• فواید زایمان طبیعی برای رشد کودک

    کارشناس بهداشت خانواده مرکز بهداشت شمال تهران در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    فواید زایمان طبیعی برای رشد کودک

    زایمان طبیعی از قدیم رایج بوده است و زنان زیادی در نقاط مختلف دنیا، آن را تجربه می‌کنند. فواید زایمان طبیعی بسیار است و بدون نیاز به مداخلات پزشکی و جراحی پیش می‌رود. روش‌های تازه جراحی و کمکی برای زایمان غیرطبیعی هم می‌توانند جان بسیاری از مادران و نوزادان را نجات بدهند اما در بیشتر موارد، انجام زایمان طبیعی بهتر است و مزایای بیشتری دارد. بررسی‌های سازمان جهاتی بهداشت نشان می‌دهد آمار بالای ۱۰ تا ۱۵درصد سزارین نسبت به کل زایمان‌ها کمکی به کاهش مرگ‌ومیر و عوارض بد زایمان نمی‌کند. حفظ و ارتقای سلامت مـادران و نـوزادان به عنوان دو گروه آسیب‌پذیر اهمیت ویـژه‌ای دارد، از این رو ترویج زایمان طبیعی در تمام سطوح خدمات بهداشتی درمانی کشور به عنوان سیاستی اساسی همواره مورد توجه قرار گرفته است. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته با حبیبه حیدری، کارشناس بهداشت خانواده مرکز بهداشت شمال تهران که در پی می‌آید.

  • بالارفتن سن و درمان دیرهنگام برای درمان، دلایل اصلی افزایش ناباوری است

    معاون درمان خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    بالارفتن سن و درمان دیرهنگام برای درمان، دلایل اصلی افزایش ناباوری است

    ناباروری، یکی از مشکلات نسبتا شایع بین زوج‌ها است که در دهه‌های اخیر افزایش یافته است. آمار جهانی نشان می‌دهد از هر هشت زوج یک زوج با مسئله نازایی دست وپنجه نرم می‌کند. طبق آخرین بررسی‌های انجام شده در کشور حدود ۱۰ تا ۱۸ درصد زوج‌ها در باردارشدن یا داشتن زایمان موفقیت‌آمیز مشکل دارند. علت ناباروری معمولا ناشی از ترکیبی از مشکلات باروری در زن و مرد یا یک مورد ناشناخته است. با وجود اینکه امروزه به دلایل مختلف مشکلات ناباروری در زنان و مردان رو به افزایش است اما علم پزشکی نیز پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در حل مشکلات ناباروری زوج‌ها داشته است. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر احمد وثوق، معاون درمان خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان که در پی می‌آید.

  • انجام ماهانه ۸۵۰ عمل جراحی در بیمارستان‌های زاهدان و زابل

    مدیردرمان تأمین‌اجتماعی سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

    انجام ماهانه ۸۵۰ عمل جراحی در بیمارستان‌های زاهدان و زابل

    مدیردرمان تأمین‌اجتماعی استان سیستان و بلوچستان، ضمن تشریح عملکرد این مدیریت در یکی دو سال اخیر، انجام اقداماتی مانند افزایش آمار اشغال تخت بیمارستان زاهدان به میزان ۱۰۰ درصد، جذب ۷۰ پزشک و ایجاد رشته‌های تخصصی جدید در چرخه درمان استان و افزایش تعداد عمل‌های جراحی به ۸۵۰ مورد عمل در ماه را جهشی بزرگ در عرصه خدمات درمانی استان برشمرد.

  • یائسگی مهمترین مرحله زندگی زنان

    در گفتگو با یک متخصص زنان و زایمان مطرح شد:

    یائسگی مهمترین مرحله زندگی زنان

    یائسگی (منو پوز) یکی از مهمترین مراحل زندگی یک زن است که تقریبا یک سوم زندگی خود را در این دوران به سر می‌برند. این در حالیست که در این دوره تغیرات هورمونی در بدن زنان به‌وجود می‌آید و زنان را دچار مشکلات جسمی و روانی می‌کند. از اینرو زنان با آشنایی با علایم و عوارض این پدیده و بهره‌گیری از مراقبت‌های پزشکی مناسب می‌توانند با آرامش‌ خاطر به زندگی طبیعی خود ادامه دهند. اهمیت این دوران ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر پروین مظهری، متخصص زنان و زایمان که در پی می‌آید.

  • آیا جلوگیری از یائسگی زودرس ممکن است؟

    یائسگی زودرس‌ نگرانی دختران مجرد و زنان بی‌فرزند

    آیا جلوگیری از یائسگی زودرس ممکن است؟

    یائسگی‌ نشانه‌ پایان‌ ظرفیت‌ تولیدمثلی‌ است‌ که ‌به تدریج برای بسیاری از زنان بین سنین‌ ۴۷ و ۵۵ سال با بروز علائم و عوارض متعددی رخ می‌دهد. تقریبا پنج درصد از زنان بین سنین ۴۰ تا ۴۵ سال و حدود یک درصد از زنان قبل از ۴۰ سالگی یائسه و یا دچار نارسایی زودرس تخمدان می‌شوند. به نظر می‌رسد با توجه به تغییر در سبک‌های زندگی، ابتلاء به بیماری‌های خاص و سرطان‌ها، برخی عوامل اجتماعی و اقتصادی مؤثر بر سلامت افراد و همچنین تمایل بیشتر دختران و زنان به مصرف سیگار و قلیان، به مرور بیم افزایش پدیدة یائسگی زودرس دو چندان شده است.

  • چالش‌های تصدی پست مدیریتی برای کادر درمان

    رئیس اداره بیمارستانی مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی مازندران تشریح کرد:

    چالش‌های تصدی پست مدیریتی برای کادر درمان

    همه امور مدیریتی در هر سطح و رشته، چالش‌های خاص خود را دارد؛ اما وقتی پای سلامت مردم به میان می‌آید، قضیه فرق می‌کند. در گفت‌وگویی که با پیوند نوشیروان‌پور، رئیس اداره بیمارستانی مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی  استان مازندران داشتیم، ابعاد مختلف این ماجرا را تا حد امکان شکافتیم.

  • افزایش کیفیت و کمیت درمان در سایه خدمات اداره بیمارستانی

    در گفت‌وگو با آتیه‌آنلاین مطرح شد:

    افزایش کیفیت و کمیت درمان در سایه خدمات اداره بیمارستانی

    بیمارستان‌ها به عنوان مهمترین مراکز ارائه دهنده درمان، به وسعت یک شهر حجم عظیمی از خدمات را در دل خود جای داده‌اند و هریک از طبقات، بخش‌ها و واحدهای این مراکز اختصاص به درمان گروهی از بیماران دارد. بی‌شک حوزه درمان نیازمند سازوکار مدیریتی مناسبی است تا بیماران با اطمینان خاطر از امکانات درمانی بهره‌مند شوند.

  • غول سرطان با پیشگیری به موقع مغلوب می‌شود

    یک دکترای ژنتیک مولکولی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    غول سرطان با پیشگیری به موقع مغلوب می‌شود

    سالانه ۹۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور شناسایی می‌شود این در حالیست که نه تنها در سال‌های اخیر بروز سرطان در کشور ما افزایش‌ یافته بلکه سن ابتلا به آن نیز کاهش‌ یافته است. در واقع سرطان یک بیماری چندعلتی است که عوامل مختلف ژنتیکی و محیطی مانند آلودگی هوا و آلاینده‌های محیطی، مصرف غذاهای فست‌فود و سبک نادرست زندگی از عوامل مهم ابتلا به این بیماری است. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر سید محمد عزیزی، دکترای ژنتیک مولکولی و استاد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که در پی می‌آید.

  • درمان دیابت «قندمحور» نیست

    رئیس بخش غدد و متابولیسم بیمارستان امام خمینی(ره):

    درمان دیابت «قندمحور» نیست

    رئیس بخش غدد و متابولیسم بیمارستان امام خمینی‌(ره)، بیماری دیابت را دارای ابعاد و عوارض گوناگون بیان کرد؛ آنگونه که امروزه کنترل و درمان این بیماری از «قندمحور» به «جامع‌نگر» تغییر یافته است و علاوه بر کنترل قندخون، باید سایر مراقبت‌های ضروری مانند کاهش چربی، فشارخون و معاینات ادواری دستگاه‌ها و اعضای بدن در مدار توجه قرار گیرد.

  • برای مبتلا نشدن به سرطان صدای بدنمان را بشنویم

    در گفتگو با دانشیار گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح شد:

    برای مبتلا نشدن به سرطان صدای بدنمان را بشنویم

    سرطان از آن دسته بیماری‌هایی است که به دلیل ناآگاهی مردم، ترسناک و دلهره‌آور جلوه می‌کند این در حالست که با شناسایی به موقع قابل درمان است. سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داده که تا سال ۲۰۵۰ میلادی موارد ابتلا به سرطان در جهان ۷۷ درصد افزایش پیدا می‌کند و بررسی‌های اداره سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پرشکی نشان می‌دهد که در حال حاضر سرطان‌های پستان، روده بزرگ، ریه، پروستات و معده از جمله سرطان‌های شایع در کشور هستند. ضمن اینکه سالانه حدود ۸۵ تا ۹۰ هزار مورد جدید سرطان در کشور شناسایی می‌شود. سبک زندگی نادرست، مصرف دخانیات، مصرف غذاهای آماده و فست فودها، بی‌تحرکی، مصرف الکل، قرارگرفتن در معرض آلودگی هوا، قرارگیری در معرض پرتوها و همچنین قرارگرفتن زیاد در معرض نور خورشید از مهم‌ترین عوامل ابتلا به سرطان هستند. افزایش روزافزودن بیماران مبتلا به سرطان ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر علی یعقوبی جویباری، دانشیار گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در پی می‌آید؟

  • ۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مبتلا به کبد چرب‌اند

    در گفتگو با یک متخصص گوارش مطرح شد:

    ۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مبتلا به کبد چرب‌اند

    بیماری کبد چرب یکی از بیماری‌های شایع در دهه‌های اخیر است که متاسفانه آمار آن روبه افزایش است. تجمع چربی در بافت کبد باعث التهاب و بروز آسیب به سلول‌های این عضو می‌شود و مسئله مهم در مورد کبد چرب این است که این بیماری تا مراحل پیشرفته با علامت خاصی همراه نیست از این رو بیماران از ابتلا خود به این بیماری اطلاعی ندارند و زمانی متوجه بیماری می‌شوند که بیماری تا مرحله سیروز کبدی یا سرطان کبد رسیده است. این بیماری مزمن غیرواگیر که در جهان و کشور ما به صورت اپیدمی درآمده است باعث تشدید مرگ‌های زودرس شده است. این در حالی است که کاهش وزن و ورزش مهمترین راه پیشگیری از این بیماری است. افزایش روز افزون این بیماری در کشور ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر حامد زینعلی، متخصص گوارش که در پی می‌آید.

  • چگونگی محافظت از پوست در فصل سرما

    در گفتگو با یک متخصص پوست و مو مطرح شد:

    چگونگی محافظت از پوست در فصل سرما

    سالم‌بودن و داشتن بدنی سالم یکی از مهم‌ترین عوامل داشتن عمر طولانی است و این در حالیست که داشتن پوست سالم می‌تواند نشان‌دهنده سلامت کلی بدن باشد. آب و هوای سرد می‌تواند آثار مخربی روی پوست داشته باشد پس لازم است قبل از اینکه پوست دچار آسیب شود، با اصول مراقبت از آن در آب و هوای سرد آشنا شوید. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر مسعود داودی، متخصص پوست که در پی می‌آید.

  • آشنایی با اسکیزوفرنی و علائم بروز آن

    در گفتگو با یک روانپزشک مطرح شد:

    آشنایی با اسکیزوفرنی و علائم بروز آن

    اسکیزوفرنی از شایع‌ترین بیماری‌های روانپزشکی است که در آن مرز میان خیال و واقعیت مخدوش می‌شود. فرد مبتلا خود را بیمار نمی داند از این رو برای درمان اقدام نمی‌کند. در این بیماری فرد قابلیت تمیز دادن افکار، ایده‌ها و تصورات خودش را با واقعیت ندارد. این بیماری معمولا به صورت دشواری در حفظ، تمرکز و تشکیل مفاهیم خود را نشان می‌دهد. این روانپریشی باعث مسخ ذهنی واقعیت می‌شود که علائم آن توهم، تصورات و دگرگونی‌های رفتاری است. معمولا مردان در اواخر دوران نوجوانی و در اوایل دهه ۲۰ زندگی خود و زنان در اواخر دهه ۲۰ و اوایل دهه ۳۰ به این بیماری مبتلا می‌شوند. هر چه اسکیزوفرنی زودتر تشخیص داده شود، پیامد درمان بهتر است. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر محمدحسن الوندی روانپزشک که در پی می‌آید.

  • ارائه خدمات درمانی رایگان در ۸۴ مرکز بستری تأمین‌اجتماعی

    مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی به‌مناسبت دهه فجر مطرح کرد:

    ارائه خدمات درمانی رایگان در ۸۴ مرکز بستری تأمین‌اجتماعی

    بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با دراختیار داشتن ۱۱ هزار و ۵۹۳ تخت فعال بیمارستانی، پس از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بیشترین تعداد تخت‌های بیمارستانی را در مراکز درمانی ملکی خود برای ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان در اختیار دارد.

  • افزایش ۱۲ درصدی تعداد مراکز طرف قرارداد درمان تأمین‌اجتماعی

    مدیرکل درمان غیرمستقیم به مناسبت دهه فجر مطرح کرد:

    افزایش ۱۲ درصدی تعداد مراکز طرف قرارداد درمان تأمین‌اجتماعی

    تعداد مؤسسات و مراکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور که خدمات درمانی به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه می‌کنند، در سال جاری با ۱۲ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۰ به ۵۷ هزار و ۱۱۴ مؤسسه و مرکز افزایش یافته است.

  • افزایش دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی؛ راهبرد تحولی درمان

    مدیر درمان سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت دهه فجر مطرح کرد:

    افزایش دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی؛ راهبرد تحولی درمان

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی به‌مناسبت دهه فجر و چهل‌وپنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، کاهش هزینه پرداختی از جیب بیمه‌شدگان را یکی از مهم‌ترین راهبردهای تحولی دوره مدیریتی اخیر سازمان تأمین‌اجتماعی همگام با تلاش دولت سیزدهم در زمینه توسعه خدمات درمانی و تسهیل دسترسی آحاد جامعه به خدمات کیفی درمان اعلام کرد.

  • خطرات دیابت نوع یک برای کودکان و روش‌های کنترل آن

    در گفتگو با یک متخصص کودکان مطرح شد:

    خطرات دیابت نوع یک برای کودکان و روش‌های کنترل آن

    دیابت کودکان یک بیماری خود ایمنی است که به موجب آن بدن نمی‌تواند به درستی از گلوکز به عنوان منبع انرژی استفاده کند. از اینرو بدن به اندازه کافی هورمون انسولین تولید نمی‌کند و کودکان مبتلا به این نوع دیابت به تزریق روزانه انسولین نیاز دارند. معمولا کودکان بیشتر به دیابت نوع یک مبتلا می‌شوند. متاسفانه آمار دیابت کودکان و جوانان در حال افزایش است و کودکانی که به این بیماری مبتلا می‌شوند در صورت عدم درمان به‌موقع، در معرض بیماری‌های قلبی و کلیوی، اختلال در یادگیری، کاهش هوش ذهنی و افسردگی قرار می‌گیرند. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیدرضا الوندی متخصص کودکان که در پی می‌آید.

  • منگنز، یک ماده معدنی ضروری برای بدن

    یک داروساز سازمان تامین اجتماعی شیراز در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    منگنز، یک ماده معدنی ضروری برای بدن

    منگنز ماده معدنی ضروری است که به بدن کمک می‌کند که برای همه کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها هورمون‌های لازم را تولید کند. این ماده معدنی نه تنها عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و التهاب‌ها را کاهش می‌دهد بلکه استخوان‌ها را نیز قوی می‌کند. بدن منگنز را در استخوان‌ها، مغز، کلیه‌ها، کبد و لوزالمعده ذخیره می‌کند و باعث بهبود عملکرد عصبی، جلوگیری از لخته شدن خون و کنترل التهاب‌ها می‌شود. همچنین بدن برای داشتن استخوان‌های سالم، تولید مثل و ایمنی، ایجاد انرژی و جلوگیری از لخته‌شدن خون به این عنصر معدنی نیاز دارد. به‌رغم اینکه منگنز یک ماده معدنی کمیاب است، اما اثرات آن بسیار قوی است. از آنجا که منگنز در بسیاری از غذاها و خوراکی‌های موجود در رژیم‌های غذایی روزانه ما وجود دارد، کمبود این ماده معدنی مهم در افراد بسیار نادر است. به همین دلیل، نباید سرخود از مکمل‌های حاوی منگنز استفاده کرد. اهمیت این ماده معدنی ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر سید محمد مهدی هاشمی، داروساز سازمان تامین اجتماعی شیراز که در ادامه آن را می‌خوانید.

  • خدمات درمانی پلی‌کلینیک پاکدشت راضی‌کننده است

    گزارش میدانی از یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی

    خدمات درمانی پلی‌کلینیک پاکدشت راضی‌کننده است

    پلی‌کلینیک دکتر امانی در منطقه پاکدشت با بافت جمعیتی کارگری و کشاورزی، پذیرای بسیاری از بیماران تحت پوشش تأمین‌اجتماعی است. مردم منطقه و حتی ساکنان شهرستان‌های اطراف پاکدشت، خدمات درمانی خود را از این مرکز دریافت می‌کنند.

  • تعادل در سالمندان حرف اول را می‌زند

    یک کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    تعادل در سالمندان حرف اول را می‌زند

    اختلال تعادل یکی از مسائل شایع دوران سالمندی است که می‌تواند سبب سقوط و ایجاد آسیب‌های جدی در آنان شود. تعادل به عنوان توانایی حفظ مرکز جرم بدن در داخل محدوده سطح اتکا تعریف شده است و این در حالیست که یکی از رایج‌ترین و جدی‌ترین پیامدهای سالمندی، سقوط و افتادن است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلال تعادل در بیش از ۷۵ درصد از افراد ۷۰ سال به بالا اتفاق می‌افتد. به دلیل بروز اختلالات تعادل و تأثیر بالقوه آن‌ها در عملکرد، مداخلات برای بهبود تعادل به هدف اصلی متخصصان در این زمینه تبدیل شده است. ارزیابی توانایی‌های تعادلی برای تشخیص اختلالات بالقوه، شناسایی خطر سقوط، طرح درمان و ارزیابی تغییرات در طول زمان مهم است. اهمیت تعادل در سالمندان ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با صدیقه مستقیم، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی که در ادامه آن را می‌خوانید.

  • بیشترین مرکز ملکی کشور پس از تهران را در اختیار داریم

    مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خوزستان‌:

    بیشترین مرکز ملکی کشور پس از تهران را در اختیار داریم

    خوزستان با بیش از ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت پنجمین استان پرجمعیت کشور به شمار می‌رود. وجود مزارع کشاورزی و دامپروری و نیز کارخانه‌هایی مانند سیمان و فولاد و شرکت‌های نفتی و گازی این استان را در مقام یکی از قطب‌های بزرگ اقتصادی و کارگری تبدیل کرده؛ به نحوی که اکنون حدود بیش از ۳ میلیون و ۲۷ هزار نفر از ساکنان این استان از پوشش بیمه‌ای برخوردارند که بیش از ۶۷ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.

  • پذیرش ماهانه ۲۷ هزار بیمار در بیمارستان تأمین‌اجتماعی بهبهان

    پذیرش ماهانه ۲۷ هزار بیمار در بیمارستان تأمین‌اجتماعی بهبهان

    بیمارستان تأمین‌اجتماعی شهید مصطفی خمینی بهبهان در مساحتی به وسعت ۱۰ هکتار در سال ۱۳۷۵ احداث شده است. این مجموعه درمانی نقطه ثقل درمان منطقه محسوب می‌شود؛ به نحوی که علاوه بر مردم محلی، شهرستان‌های اطراف و سطح خوزستان، ساکنان استان‌های بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد نیز از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند و ماهانه ۲۷ هزار پذیرش در بخش‌های بستری و سرپایی رقم می‌خورد.

  • روزانه پذیرای ۳۰۰۰ مراجعه کننده هستیم

    رئیس بیمارستان تأمین‌اجتماعی آیت‌الله کاشانی‌:

    روزانه پذیرای ۳۰۰۰ مراجعه کننده هستیم

    درهای بیمارستان تأمین‌اجتماعی آیت‌الله کاشانی واقع در خزانه از سال ۱۳۴۱ به روی مردم و بیمه‌شدگان منطقه گشوده شده و در مدت ۶۰ سال فعالیت پذیرای بسیاری از بیماران و مردم منطقه بوده است. واقع شدن این مرکز درمانی در بافت جمعیتی متراکم و کارگرخیز جنوب تهران، خدمات آن را با استقبال بیمه‌شدگان مواجه و امکان دسترسی بیماران به درمان‌های پزشکی تخصصی، عمل‌های جراحی و خدمات تشخیصی و سرپایی را فراهم کرده است.

  • برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی، کد رهگیری نسخه‌الکترونیک را از پزشک دریافت کنید

    اطلاعیه سازمان تأمین‌اجتماعی:

    برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی، کد رهگیری نسخه‌الکترونیک را از پزشک دریافت کنید

    سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد با هدف ارتقای امنیت اطلاعات بیمه‌شدگان و نیز صیانت از حقوق ذی‌نفعان سازمان، کلیه بیمه‌شدگان باید جهت دریافت خدمات از داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک، نسبت به ارائه توأم کد ملی و کد رهگیری نسخه الکترونیک به این مراکز اقدام کنند.

  • غول سرطان شکست خورده است

    یک فوق تخصص آنکولوژی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    غول سرطان شکست خورده است

    یک فوق تخصص خون و آنکولوژی (سرطان‌شناسی) با تاکید براینکه امروزه غول سرطان شکست خورده است، تاکید کرد که سرطان از بیماری کشنده بسیار ترسناک تبدیل به بیماری درمان‌پذیر شده و طول عمر افراد مبتلا به این بیماری، افزایش یافته است.

  • پرداخت بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    پرداخت بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت بالغ بر ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی طرف قرارداد این سازمان و ادامه این پرداخت‌ها در ایام آتی خبر داد.

  • سالمندان و مشکلات بی‌نام و نشان

    در گفتگو با یک روانشناس مطرح شد:

    سالمندان و مشکلات بی‌نام و نشان

    دوره سالمندی با تغییرات زیاد ظاهری همراه است. ژنتیک، تغذیه، بهداشت و عوامل دیگری در روند پیری تاثیرگذار هستند. عموما سالمندان تغییرات جسمی مثل کاهش قدرت بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و همینطور کاهش قدرت بدنی و سرعت واکنش در برابر محرک‌ها را تجربه می‌کنند و همانطور که بدن افراد دچار تغییرات می‌شود مشکلات زیادی هم برای سالمندان رقم می‌خورد. از اینرو سالمندان برای زندگی سالم می‌بایست تلاش خود را برای سازگاری بیشتر محیط دو چندان کنند. پیرشدن جمعیت کشور در سال‌های آینده ما را برآن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر مرجان فتحی، دکترای روانشناسی سلامت و کارشناس مسئول واحد سلامت روان در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهرزیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در ادامه می‌خوانید.

  • سالمندان و آرزوی داشتن دندان سالم

    در گفتگو با یک دندانپزشک مطرح شد:

    سالمندان و آرزوی داشتن دندان سالم

    جمعیت سالمندان کشور در حال افزایش است. بر اساس برآوردهای مرکز آمار ایران جمعیت سالمندان به ۹ میلیون و ۵۲۱ هزار نفر رسیده است از اینرو وجود امکانات ویژه‌ برای رفاه و آرامش آنان الزامی است. بهداشت دهان و دندان یکی از مهم‌ترین موضوعات مرتبط با سلامت عمومی در سالمندان است که تاثیر مستقیمی بر روی جسم و روان آنان می‌گذارد. ضعف در بهداشت دهان و دندان نقش بزرگی در کیفیت زندگی سالمندان و تندرستی آنان ایفا می‌کند.

  • انجام بیش از ۱۰۰ آزمایش تخصصی در آزمایشگاه مرجع تأمین‌اجتماعی

    مدیرکل درمان مستقیم اعلام کرد

    انجام بیش از ۱۰۰ آزمایش تخصصی در آزمایشگاه مرجع تأمین‌اجتماعی

    سازمان تأمین‌اجتماعی در راستای یکسان‌سازی و صحه‌گذاری آزمایشگاه‌های ملکی خود، اقدام به تأسیس آزمایشگاه مرجع کرده است. این مرکز در سی‌ام فروردین‌ماه سال ۱۳۸۵ مصادف با روز «علوم آزمایشگاهی» افتتاح شد. از سال ۱۳۸۶ «آزمایشگاه مرجع سلامت» به عنوان نماینده قانونی وزارت بهداشت در امر نظارت بر فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی، اجرای برنامه‌های «ارزیابی خارجی کیفیت» در مراکز آزمایشگاهی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی را به آزمایشگاه مرجع این سازمان واگذار کرد.

  • چاقی کودکان و راه‌های پیشگیری از آن

    یک متخصص کودکان در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    چاقی کودکان و راه‌های پیشگیری از آن

    از چند سال پیش، سازمان جهانی بهداشت زنگ خطر شیوع بالای چاقی در بین کودکان سراسر جهان را به صدا درآورده است. مشکل چاقی کودکان به عنوان یکی از مشکلات اصلی سلامت عمومی قرن حاضر در نظر گرفته شده است. در واقع چاقی دوران کودکی با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند دیابت، بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته مغزی، انواع خاصی از سرطان در سنین بالاتر، مشکلات اجتماعی و افسردگی مرتبط است. مطالعات جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد که چاقی کودکان زیر پنج سال در یک روند 10 ساله دو برابر شده است. این بررسی‌ها همچنین نشان می‌دهد 14 درصد کودکان 15 تا 23 ماهه در معرض اضافه‌ وزن هستند که این رقم در برخی استان‌های کشور به 20 درصد هم می‌رسد. این یعنی با ادامه این روند باید منتظر بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون بالا، چربی‌خون بالا و کبد چرب در آینده باشیم . اهمیت این موضع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر ناهید یزدانی، متخصص کودکان که در ادامه می‌آید.