تحقق ۹۰ درصدی نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک

«میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: استفاده از نسخه الکترونیک در مراکز درمانی تأمین اجتماعی، کاری نو در کشور بود و با ظرفیت و دانش همکاران ما این مهم با سرعت پیش رفت. این اقدام طی حداکثر دو سال با طی کردن روند تکمیل، مورد بهره‌برداری سراسری قرار گرفت و امروز در دو بخش نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی بالغ بر ۹۰ درصد نسخ به‌صورت الکترونیکی صادر و به بیمه‌شدگان ارائه خدمت می‌شود.

به‌گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، موسوی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر، بیان کرد: یکی از نیازمندی‌های توسعه نسخه الکترونیک، مشخص کردن قواعد انجام کار مشترک بین سازمان‌های بیمه‌گر پایه است. در حال حاضر تبادل اطلاعات و داده‌ها بین این سازمان‌ها و سایر متولیان و دستگاه‌های مرتبط با این موضوع آغاز شده ولی در قواعد کلی و در قالب شورای هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر پایه باید در این زمینه اتخاذ تصمیم شده و راهکارهای اجرایی موردنیاز طراحی شود.

سازمان تأمین‌اجتماعی بزرگترین سازمان بیمه‌گر در کشور است که در کنار ارائه خدمات متنوع کوتاه‌مدت و بلندمدت بیمه‌ای، بیمه درمان را نیز برای بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از مردم کشور فراهم کرده است. این سازمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به نیمی از جمعیت کشور، در کنار در اختیار داشتن بالغ بر ۴۰۰ مرکز درمانی شامل حدود ۸۰ بیمارستان در سراسر کشور که خدمات درمانی رایگان به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهند، با بیش از ۵۷ هزار نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در بخش سلامت کشور ازجمله پزشکان و مراکز درمانی و تشخیصی و دارویی دولتی، دانشگاهی و خصوصی نیز قرارداد همکاری دارد.

بیمه درمان سایر اقشار جامعه نیز از سوی سازمان بیمه سلامت و سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح فراهم شده و در دولت سیزدهم طبق گزارش‌های رسمی موجود، چتر پوشش بیمه درمان به کل جمعیت کشور افزایش یافته است.

پنجمین جلسه شورای هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر، با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، سید مجید ابن‌الرضا مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی نیروهای مسلح، ﺣﻤﯿﺪﺭﺿﺎ ﺍﻣﯿﺮ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻣﺴﻠﺢ، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران و مختاری نماینده بیمه مرکزی و نیز تعدادی از معاونان و مدیران این سازمان‌ها، در محل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار شد.

در این جلسه نحوه پرداخت مطالبات دارویار، رفع همپوشانی و نحوه همکاری بین سازمان‌های بیمه‌گر در تبادل اطلاعات با یکدیگر، استحقاق‌سنجی بیمه‌شدگان نیروهای مسلح در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و استفاده از سامانه نسخه‌نویسی سنا در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی و مصوبات جلسات قبل این شورا مانند تشکیل شورای پژوهشی مشترک بین سازمان‌های بیمه‌گر پایه، بازطراحی ارتباط بانک‌های داده در کمیته فنی مشترک فناوری اطلاعات و پیگیری تمدید تفاهم‌نامه دارویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر: 67998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 10 =