• جمعیت زنان؛ ظرفیت بزرگ مغفول مانده اشتغال و بیمه

    جمعیت زنان؛ ظرفیت بزرگ مغفول مانده اشتغال و بیمه

    گزارش مرکز برنامه‌ریزی و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۰ به طور تقریبی ۵۰.۳ درصد جمعیت افراد (۱۵ ساله و بیشتر) کشور را مردان و در حدود ۴۹.۷ درصد این بازه جمعیتی را زنان تشکیل داده‌اند که این تساوی سهم جمعیتی می‌تواند بستری برای هدفگذاری اشتغال و ارتقاء سازمان‌های بیمه‌ای باشد.

  • بازنشستگان را دریابیم

    بازنشستگان را دریابیم

    بازنشستگی، حالت و مرحله جدید از دوره زندگی افراد است که رابطه‌ای مستقیم و معنی‌دار بین آن و سن بیمه‌شدگان در نظر گرفته می‌شود. با این حال اهمیت دوران سالمندی و بازنشستگی اگر بیشتر از دوران جوانی و اشتغال افراد و اشخاص نباشد، کمتر نیست.

  • بسته سیاستی وزارت رفاه در حوزه بین‌الملل

    بسته سیاستی وزارت رفاه در حوزه بین‌الملل

    روابط بین الملل و سازمان‌های بین‌المللی دو رکن عرفی ‌سازی حقوق بشر محسوب می‌شوند. در یک نگاه کلی مجموعه‌ قوانین و مقررات کشورها منبعث از همین کارکرد فراسرزمینی حقوق انسان است؛ حقوقی ماند حق اشتغال و انتخاب آزادانه شغل، حق برخورداری از حداقل معیشت، مزد برابر زن و مرد، سیاه‌پوست و سفید پوست، مهاجر و غیرمهاجر در مشاغل یکسان، برخورداری از بیمه‌های شغلی (پایه و مکمل) و سلامت روان و ایمنی در محیط کار.

  • افراد به پشتوانه تامل و تفکر به ضرورت فرزندآوری دست پیدا کنند

    افراد به پشتوانه تامل و تفکر به ضرورت فرزندآوری دست پیدا کنند

    در مورد اینکه فرزندآوری یک ضرورت باشد نه تنها هیچ حاکمیتی نمی‌تواند این مهم را القاء کند بلکه با ابزار قانون و دستور نیز نمی‌توان این مهم را به افراد فرهیخته در عصرامروز الزام کند. اگر خانواده‌های امروز فارغ از هیاهوی تبلیغاتی و فضای مجازی خوب وعمیق بیندیشند و نیم‌نگاهی به نسل‌های پیش از خودشان داشته باشند درخواهند یافت که خانواده‌های نسل‌های گذشته با داشتن تعداد مناسب فرزندان تجربه های شیرینی از روابط خانوادگی را برای خود و عزیزانشان رقم زدند.

  • تولد بیش از ۲ فرزند؛ چاره سونامی سالمندی

    تولد بیش از ۲ فرزند؛ چاره سونامی سالمندی

    پدیده سالمندی از مسائل مهم جمعیتی کشور در سال‌های آتیه خواهد بود؛ چندین سال است که چراغ هشدار افزایش جمعیت سالمند در کشور روشن شده و کاهش شمار ازدواج‌ها و نرخ موالید، اصلی‌ترین مقصر ایجاد این پدیده به شمار می‌رود.

  • رشد چندبرابری مجوزها و اعتبارات اشتغال خانگی

    تحول در حوزه مشاغل خانگی نشان می‌دهد؛

    رشد چندبرابری مجوزها و اعتبارات اشتغال خانگی

    جدیدترین تحولات حوزه مشاغل خانگی در قالب فعالیت‌های دولت جدید نشان می‌دهد که با توجه به عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش‌های صدور مجوزهای کسب و کار، تسهیلات اشتغال و سیاست‌گذاری در راستای توسعه مشاغل خانگی، در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار خانگی و اعتبارات این بخش رشد چندبرابری به ثبت رسیده است.

  • تحولات اشتغال در سه‌گانه صنعت، خدمات و کشاورزی

    تحولات اشتغال در سه‌گانه صنعت، خدمات و کشاورزی

    تازه‌ترین داده‌های آماری مرتبط با شاخص‌های بازار کار به بررسی تحولات و تغییرات مقایسه‌ای شاخص‌های بازارکار در حوزه‌های سه‌گانه صنعت، خدمات و کشاورزی پرداخته و مقایسه‌ای بین نرخ این شاخص‌ها در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ داشته است.

  • خروج از دانشگاه و ورود به دوران بیکاری

    خروج از دانشگاه و ورود به دوران بیکاری

    بر اساس آخرین داده‌های آماری مرتبط با جمعیت بیکاران در کشور، در حال حاضر بیش از ۴۴ درصد افراد جویای کار و به عبارتی «بیکار» را دانش‌آموختگان دانشگاهی تشکیل می‌دهند که این مهم می‌تواند به عنوان یک هشدار مورد توجه نظام آموزشی کشور و نهادهای مرتبط با اشتغال و مهارت‌آموزی باشد.

  • جدیدترین شاخص‌های بازار کار حاکی از چیست؟

    جدیدترین شاخص‌های بازار کار حاکی از چیست؟

    شاخص‌های مرتبط با حوزه بازار کار همواره گستره ارتباط به هم پیوسته‌ای را در حوزه کسب و کار و تولید نشان می‌دهد که حاصل عملکرد نظام بازار کار در قالب سیاست‌های اشتغال، تولید و نظام اقتصادی است که خروجی آن در قالب شاخص‌های عمده بازار کار و در چارچوب وضعیت جامعه کسب و کار نشان داده می‌شود.  

  • ارتباطات و روابط عمومی دو روی یک سکه

    ارتباطات و روابط عمومی دو روی یک سکه

     در آخرین روزهای سال ۱۳۸۴، معاون امور مطبوعاتی و تبلیغاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پیشنهاد مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی طی درخواستی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا با عنایت به لزوم توجه خاص به روابط عمومی در ایران و ضرورت توجه به این مقوله از طریق نامگذاری یک روز خاص به این نام، روزی به نام «روز روابط عمومی» نامگذاری شود. در پاسخ به این درخواست مدیرکل دبیرخانه شورای فرهنگی عمومی روز ۲۷ اردیبهشت به عنوان «روز ارتباطات و روابط عمومی» تعیین نمود.

  • کارآفرینی و تولید در چارچوب دانش‌بنیان

    کارآفرینی و تولید در چارچوب دانش‌بنیان

    «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» اساس موضوعات مطرح شده در قالب نامگذاری سال ۱۴۰۱، در مجموع به محوریت قرار گرفتن دانش و علم و ایده‌های نو در راستای اشتغال‌آفرینی و چرخه تولید اشاره دارد و در واقع، تاکید در پایه‌گذاری ایجاد فرصت‌های شغلی بر حرکت بهینه چرخه تولید در کشور بر مبنای دانش است.

  • دانش‌بنیان‌ها در خدمت توسعه

    دانش‌بنیان‌ها در خدمت توسعه

    توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان اجتناب‌ناپذیر است اگر قرار است به سمت توسعه گام برداریم، باید تولید کالا و خدمات مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان یا همین فناوری‌های جدید باشد

  • قرن کارآفرینی

    قرن کارآفرینی

    نامگذاری فرخنده و مسمای امسال موسوم به «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی رهبر فرزانه انقلاب، موجب شد تا مجدداً نگاه‌ها به سمت زیست بوم کارآفرینی ایران متمرکز شود و فرصتی ایجاد شود که با دقت بیشتر و توجه مضاعف به تقویت این زیست بوم کمک کرد.

  • جهاد تبیین و رسالت رسانه ای دستگاه‌های اجرایی کشور

    جهاد تبیین و رسالت رسانه ای دستگاه‌های اجرایی کشور

    رسانه‌ها به دلیل قدرت ذاتی برای دسترسی به تعداد زیادی از افراد، سرعت، فراگیری و... ابزار قدرتمندی برای رساندن پیام به مخاطبان، شکل‌دهی به افکار عمومی و تهییج و بسیج آن برای عبور از بحران‌های ملی هستند و این البته بخشی از مسئولیت اجتماعی آنهاست.

  • توفیقات ارزشمند معاونت بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی در اجلاس اخیر ایسا

    توفیقات ارزشمند معاونت بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی در اجلاس اخیر ایسا

    سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر اجتماعی در سال های اخیر همواره سعی داشته است با استفاده از فناوری های نوین و بازنگری در فرایندهای ارائه خدمات، در افزایش سطح رضایت ذینفعان خود که بیش از ۴۴ میلیون نفر از آحاد جامعه را در بر می گیرد، تلاش نماید.

  • فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، قاموس انسان مداری

    فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، قاموس انسان مداری

     فرهنگ به عنوان شیوه زندگی مردم در جامعه و «فرهنگ سازمانی» به عنوان شیوه کار کارکنان سازمان، نقش بنیادی و زیربنایی در ارتقای سطح پویایی سازمان دارد. یکی از نمودهای عملیاتی نهادینه شدن فرهنگ بیمه اجتماعی در سازمان تامین اجتماعی رعایت دقیق مقررات سازمانی همراه با مشتری‌مداری است.

  • ادای دین بسیجیان سازمان تأمین اجتماعی با خدمت‌رسانی

    ادای دین بسیجیان سازمان تأمین اجتماعی با خدمت‌رسانی

    بسیجیان سازمان تأمین اجتماعی با خدمت‌رسانی به مردم عزیز کشورمان دین خود را به حضرت امام(ره)، شهدای معزز و خانواده گرانقدر شهداء ادا می‌کنند.

  • همراه با آرمان‌های انقلاب اسلامی در برقراری عدالت اجتماعی

    همراه با آرمان‌های انقلاب اسلامی در برقراری عدالت اجتماعی

    اینک که در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران قرار گرفتیم، سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین نهاد بیمه اجتماعی کشور با درایت مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و دانش و مهارت‌های حرفه‌ای همکاران پرتلاش و باانگیزه در تمامی حوزه‌ها جهت پیشبرد راهبردهای اساسی سازمان و دسترسی سهل و آسان بیمه‌شدگان عزیز به خدمات و برخورداری کامل از تعهدات و حمایت‌های بیمه‌ای و درمانی با رویکرد تحقق عدالت اجتماعی و تامین آسایش‌خاطر و رفاه حال ذینفعان، مخاطبان و شرکای اجتماعی سازمان به توفیقات روزافزون‌تر نائل خواهد آمد.

  • انقلاب اسلامی ایران، بزرگترین رویداد عصر معاصر

    انقلاب اسلامی ایران، بزرگترین رویداد عصر معاصر

    اینک که  سازمان تامین اجتماعی در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار دارد، به عنوان مهمترین نهاد در حوزه بیمه های اجتماعی نقش موثری در ایجاد امنیت اجتماعی مردم به دنبال دارد. این سازمان با پوشش بیمه‌ای بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود از طریق ۷۰ هزار نیروی انسانی متخصص و ادارات تابعه خود به گسترش و ارائه پوشش بیمه‌ای و درمانی می‌پردازد.

  • در نکوهش تحلیل‌های «فست فودی» پیرامون یک «جنایت»

    در نکوهش تحلیل‌های «فست فودی» پیرامون یک «جنایت»

    واکاوی ابعاد جنایت هولناک و شوک آوری که طی آن فردی همسر خود به قتل رساند، نمی‌تواند و نباید مبتنی بر پیش فرض‌های قطعی شده، تحلیل‌های فست فودی و از قبل آماده و دانش شهودی باشد. جنایت مسئله‌ای پیچیده است و رمزگشایی از ابعاد مختلف آن مستلزم دانش، مهارت و سازوکارهای خاصی بوده که موضوع علم جرم‌شناسی شده است. بر این اساس کشف چرایی و دلیل وقوع جنایت امروزه در دنیا به عهده متخصصان حرفه‌ای و به طور خاص به جرم‌شناسان واگذار شده است.  

  • حمایت اجتماعی با استقرار «تامین اجتماعی فراگیر»

    حمایت اجتماعی با استقرار «تامین اجتماعی فراگیر»

    در سال‌های اخیرحمایت اجتماعی به عنوان یک مفهوم کلیدی که به دنبال ادغام مفهوم تامین اجتماعی است، ظهور کرده است. انواع اقدامات برای ساختن جوامع عادلانه‌تر و فراگیرتر و تضمین حداقل‌های یک زندگی استاندارد در اولویت برنامه‌ها و سیاست‌هاست.

  • دوام انقلاب در یادآوری پیروزی

    دوام انقلاب در یادآوری پیروزی

    ۲۲ بهمن به استکبار جهانی آموخت که دارای یک نیروی نامرئی و ناپیدائی است که نه تنها با وسائل و ابزار مادّی شناخته نمی شود که با شناخت ظاهری اسلام و تشیّع از راه اسلام شناسانِ در خدمت شیطان بزرگ، هر چند با کوشش ها و تلاش های مداوم همراه باشد، به نتیجه نمی رسد.

  • رویکردهای تحولی اداره کل تشکیلات سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰

    رویکردهای تحولی اداره کل تشکیلات سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰

    اداره کل تشکیلات و توسعه مدیریت، از معدود واحدهای توسعه یافته در ساختار جدید است که با انتزاع از اداره کل بودجه و تشکیلات (اداره کل برنامه و بودجه فعلی) ذیل معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی با ماموریتی مبنی بر "مدیریت و نظارت بر طراحی ساختارها و سیاستگذاری در نظام نگهداشت و جبران خدمات منابع انسانی، تدوین و تنظیم نظامات اداری و استخدامی درچارچوب سیاستهای سازمان، مدیریت فرآیندها و شیوه های نوین ارائه خدمت با رویکرد تعالی سازمانی و ارتقای بهره وری، بهبود مستمر و خلق ارزش با همکاری و خردجمعی حوزه های ذیربط اعم از ستاد مرکز، ستاد استانی و اجرایی" قرار گرفت.

  • قانون کار؛ مبنای سه جانبه‌گرایی

    قانون کار؛ مبنای سه جانبه‌گرایی

    قانون کار جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان تنظیم‌کننده روابط کار بین کارگر و کارفرما بر مبنای سه‌جانبه‌گرایی تدوین و تصویب شده است.

  • معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی پیشرو در ارائه خدمات غیر حضوری

    معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی پیشرو در ارائه خدمات غیر حضوری

    تحولات و تغییرات آنی و برق آسا در فعالیتها و خدمات امروزی در سایه ابزار قدرتمندی بنام علوم دیجیتال و فناوری اطلاعات در حال ارائه است و روز به روز بر میزان این تغییرات اضافه می گردد.

  • انقلاب اسلامی ایران؛ عطیه‌ای آسمانی برای ملت و آزادیخواهان جهان

    انقلاب اسلامی ایران؛ عطیه‌ای آسمانی برای ملت و آزادیخواهان جهان

    از آن زمان که پرچم انقلاب اسلامی بر بلندای جهان به اهتزاز درآمد؛ با دو بال سبز و سرخ عطیه: و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین (القصصص/۵) را همچو عطیه ای آسمانی پیش روی ملت ایران و آزادیخواهان جهان قرار داد.

  • پیروزی انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تحقق عدالت اجتماعی است

    پیروزی انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تحقق عدالت اجتماعی است

    بی تردید پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال ۱۳۵۷ نقطه عطفی در تحقق عدالت اجتماعی در تاریخ معاصر بشمار می رود. برقراری عدالت اجتماعی نیز در اصل ۲۹ قانون اساسی [برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی، بیکاری، پیری، ازکارافتادگی، بی‌سرپرستی، درراه‌ماندگی، حوادث و سوانح، نیاز به خدمات بهداشتی درمانی و مراقبت‌های پزشکی به صورت بیمه و غیره، حقی است همگانی...] به زیبایی بیانگر اهداف جامعه اسلامی در قبال مردم است که ولی نعمتان سازمان تامین اجتماعی محسوب شده و پاسخ‌گویی به درخواست‌ها و نیازهای این عزیزان که عمدتا از اقشار زحمتکش جامعه بوده و نقش بسزایی در پیروزی انقلاب ایفا نمودند از اولویت بالایی برخوردار می‌باشد.

  • اهتزاز پرچم توسعه و اعتلای ایران در دفاع مقدس امروز

    پیام تبریک مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور در بهار انقلاب

    اهتزاز پرچم توسعه و اعتلای ایران در دفاع مقدس امروز

    "لیس للانسان الا ماسعی" این مانیفست خدانوشته موفقیت است که در شکوه پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی تام و تمام یافت.

  • بهینه‌سازی؛ راهکاری برای عبور از بحران انرژی

    بهینه‌سازی؛ راهکاری برای عبور از بحران انرژی

    معضل مصرف بی‌رویه و نامتوازن سوخت و انرژی در ایران با آغاز فصل سرما نمود بیشتری پیدا می‌کند. آنچه که در پس آمارها و گزارش‌های رسمی نمایان است، ایران نماد برترین کشور مصرف‌کننده انرژی در دنیا است. شرایط نابسامان مصرف انرژی در کشور سالیان متمادی است که گریبانگیر اقتصاد ایران است و مانعی جدی در مسیر توسعه و پیشرفت به شمار می‌آید. بر اساس گزارش‌های رسمی، شدت مصرف انرژی در ایران چهار برابر میانگین جهانی است و خانواده‌های ایرانی تقریبا سه ‌برابر میانگین جهانی، مصرف گاز و برق دارند.

  • عراق سرسخت، جنگنده و خطرناک است

    عراق سرسخت، جنگنده و خطرناک است

    تیم ملی فوتبال عراق همیشه نشان داده است که برای ایران می‌تواند خطرساز شود و به هیچ وجه نباید آن را حریف ساده‌ای قلمداد کرد.