معاون وزیرکار خبر داد: اقدامات شورای عالی کار برای معیشت کارگری

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی با برشمردن برنامه دولت برای حمایت از کارگران، از اقدام عملی شورای عالی برای کمک به معیشت خانوارهای کارگری خبر داد. علی حسین رعیتی فرد در مورد حمایت های شورای عالی کار از کارگران برای جبران تورم گفت: یکی از تصمیمات شورای عالی کار این بود که کارگری که برای اولین بار به کارگاهی می رود، در راستای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، اگر هم سابقه ندارد، حق اولاد دریافت کند، در حالی که در قانون قبلی برای این منظور حداقل 720 روز سابقه لازم بود. معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی افزود: همچنین حق مسکن کارگران از 650هزار تومان سال قبل با افزایش 5/ 38درصدی به 900هزار تومان و بن کارگری از 850هزار تومان با رشد 5/ 29درصدی به 1/ 1میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از فارس، او تاکید کرد: دولت همراه شرکای اجتماعی و کارفرمایان تلاش می کند برای حفظ تولید و افزایش بهره وری و رونق تولید، از کارگران و معیشت آنان حمایت کند. رعیتی فرد در مورد تامین سبد ارزاق برای کارگران نیز گفت: دولت طبق قانون بودجه 1401 موظف شد کالابرگ الکترونیکی برای 10 قلم کالای اساسی و پرمصرف با قیمت ارزان برای همه مردم از جمله کارگران در نظر بگیرد. معاون وزیر کار در مورد اینکه گفته شده با توجه به یارانه معیشتی 2/ 1میلیون تومانی برای خانوار 4نفری کارگران و افزایش 27درصدی دستمزد آنان تقریبا به اندازه نرخ تورم رشد خواهد کرد، اظهار کرد: در جلسات شورای عالی کار بحث های زیادی می شود، طبق قانون کار از شاخص های مهم تعیین حداقل دستمزد کارگران «توجه به نرخ تورم» و نه لزوما افزایش به اندازه تورم است. رعیتی فرد این را هم افزود: شورای عالی کار سال قبل با افزایش 57درصدی حداقل مزد کارگران در سال قبل، بخشی از عقب ماندگی مزد نسبت به تورم را جبران کرد، امسال هم یارانه معیشتی به همه مردم از جمله کارگران پرداخت می شود.

او با بیان اینکه بخش مهمی از تورم سال قبل به خاطر حذف ارز ترجیحی بود، گفت: دولت تلاش کرد با یارانه معیشتی بخشی از آن را جبران کند. معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در برابر این پرسش که برای هزینه مسکن کارگران به عنوان عمده هزینه سبد معیشت چه کاری کردید، گفت: سال قبل تفاهم نامه ای بین وزارت کار و وزارت راه و شهرسازی منعقد شد که بر اساس آن مقرر شد سالانه 200هزار واحد مسکن توسط تعاونی ها تولید شود که کارگران هم می توانند از این طریق از مسکن برخوردار شوند. به گزارش خبرگزاری فارس، برخی مخاطبان سامانه فارس من با ثبت پویشی با عنوان «درخواست لغو مصوبه دستمزد 1402» خواستار پیگیری و پاسخ مسوولان شدند.

کد خبر: 59128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =