به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایسنا، ناصر چمنی در ارزیابی احیای کارخانههای راکد و تعطیل شده و بازگشت کارگران به کار، اظهار کرد: یکی از عمده مشکلاتی که کارخانههای بزرگ و بعضاً راکد و تعطیل با آن دست و پنجه نرم میکنند، داشتن بدهی معوق بانکی است. طبعا برای اینکه کارخانه بتواند بدهی بانکی خود را پرداخت کند، باید به کار و تولید ادامه بدهد ولی متاسفانه بیشتر بانکها بعد از مدتی با اقدامات قانونی جلوی ادامه فعالیت کارخانه را گرفته و کارگران را بیکار میکنند.
وی با بیان اینکه این مساله به تولید داخل و تولیدکننده آسیب می زند، افزود: بخشی از مشکلات بنگاههای دارای مشکل مربوط به مالیات است و بعضاً میبینم که دارایی، حسابهای هیات مدیره و شرکت را مسدود میکند و کارخانه دچار مشکل می شود.
این فعال کارگری با ابراز خرسندی از اقدام دولت در بازگشایی مجدد کارخانههای راکد گفت: یکی از بهترین کارهایی که دولت دنبال میکند و باید سرعت بیشتری بگیرد، احیا و فعالسازی مجدد کارخانههای تعطیل و نیمه فعال است.
چمنی گفت: مایه امیدواری است که بشنویم کارخانهای مجدد به راه افتاده و کارگران آن سه شیفت مشغول کار هستند. یقینا این اتفاق هم در بازار کار و اشتغال و چرخه اقتصاد و هم در انگیزه کار و معیشت کارگران اثرگذار است.
به گفته وی، با تداوم این کار از تمایل افراد به مشاغل کاذب و غیرمولد جلوگیری میشود و افراد در جایی مشغول کار میشوند که علاوه بر درآمد، از بیمه و امنیت شغلی هم برخوردار هستند.
نظر شما