برقراری ۱۵۲ تماس با اورژانس اجتماعی بروجرد

مسئول اورژانس اجتماعی بروجرد گفت: ۱۵۲ مورد تماس تلفنی مرتبط با اورژانس اجتماعی بهزیستی بروجرد سال گذشته برقرار شد که مورد مداخله و رسیدگی قرار گرفت.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، نازنین احمدی در این باره گفت: در سه ماهه اول سال گذشته ۳۴ تماس، سه ماهه دوم ۳۰ مورد، سه ماهه سوم ۴۶ مورد و سه ماهه چهارم ۴۲ مورد تماس با اورژانس اجتماعی بروجرد به ثبت رسیده که با حضور به موقع کارشناسان موارد آسیب‌هایی که تماس‌گیرندگان با آن مواجه بوده‌اند مورد رسیدگی و مداخله قرار گرفته و در صورت نیاز ارجاع به مراکز مرتبط با هر آسیب انجام شده است.

وی افزود: همچنین در ایام تعیطلات نوروز و از ابتدای فروردین تاکنون نیز تعداد ۱۵ تماس با اورژانس اجتماعی انجام شده که در برگیرنده انواع مختلف آسیب‌های اجتماعی اعم از کودک‌آزاری، فرار از خانه، مشکلات مرتبط با بدسرپرستی خانواده، اختلافات حاد خانوادگی و خودکشی بوده است.

مسئول اورژانس اجتماعی بروجرد در توضیحات بیشتر علل تماس‌های اورژانس اجتماعی در پاییز ۱۴۰۲ که ۴۶ مورد بوده است، بیان کرد: سه مورد تماس بر اثر کودک‌آزاری، دو مورد اقدام به خودکشی، سه مورد اختلافات حاد خانوادگی، ۱۳ مورد موارد مرتبط با بدسرپرستی خانوار، ۲۳ مورد نیاز به راهنمایی و مشاوره و مواردی هم مربوط به سالمندآزاری بوده است.

احمدی با تاکید بر ضرورت آشنایی مردم با اورژانس اجتماعی اضافه کرد: ۱۲۳ شماره تماس اورژانس اجتماعی است که در صورت آگاهی مردم، آنها واقف می‌شوند که در چه مواقعی می‌توانند در صورتی که در معرض یک آسیب اجتماعی قرار می‌گیرند یا چنانچه شاهد این بودند که کسی دیگر اعم از همسایه، اقوام و سایر مورد آسیب واقع شده‌اند با ۱۲۳ تماس بگیرند.

وی ادامه داد: آگاه‌سازی مردم در حوزه اورژانس اجتماعی و فعالیت‌های آن یکی از اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا بسیاری از مردم از خدمات اورژانس اجتماعی آگاهی ندارند و با ارتقای آگاهی آنها می‌توان از وقوع بسیاری حوادث مرتبط با آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کرد.

مسئول اورژانس اجتماعی بروجرد یادآور شد: گروه‌های هدف در اورژانس اجتماعی شامل زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب‌دیده اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده‌اند، کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده، کودکان آزار دیده، مبتلایان به اختلال هویت جنسی، دختران و پسران فراری از منزل، افراد دارای معلولیت در معرض آزار (معلول آزاری) و سالمندان در معرض آسیب (سالمندآزاری) هستند.

کد خبر: 69891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 3 =