای دوره یک‌ساله قرارداد حدود ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

  • توسعه تأمین اجتماعی بدون فناوری امکانپذیر نیست

    مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران:

    توسعه تأمین اجتماعی بدون فناوری امکانپذیر نیست

    سعید حسینی، مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران با تاکید بر اهمیت و ضرورت بهره‌مندی هرچه بیشتر سازمان تأمین اجتماعی از ابزار توسعه فناوری گفت: توسعه تأمین اجتماعی بدون فناوری امکانپذیر نیست و با این اوصاف، ابزار اصلی توسعه سازمان را باید فناوری دانست.

  • ارتباطات کاملاً غیرحضوری با شرکای اجتماعی هدف‌گذاری شده است

    معاون امور اجرائیات و بازرسی اداره کل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی:

    ارتباطات کاملاً غیرحضوری با شرکای اجتماعی هدف‌گذاری شده است

    حمیدرضا عابدی، معاون امور اجرائیات و بازرسی اداره کل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: ما باید به سمت ارتباطات و خدمات کاملاً غیرحضوری با جامعه کارفرمایی گام برداریم که البته گام‌های بسیار مهم و اثربخشی در این راستا نظیر ارسال لیست حق بیمه الکترونیکی محقق شده است.

  • با "هنر" یک تیر و دو نشان کنیم

    فعالیتی که هم تفریح است و هم سلامت‌آفرین

    با "هنر" یک تیر و دو نشان کنیم

    هنر یکی از بزرگترین و کهن‌ترین ابداعات بشر است که تاثیر قابل توجهی در سبک زندگی و سلامت جسم و روان افراد دارد.

  • تامین ملزومات هوشمندسازی تامین‌اجتماعی در رویداد تامین هوشمند 

    دبیر محتوایی رویداد تامین هوشمند مطرح کرد:

    تامین ملزومات هوشمندسازی تامین‌اجتماعی در رویداد تامین هوشمند 

    سیاوش صلواتیان، عضو هیات علمی دانشگاه صداوسیما و دبیر محتوایی رویداد تامین هوشمند در نمایشگاه الکامپ گفت: تامین کردن ملزومات هوشمندسازی سازمان تامین در قالب اهداف رویداد تامین هوشمند دنبال می شود.

  • مزایای خدمات الکترونیک تامین‌اجتماعی

    معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل تامین اجتماعی شرق تهران مطرح کرد:

    مزایای خدمات الکترونیک تامین‌اجتماعی

    ابراهیم حسینی، معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل تامین اجتماعی شرق تهران گفت: تسریع ارائه خدمات، گسترش امکان استفاده از خدمات غیرحضوری و رشد راندمان سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات به گروه‌های مختلف تحت پوشش از مزایای توسعه فناوری محسوب می‌شود.