تیتر سه زیرسرویس

  • مهاجرت و پدیده اتلاف مغزی

    مهاجران متخصص در کشورهای اروپایی مجبور به انجام کارهای غیرتخصصی می‌شوند

    مهاجرت و پدیده اتلاف مغزی

    اروپا در حال حاضر با مشکلات زیادی در حوزه مهاجران و پناه‌جویان مواجه است. به تازگی نیز قوانین جدیدی تصویب شده که ورود مهاجران به این کشورها را سخت‌تر می‌کند. این قوانین سختگیرانه، بازگشت مهاجران غیرقانونی را تسریع خواهد کرد. اما حفظ یا اخراج مهاجران، تنها مشکل این روزهای کشورهای اروپایی نیست. به نظر می‌رسد که بیشتر این کشورها در به‌کارگیری درست مهاجران متخصص نیز ضعیف ظاهر شده‌اند. به‌طوری که بسیاری از آن‌ها با مشکل بیکاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

  • مبارزه با کاهش ازدواج به شیوه ژاپنی

    شهرداری توکیو اپلیکیشن زوج‌یابی می‌سازد

    مبارزه با کاهش ازدواج به شیوه ژاپنی

    کشور ژاپن که مدت‌ها درگیر کاهش جمعیت است با پیاده کردن برنامه‌هایی در سطوح مختلف به دنبال تشویق جمعیت خود برای افزایش ازدواج و باروری است. جدیدترین این برنامه‌ها تلاش شهرداری توکیو برای راه‌اندازی یک اپلیکیشن برای همسریابی است. این اپلیکیشن زوج‌یابی که «داستان فوتاری توکیو» نام دارد، تلاشی است برای ایجاد زوج‌ها آن هم در کشوری که در آن تنها بودن به طور فزاینده‌ای رایج است.

  • تعداد فرصت‌های شغلی در جهان رو به افزایش است

    گزارش گاردین از آینده نیروی کار

    تعداد فرصت‌های شغلی در جهان رو به افزایش است

    همچنان‌که در بازار کار امروز رشد آهسته جهانی و کوچک‌تر شدن بازارهای اعتباری را مشاهده می‌کنیم، فرصت‌های شغلی در بخش‌های مختلف جهان خالی مانده یا افزایش می‌یابد. کشورهای سرتاسر جهان اقداماتی را برای رفع کمبودهای کارگر اتخاذ کرده‌اند، اما راه‌حل‌های بخشی و منطقه‌ای تغییر بازار کار جهانی، روش‌های اساسی تغییر آن از زمان همه‌گیری و پیامدهای انتقال جمعیتی در سراسر جهان را نادیده می‌گیرند.

  • مربیان هوش مصنوعی، کارگران صنعت فناوری

    چگونه هوش مصنوعی باهوش می‌شود

    مربیان هوش مصنوعی، کارگران صنعت فناوری

    بر کسی پوشیده نیست که هوش مصنوعی مدل‌ها را از انسان‌ها یاد می‌گیرد. برای سال‌ها، سازندگان هوش مصنوعی سیستم‌هایی به کارگران کم‌درآمد برای راهنمایی هوش مصنوعی متکی بودند. اما همانطور که هوش مصنوعی پیچیده‌تر شده است، کار افرادی که باید با زحمت آن را آموزش دهند نیز پیچیده‌تر شده است. کسانی که دیروز برای آموزش هوش مصنوعی به سادگی و با برچسب‌گذارها بر روی عکس عمل می‌کردند امروزه برای آموزش هوش مصنوعی مقاله می‌نویسند.

  • ثروتمندترین نسل تاریخ

    گزارشی درباره انتقال ثروت بین نسلی

    ثروتمندترین نسل تاریخ

    بر اساس یک گزارش جدید، انتقال عظیم ثروت احتمالاً نسل «هزاره‌ها» را به «ثروتمندترین نسل تاریخ» تبدیل خواهد کرد. گزارش ثروت سالانه که هفته آینده در قالب دقیق و علمی منتشر خواهد شد، آخرین روندها در املاک و اقتصاد را در سراسر جهان بررسی می‌کند. این انتقال ثروت در میان «تغییرات شدید» در نحوه استفاده از دارایی‌ها و املاک انجام می‌شود که نسبت به تغییرات اقلیمی حساس است.

  • بررسی دیپلماسی مهارت در سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای

    بررسی دیپلماسی مهارت در سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای

    تعاملات بین‌المللی نقش مهمی در افزایش استانداردهای مهارت در بخش‌های مختلف دارد؛ در همین راستا سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای به عنوان متولی اصلی ارتقای مهارت‌های شغلی و تخصصی در کشور، تعاملاتی را در راستای ارائه خدمات آموزشی و مهارت‌افزایی با کشورهای منطقه در دستور کار قرار داده است.

  • استفاده از هوش مصنوعی در تولید قهوه

    استفاده از هوش مصنوعی در تولید قهوه

    فنلاند مصرف کننده شماره یک قهوه در جهان، برای انرژی بخشیدن به صنعت قهوه خود از هوش مصنوعی و دانه‌های آزمایشگاهی استفاده می‌کند. قهوه در فنلاند بازار بسیار خوبی دارد و این کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی خود دارای نوعی فرهنگ قهوه قدیمی است. جمعیت این کشور ۵.۶ میلیون نفر است‌ که بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی قهوه، این جمعیت معادل ۱۲ کیلوگرم یا حدود ۱۵۶۰ فنجان قهوه سرانه در سال آسیاب می‌کنند؛ به همین دلیل شرکت‌های فنلاندی در پی استفاده از هوش مصنوعی برای رونق مجدد به بازار قهوه هستند.

  • افزایش افراد مسن در نیروی کار کشورهای گروه ۷

    افزایش افراد مسن در نیروی کار کشورهای گروه ۷

    بر اساس گزارش‌های اخیر یک موسسه پژوهشی که به بررسی تغییرات نیروی کار در جهان می‌پردازد، پیش‌بینی می‌شودکه در کشورهای گروه هفت، تا سال ۲۰۳۱، کارگران مسن‌تر و با تجربه‌تر بیش از یک چهارم نیروی کار را تشکیل خواهند داد. این یک تغییر بزرگ است که منحصر به بازار کشورهای توسعه‌یافته نیست؛ برای مثال، طبق این مطالعه، جمعیت سالمند چین (۶۵ سال به بالا)، تا سال ۲۰۵۰ دو برابر خواهد شد.

  • مواجهه اروپا با نیروی کار سالخورده

    مواجهه اروپا با نیروی کار سالخورده

    جمعیت‌شناسی یکی از محرک‌های بزرگ تغییرات ساختاری در اروپاست. اساساً «جمعیت» هم چالش و هم فرصتی است که در سال‌های آینده همچنان در دستور کار اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند. بهبود شرایط کاری کارگران مسن‌تر تنها یک گام برای تضمین آینده‌ای منصفانه‌تر، کارآمدتر و عادلانه‌تر است. نمونه و مورد اروپا تنها مواجهه با یک وضعیت است که دیر یا زود برای مابقی کشورهای جهان نیز رخ خواهد داد. بنابراین توجه به تجربه اروپایی ما را با اثرات سیاست‌های جمعیتی، توجه به ظرافت‌های محلی و محدودیت‌ها یا امکانات بازار کار آن آشنا می‌سازد. در ادامه به بررسی تجربه اروپا در مواجهه با سالخوردگی جمعیت، سیاست‌ها، فرصت‌ها و تغییرات ضروری و لازم در این زمینه می‌پردازیم.

  • تاثیر شدید هوش مصنوعی در ورزش

    چگونه هوش مصنوعی در باشگاه‌ها و دارایی‌های ورزشی تاثیر می‌گذارد

    تاثیر شدید هوش مصنوعی در ورزش

    هوش مصنوعی در حال ایجاد تغییری اساسی در نحوه انجام ورزش‌هایی مانند راگبی، فوتبال و کریکت استد. تغییری که می‌تواند پول زیادی برای باشگاه‌های ورزشی به همراه داشته باشد. به نظر می‌رسد که تغییر به سمت استفاده از هوش مصنوعی به خوبی در حال انجام است و با ظهور نمونه‌های بیشتری از تیم‌های تثبیت‌شده که ابزارهای فناوری جدید را به کار می‌اندازند، سایرین نیز شروع به استفاده از قابلیت‌های مشابه خواهند کرد.