-
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اعلام کرد
گسترش خدمات درمانی تخصصی در مراکز تامین اجتماعی
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: با انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی و تامین اجتماعی استان بیمه شدگان تحت پوشش سازمان میتوانند از خدمات درمانی تخصصی بیشتری بهرهمند شوند.
-
سرپرست اداره سالمندی مدیریت درمان کاشان مطرح کرد
غربالگری بیماریها، راهبرد مدیریتی تأمیناجتماعی
سرپرست اداره سالمندی مدیریت درمان تأمیناجتماعی کاشان، غربالگری بیماریهایی مانند دیابت، فشارخون و سرطان را جزو مهمترین راهبرد مدیریتی در راستای پیشگیری از بیماریها برشمرد که این برنامه در دست اقدام و اجرا قرار دارد و نیز میزان استقبال از خدمات مراکز ملکی و طرف قرارداد منطقه کاشان را بسیار چشمگیر بیان کرد به نحوی که در ۹ ماه نخست امسال حدود ۷۸۰ هزار مراجعه به این مراکز انجام شده است.
-
پرداخت ماهیانه ۲ هزار میلیارد تومان برای خرید درمان بیمهشدگان
درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی بدنهای از بیمه پایه به شمار میرود که هزینههای درمانی بیمهشدگان را که بیش از نیمی از جمعیت کشور را شامل میشود، در مراکز طرف قرارداد و سایر مراکز پوشش میدهد. برای این منظور سازمان با انعقاد قرارداد با مراکز درمانی، دارویی و تشخیصی، دسترسی ذینفعان را به این خدمات میسر کرده است و ماهیانه ۲ هزار میلیارد تومان به این مراکز پرداخت میکند.
-
در گفتگو با مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی مطرح شد:
نسخه الکترونیک زمینهساز پرونده «سلامت الکترونیک»
استقرار نسخه الکترونیک در سازمان تأمیناجتماعی به عنوان طرحی نوین در نظام سلامت کشور به شمار میرود. این طرح که در سال ۱۳۹۲ در مراکز ملکی سازمان تأمیناجتماعی کلید خورد و تا پایان سال ۹۵ در تمامی مراکز ملکی به اجرا درآمد.
-
کرونا میتواند روش درمان سرطان را متحول کند
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که سلولهای ایمنی کووید-۱۹ میتواند سرطان را درمان کند.
-
با اجراییشدن بسته خدماتی بیماران صعبالعلاج و سرطانی صورت میگیرد
گسترش پوشش بیمهای تأمیناجتماعی برای بیماران خاص
بیماران خاص همواره در اولویت ارائه خدمات درمانی کشور قرار دارند و رفع نیازهای درمانی این گروه از بیماران در سیاستهای کلان کشوری مورد توجه قرار میگیرد. در این راستا، سازمانهای بیمهگر نیز نقشی محوری برای برطرف کردن مشکلات بیماران برعهده دارند.
-
با حضور مسئولان استان گیلان
بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمیناجتماعی لنگرود افتتاح شد
بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود همزمان با مراسم افتتاح ۷۸ پروژه عمرانی بیمهای و درمانی با حضور استاندار گیلان، نماینده ولیفقیه در استان، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی برای ارائه خدمات به بیمهشدگان و سایر بیماران منطقه آغاز به کار کرد.
-
مدیرکل درمان مستقیم تأمیناجتماعی تشریح کرد
اجرای ۲۰۳ طرح توسعه مراکز درمانی در سال ۱۴۰۱
سازمان تامیناجتماعی به عنوان نهادی که پوشش ریسکهای زندگی بیمهشدگان را برعهده دارد، با احداث مراکز ملکی خدمات مورد نیاز بیمهشدگان را در اختیار آنها قرار میدهد. گستردگی این مراکز در سراسر کشور، افزایش کیفیت خدمات با اجرای طرحهایی مانند ارتقای هتلینگ بیمارستانی و رعایت استانداردهای اعتباربخشی، برخورداری از تجهیزات و امکانات مناسب درمانی و به ویژه اجرای طرحهای نوسازی و بازسازی مراکز در کنار رایگان بودن خدمات، استقبال از درمان تأمیناجتماعی را فزونی داده و این مراکز را در اولویت انتخاب بیمهشدگان قرار داده است.
-
گسترش پوشش بیمهای دارو؛ کاهش دغدغه بیماران
دارو به عنوان تکمیلکننده زنجیره درمان، نقش حیاتی در تأمین سلامت بیماران دارد و سازمان تأمیناجتماعی به عنوان نهادی که بیش از نیمی از جمعیت کشور را زیر چتر حمایت خود قرار داده، برای رفاه بیمهشدگان بار هزینههای دارویی را بر دوش گرفته است.
-
مسئولان پذیرش بیمارستانهای تأمین اجتماعی مطرح کردند:
اعزام بیماران به مراکز ملکی با هدف بهبود ارائه خدمات درمانی
سازمان تأمین اجتماعی علاوه بر مراکز طرف قرارداد درمانی، تشخیصی و دارویی با فراهم کردن مراکز ملکی در سراسر کشور، پاسخگوی نیازهای بیمهشدگان در روزهای سخت بیماری است و بسیاری از افراد تحتپوشش، مراکز درمانی تأمین اجتماعی را اولویت نخست انتخاب خود قرار میدهند. بیشک عواملی مانند کیفیت مناسب و رایگان بودن صفر تا صد خدمات در این انتخاب دخیل است.
-
در همایش سراسری مدیران تأمین اجتماعی مطرح شد:
آزمون «استخدامی»، راهکاری برای چالش منابع انسانی
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمان گفت: فاصله بین بازنشستگی شاغلان و جذب نیروهای جدید در سازمان تأمین اجتماعی بسیار زیاد است و کسب مجوز استخدامی میتواند در حل این چالش موثر باشد.
-
مراکز درمانی تأمیناجتماعی در ۹۳ درصد شهرهای کشور گسترده شده است
سطحبندی مراکز ملکی؛ معیار دسترسی بیمهشدگان به درمان
مراکز درمانی تأمیناجتماعی در بیش از ۹۳ درصد شهرهای کشور گسترده شده و امکان دسترسی بیمهشدگان به خدمات درمانی فراهم است. سازمان تأمیناجتماعی با برخورداری از ۴۰۰ مرکز درمانی ملکی بستری و سرپایی به عنوان دومین عرضهکننده درمان، پشتیبان خانواده تحت پوشش خود در روزهای سخت بیماری است و بیمهشدگان میتوانند در وانفسای گرانی هزینههای درمانی و دارویی به صورت رایگان از خدمات درمانی مراکز ملکی تأمیناجتماعی بهرهمند شوند.
-
نگاهی به پدیده روزافزون اعمال جراحی زیبایی در کشور
زیـبایــی، آفـت تخـصص پزشکــان
گرایش جهانی بهسوی زیبا شدن افراطی، بیشتر مردم جهان را درگیر خود کرده تا جایی که آمارهای نقاط گوناگون جهان، خبر از افزایش حدود ۲۰ درصدی اعمال جراحی و اقدامات غیرجراحی در حوزه زیبایی میدهد. پزشکان ایرانی نیز افزایش چشمگیر تعداد اقدامات زیبایی را تأیید میکنند. بهگفته برخی از کارشناسان تمایل به زیبا شدن در این روزها زن و مرد نمیشناسد و آمار جراحی بینی کشورمان (در میان آقایان و خانمها) بهتنهایی گویای همهچیز است. به همین سبب، بسیاری از پزشکان برای دورههای تخصص خود، تخصص زیبایی را انتخاب میکنند تا پاسخی باشد بر سختیهای متحمل شده در دوران تحصیل. در این مطلب نگاهی خواهیم داشت به ابعاد گوناگون این پدیده در کشورمان و البته جهان.
-
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی:
طرح صریح مسائل، بستر حل مشکلات است
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در پنل تخصصی همایش سراسری مدیران تامین اجتماعی بر ضرورت عمق بخشی ارایه خدمات درمانی و برنامه ریزی برای ماندگاری پزشکان در مراکز درمانی تاکید کرد.
-
رئیس کمیسیون درمان مجلس:
اقدامات بزرگی در حوزه درمان تامین اجتماعی صورت گرفته است
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: تامین اجتماعی اقدامات بزرگی در حوزه های درمان انجام داده است.
-
کارشناسان آمار و اطلاعات مطرح کردند
ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی
دادههای آماری نهتنها نقشی تعیینکننده در شفافسازی امور سازمانها و نهادها دارد، بلکه نقشه برنامههای آینده را نیز پیش رو قرار داده و مسیر رسیدن به اهداف را هموار میکند.
-
رییس آزمایشگاه مرجع سازمان تأمیناجتماعی خبر داد:
رصد مستمر کیفیت خدمات ۳۴۷ آزمایشگاه ملکی
طی ۹ ماه نخست امسال نزدیک به ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار مراجعه برای انجام آزمایش پزشکی در مراکز ملکی تأمیناجتماعی انجام شده است. این آمار گویای نیاز حوزه درمان به پاسخهای تشخیصی برای تصمیمگیریهای درمانی است و بسیاری از پزشکان، بیماران خود را روانه مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی میکنند.
-
رییس اداره سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
امراض قلبی و عروقی، شایعترین بیماریهای سالمندان ایرانی هستند
طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس آخرین پیمایش انجام شده در در سال ۹۵ حدود ۹.۳ درصد جمعیت کشور سالمند بودند که اکنون با گذشت زمان این عدد به بالای ۱۰ درصد رسیده و از جمعیت حدود ۹ میلیونی سالمندان در کشور حکایت میکند. این در حالی است که گفته میشود در ۱۰ سال آینده جمعیت سالمندی به دو برابر جمعیت فعلی میرسد و ایران با موج جمعیتی سالمندان مواجه خواهد بود. پیرامون باید و نبایدهای دوره سالمندی، الزامات و اقداماتی که باید برای ورود به این دوره انجام داد با محسن شتی، رییس اداره سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گفتوگو نشستیم. او معتقد است که همه سالمندان توان پرداخت هزینههای سنگین درمانی، برخی اعمال جراحی و مخصوصاً خدمات توانبخشی را ندارند و درست همینجاست که بیمههای پایه باید به کمک آنها بیایند. در ادامه، این گفتوگو را بخوانید.
-
معاون درمان تأمیناجتماعی:
تأمین کادر پزشکی، نیازمند همکاری جدیتر دانشگاههای علوم پزشکی است
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی در جریان سیوسومین سفر استانی مدیرعامل این سازمان به استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به طرحهای توسعه مراکز درمانی در شهرستانهای این استان، افزود: برای تأمین پزشک و کادر پزشکی مراکز ملکی، نیازمند همکاری جدیتر دانشگاههای علومپزشکی هستیم.
-
زنگ خطری بـرای آینده سلامت ایران
پزشکـان دیگـر تخصص نمیخواهند
بر اساس پژوهشهای اخیر، کمبود پزشک متخصص یکی از چالشهایی است که ممکن است در آینده سلامت جامعه ایران را به مخاطره بیندازد. با اینکه ادامه تحصیل در رشتههای تخصصی یکی از گزینههای همیشگی پزشکان در ایران است؛ با این حال، پزشکان بسیاری پس از فارغالتحصیلی ترجیح میدهند وارد دوره تخصص نشوند. از آنجا که انتخاب رشته تخصصی، آینده کاری و حتی زندگی هر پزشک را میسازد، این تصمیم جزو چالشبرانگیزترین انتخابهای زندگی آنها به شمار میرود. البته انتخاب تخصص پزشکان یکی از موضوعات مهم برای جامعه و سلامت افراد است که عوامل متعددی از علاقه فردی، درآمدزایی و نقش نهاد قانونگذار در آن اثرگذار است. در این گزارش با استفاده از منابع تحقیقاتی به بررسی عوامل تأثیرگذار برای انتخاب تخصص پرداختهایم.
-
آتیهآنلاین بررسی میکند
دلیل تمایل کم روانپزشکان برای همکاری با تأمین اجتماعی
عدالت در دسترسی به خدمات سلامتروان حق همه شهروندان است. مردم حق دارند که مهارتهای زندگی را از کودکستان تا دانشگاه بیاموزند و با برقراری وضع بیمههای پایه و تکمیلی، زمینه دسترسی بهصرفه و آسان آنها به خدمات روانپزشکی، روانشناسی و مشاوره آنها فراهم شود. اگرچه سازمان تأمین اجتماعی با بیش از ۴۵ میلیون بیمهشده و ۵۰ هزار واحد درمانی غیرملکی طرف قرارداد، میتواند از ظرفیت بالایی در ارائه خدمات روانپزشکی برخوردار باشد اما شهرام غفاری، مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی میگوید که تنها پنج درصد از روانپزشکان با سازمان تأمین اجتماعی همکاری دارند.
-
رئیس مرکز درمانی آیتالله بروجردی اعلام کرد
مراجعه سالانه ۳۵۰ هزار نفر به پلیکلینیک بروجرد
رئیس پلیکلینیک تخصصی آیتالله بروجردی، عواملی را مانند موقعیت جغرافیایی، سهولت دسترسی و رایگان بودن خدمات این مرکز، سبب استقبال چشمگیر مردم از خدمات تأمیناجتماعی برشمرد به گونهای که سالانه ۳۵۰ هزار نفر از خدمات این پلیکلینیک بهرهمند میشوند.
-
به اعتقاد کارشناسان تأمیناجتماعی
تقویت خدمات پاراکلینیک هزینههای درمان را کاهش میدهد
خدمات پاراکلینیک مجموعهای از خدمات تشخیصی از جمله تصویربرداری پزشکی، سونوگرافی، فیزیوتراپی، آزمایشگاهی و حتی دارویی است که تکمیلکننده زنجیره درمان محسوب میشود. امروزه با گسترش دامنه خدمات تشخیصی، وابستگی حوزه درمان به این خدمات فزونی یافته و در حال حاضر بدون نتیجه آزمایش یا تصاویر پزشکی، اقدامات درمانی میسر نمیشود.
-
ثبتنام بیماران خاص در پورتال معاونت درمان تأمیناجتماعی آغاز شد
معاونت درمان سازمان تأمیناجتماعی اعلام کرد: در پی آغاز بهکار صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج بهمنظور پوشش هرچه بیشتر هزینههای درمانی این گروه از بیماران، ثبت اطلاعات آن دسته از بیماران خاص که تحت پوشش خدمات سازمان هستند، در پورتال معاونت درمان تأمیناجتماعی آغاز شد.
-
سرپرست پلیکلینیک خرمآباد اعلام کرد
قدیمیترین مرکز درمانی لرستان شلوغترین در استان
سرپرست پلیکلینیک آیتالله کمالوند (خرمآباد لرستان)، این مرکز درمانی را قدیمیترین مرکز در استان برشمرد که به دلیل استقبال زیاد مردم از خدمات، در عینحال شلوغترین مرکز درمان سرپایی استان نیز به شمار میرود.
-
سالانه ۳۰۰ هزار نفر در حوادث آتشسوزی در محیطهای کارگری دچار سوختگی میشوند
نظارت ناکافی کارفرمایان عامل سوانح سوختگی کارگران
سالانه به طور متوسط حدود ۳۰۰ هزار نفر در حوادث آتشسوزی در محیطهای کارگری دچار سوختگی میشوند که این رقم بیش از میانگین جهانی است. حدود ۱۰ درصد این تعداد در بیمارستانها بستری میشوند و به طور متوسط سالانه حدود ۳ هزار مورد فوتی در اثر سوختگی در کشور اتفاق میافتد. این در حالی است که وظیفه برقراری امنیت شغلی بردوش کارفرمایان است و نهادهایی مانند وزارت کار، تنها وظیفه بازرسی و نظارت بر امنیت شغلی را برعهده دارند.
-
متخصص داخلی تأمیناجتماعی بیان کرد
کاهش وزن بهترین شیوه درمان کبد چرب
یک متخصص داخلی، درمان کبد چرب را در مراحل اولیه بیماری بسیار ضروری دانست زیرا بیتوجهی به درمان میتواند منجر به پیشرفت بیماری و سخت شدن روند درمان شود. همچنین پیشگیری از این عارضه را علاوه بر محدود کردن مصرف غذاهای چرب، نیازمند محدود کردن مصرف مواد قندی بیان کرد و کاهش وزن را بهترین شیوه درمان این بیماری دانست.
-
یک متخصص طب چینی
درمان ۴۰ بیماری با طب سوزنی میسر است
پزشک عمومی و متخصص طب سوزنی، با اشاره به اینکه درمان ۴۰ بیماری از طریق طب سوزنی به تایید سازمان بهداشت جهانی رسیده است، مسائلی مانند گرانی هزینههای درمان و فعالیت افراد غیرمتخصص را در کمرنگ شدن میزان استقبال از این طب در کشور موثر دانست.
-
رئیس اداره سطحبندی مراکز درمانی سازمان تأمیناجتماعی اعلام کرد:
دسترسی بیش از ۹۳ درصد شهرستانها به خدمات درمان مستقیم
رییس اداره سطحبندی مراکز و خدمات درمانی سازمان تأمیناجتماعی ضمن تشریح اهداف سطحبندی درمان که منجر به توزیع مناسب درمان و ایجاد شفافیت میشود، در بیش از ۹۶ درصد شهرستانهای کشور، دسترسی به درمان مستقیم تأمیناجتماعی را میسر دانست.
-
ارتقای امنیت سامانه نسخه الکترونیک تأمیناجتماعی
ورود به سامانه نسخه الکترونیک دو مرحلهای شد
سازمان تأمیناجتماعی اعلام کرد بهمنظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشک به این سامانه دومرحلهای شده و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه پزشکان ارسال میشود.