تیتر سه سرویس

  • بهبود سبک زندگی با سالم خوری

    بهبود سبک زندگی با سالم خوری

    تعریف کلی تغذیه سالم بر مصرف مواد غذایی مناسب و متنوع با توجه به نیازهای بدن برای حفظ تعادل میان مواد مغذی و انرژی تاکید دارد.

  • از سخن گفتن تا گفتگوی کلامی دموکراتیک

    پیشنهاد کتاب، چی بخوانیم؟

    از سخن گفتن تا گفتگوی کلامی دموکراتیک

    کتاب «شوق گفت و گو» نوشتهٔ حسن قاضی‌مرادی به گستردگی فرهنگ تک‌گویی در میان ایرانیان می‌پردازد که اولین بار در سال ۱۳۹۲ منتشر شده است. همانطور که از نام کتاب مشخص است نویسنده به مسئله گفت و گو می‌پردازد اما به صورت عمیق و روشنگر.

  • عوارض مشاغل پشت میزی

    چگونه سالم کار کنیم؟ - ۱

    عوارض مشاغل پشت میزی

    اگر فکر می‌کنید، ایمنی شغلی فقط برای مشاغلی با دستگاه سنگین سر و کار دارند یا افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند حائز اهمیت است، سخت در اشتباهید. برای اینکه این باور غلط اصلاح شود و اطلاعاتی در مورد آسیب‌هایی که مشاغل مختلف ایجاد می‌کند داشته باشیم، از این پس و به طور منظم دکتر پردیس صنعتی، متخصص طب‌کار و بیماری‌های شغلی (مسئول و موسس فنی مرکز طب کار زاگرس) مطالبی را در مورد خطرات هر شغل و همینطور پیشنهادهایی برای جلوگیری از آنها ارائه خواهد کرد. در این مطلب به عوارض مشاغل کم‌تحرک پرداخته شده است.

  • آشنایی دوباره با خویشتن

    با شناخت طبیعت، درمانگر خود باشید

    آشنایی دوباره با خویشتن

    کتاب "شناخت طبیعت انسان" نوشته "آلفرد آدلر"، یکی از منابع خوب و مهم در زمینه روانشناسی فردی است. او پس از یک سال سخنرانی با موضوع روانشناسی فردی در موسسه مردمی وین، تصمیم گرفت این مجموعه سخنرانی‌ها را به شکل یک کتاب منتشر کند تا عده بیشتری بتوانند از آن بهره ببرند. اگر به زمینه روانشناسی فردی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید به آگاهی مفیدی در این حوزه برسید خواندن این کتاب می‌تواند ذهنیت روشن و مسیر تازه‌ای به شما هدیه کند.

  • کشف راز گل سرخ در کتاب " شازده کوچولو"

    معرفی کتاب؛ چی بخوانیم، چرا بخوانیم؟

    کشف راز گل سرخ در کتاب " شازده کوچولو"

    آنتوان دو سنت اگزوپری، در سال ۱۹۳۵ تلاش کرد با پرواز بین پاریس و سایگون (بزرگ‌ترین شهر ویتنام که در ساحل رود سایگون قرار دارد و تا سال ۱۹۷۵ میلادی پایتخت ویتنام جنوبی بود و پس از پایان جنگ ویتنام با یکی شدن ویتنام شمالی و ویتنام جنوبی بود به هوشی‌مین تغییر نام یافت) رکوردی از خود به جای بگذارد، اما هواپیمایش در صحرای بزرگ آفریقا دچار نقص فنی شد و به ناچار در همان‌جا فرود آمد. همین سانحه دستمایه نگارش "شازده کوچولو" شد که قهرمان داستان، خلبانی بی‌نام است که پس از فرود اجباری در کویر با پسر کوچکی آشنا می‌شود.

  • تاملی در باب «تاب‌آوری» در روانشناسی مثبت‌نگر

    تاملی در باب «تاب‌آوری» در روانشناسی مثبت‌نگر

    هر انسان در مسیر زندگی خود با موانع و مشکلات زیادی مواجه می‌شود. گذشتن از این موانع با توجه به خصلت‌های هر کس متفاوت است. بعضی زود می‌شکنند و فرومی‌ریزند، بعضی اما دوام می‌آورند، سالم می‌مانند و موانع را خرد می‌کنند.

  • با ورزش کیفیت زندگی را تغییر دهیم

    با ورزش کیفیت زندگی را تغییر دهیم

    ورزش به عنوان یکی از عوامل مهم و حیاتی در سبک زندگی سالم و فعالانه بسیار اهمیت دارد و حتی علاوه بر تغییر سبک زندگی می‌تواند به بهبود سلامتی فرد کمک کند.

  • کتابی برای گذر از بحران میانسالی

    پیشنهاد کتاب، چی بخوانیم؟

    کتابی برای گذر از بحران میانسالی

    اگر به حوالی سنین میانسالی رسیده‌اید و حس می‌کنید خیلی از برنامه‌هایی را که داشتید اجرا نکرده‌اید، به اهداف خود نرسیده‌اید و یا موفق نبوده‌اید، نگران نباشید، هنوز فرصت هست.

  • نبود باورپذیری، بودجه و حضور جریان‌های زرد موانع سلامت روان هستند

    مدیرعامل انجمن حمایت از سلامت، بهداشت و روان جامعه در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    نبود باورپذیری، بودجه و حضور جریان‌های زرد موانع سلامت روان هستند

    سلامت‌روان یکی از موضوعات مهم حوزه سلامت،‌ پیشگیری و درمان است،‌ با توجه به گفته‌های متخصصان سلامت روان و سلامت جسم که با جامعه‌ای سالم در ارتباط است را می‌توان به مثل معروف وجود مرغ و تخم مرغ تشبیه کرد. هر از گاهی هم به واسطه اتفاقا سلامت روان به موضوع داغ تبدیل می‌شود، به مناسبت هفته روانشناس به سراغ ناصر قاسم‌زاد، روانشناس، مشاوره خانواده، مدیر و مؤسس کلینیک روانشناسی بهاران رفتیم که به خاطر دغدغه‌های شخصی در حوزه صنفی نیز فعال می‌کند و مدیرعاملی انجمن حمایت از سلامت، بهداشت و روان جامعه را بر عهده دارد. در ادامه مصاحبه با این متخصص را بخوانید تا در مورد اهمیت سلامت روان، چالش‌های پیش روی روانشناسان و موضوعاتی را که هر دو را تحت تاثیر قرار می‌دهد بیشتر بدانید.

  • هموفیلی اختلال مادرزادی خونریزی‌دهنده

    هموفیلی اختلال مادرزادی خونریزی‌دهنده

    هموفیلی از دو کلمه همو به‌معنای خون و فیلیا به‌معنای دوست‌داشتن تشکیل شده است. این بیماری یک اختلال خونریزیی‌دهنده ارثی است که در آن بدن فرد مبتلا به‌علت سطح پایین یا نداشتن پروتئین‌هایی به نام فاکتورهای انعقادی، قادر به متوقف کردن روند خونریزی نیست‌.

  • کارمندان نسل (Z) فناوری محیط کار جوانان را تغییر داده است

    کارمندان نسل (Z) فناوری محیط کار جوانان را تغییر داده است

    کارمندان نسل (Z) در عصر فناوری وارد عرصه‌ کار و تجربه‌های فضای کاری شده‌اند. آن‌ها زمانی ورود به دنیای کاری را تجربه می‌کنند که انعطاف‌پذیری کارفرمایان و شرکت‌ها در دورکار بودن کارمندان امری عادی به حساب می‌آید و ارتباطات دیجیتالی فراگیر شده‌ است. همین امر این امکان را به آن‌ها می‌دهد تا خواسته‌های خودشان را بسیار راحت‌تر با مدیران خود در میان بگذارند. با این حال برخی از کارشناسان حوزه‌ کار نگران‌اند که دورکار بودن کارکنان، آن‌ها را از دلبستگی به شرکت‌ها و محیط‌های کاری جدا کند. در هنگام دورکاری چیزهایی مانند گفت‌وگوهای معمولی بین همکاران و مشاهدات غیررسمی که شیوه‌ها و متدهای کار کردن را به کارمندان آموزش می‌داد دیگر مانند گذشته عمل نخواهد کرد. به همین خاطر این نگرانی وجود دارد که کارکنان تازه‌کار نشانه‌های رفتاری و شبکه‌سازی‌های درون محیط کار را یاد نگیرند. 

  • «حسِ استقلال» نیاز اساسی برای پیشرفت در محیط‌ کارِ امروزی

    «حسِ استقلال» نیاز اساسی برای پیشرفت در محیط‌ کارِ امروزی

    یکی از نیازهای اساسی انسان، این است که بتواند شاهد پیشرفت خود باشد؛ چیزی‌که در محیط‌های کارِ امروزی، کمتر دیده می‌شود. کارگری که قبلاً به کارش بسیار متعهد بوده، حالا که راهی برای پیشرفت در شغل خود نمی‌بیند، به فردی بی‌تفاوت و بی‌نظم تبدیل می‌شود.

  • چگونه شروع به خواندن کنیم

    اگر قبلا مطالعه را دوست نداشته‌اید

    چگونه شروع به خواندن کنیم

    برای لذت بردن از موسیقی "یوهان سباستین باخ "(آهنگساز معروف آلمانی در قرن هجدهم میلای)، لازم نیست موسیقی‌دان و نوازنده ویلون سل باشیم، پس چرا فکر می‌کنیم برای کتاب خواندن باید متفاوت باشیم و اهداف پیچیده‌ای داشته باشیم؟

  • سبک زندگی و روانشناسی فردی از دیدگاه آلفرد آدلر

    سبک زندگی و روانشناسی فردی از دیدگاه آلفرد آدلر

    از زمانی که "آلفرد آدلر" روانشناس اتریشی برای اولین بار اصطلاح «سبک زندگی» را به کار برد و درباره آن مشغول تحقیق و پژوهش شد، تاکنون تغییرات زیادی در این مفهوم ایجاد شده است. امروز سبک زندگی به‌عنوان مجموعه‌ای از علاقه‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، سلیقه‌ها، عادت‌ها، رفتارها و شیوه‌های زندگی فردی، اجتماعی و فرهنگی تعریف می‌شود.

  • بازنشستگی؛ دریچه‌ای روشن به تجربه‌های تازه

    بازنشستگی؛ دریچه‌ای روشن به تجربه‌های تازه

    «بازنشستگی» اگرچه به همراه خود فراغت و آسودگی خیال را به همراه دارد، اما در بطن ماجرا دوران پرفرازونشیبی نیز به شمار می‌رود؛ دورانی که با توجه به شرایط اقتصادی و اقلیمی هر فرد بازنشسته شکل و شمایل خاص خود را خواهد داشت.