ارائه ۱۹۷ میلیون نفر ساعت آموزش‌های مهارتی

«مهرداد عظیمی» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ارائه  ۱۹۷ میلیون نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در ۶ ماه نخست سال‌جاری به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقاء مهارت‌های شغلی خبر داد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، عظیمی با اشاره به بیش از ۱۹۷ میلیون نفرساعت آموزش‌های مهارتی ارائه شده، گفت: ۶۰ درصد از کل آموزش در بخش خصوصی (بیش از ۱۰۴ میلیون نفر ساعت بخش خصوصی و بیش از ۱۳ میلیون در مراکز جوار و بین کارگاهی) ارائه شده است که نشان از توسعه آموزش‌ها در بخش خصوصی و چابک‌سازی دولت است.

او افزود: ۴۰ درصد از آموزش‌ها در بخش دولتی ارائه می‌شود که از این ۴۰ درصد، بخش اعظمی از آموزش‌ها در مشارکت با سایر ارگان‌ها و نهادها در قالب تفاهم‌نامه و قرارداد جهت رفع نیاز به نیروی کار ماهر، انجام می‌شود.

معاون وزیر کار، مراکز جوار و بین کارگاهی را مراکزی بهره‌ور و پیش‌رو در آموزش‌های مهارتی عنوان کرد که با بهره‌گیری از ظرفیت خط تولید، آموزش‌های منطبق با نیاز واقعی بازار کار و آمایش سرزمین؛ در راستای ارتقاء بهره‌وری و پایداری شغلی آموزش‌های مهارتی را ارائه می‌دهند.

وی اضافه کرد: آموزش‌های تخصصی و منطبق با نیاز بازار کار برای ۶ ماهه ابتدای سال‌جاری به میزان بیش از ۱۳میلیون نفرساعت در مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بالغ بر ۲۶۰ هزار نفرساعت در مراکز بین کارگاهی که توسط بنگاه‌های اقتصادی راه‌اندازی شده و مراکزی که تحت نظارت آموزش فنی وحرفه‌ای فعالیت دارند، صورت گرفته که این میزان در مقایسه با دوره‌های قبل، بی نظیر است.

۲۱۵ اتحادیه با مجوز مراکز جوار و بین کارگاهی

عظیمی ادامه داد: ۲۱۵ اتحادیه در سراسر کشور دارای مجوز مرکز جوار و بین کارگاهی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است که ویژه شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، به ارائه آموزش‌های مهارتی مشغولند.

او همچنین در راستای پاسخگویی به نیاز نیروی ماهر در کشور، تاکید کرد: عدم اجرای قانون الزام فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای اشتغال به کار مصوب سال ۱۳۷۶ به منظور بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، ارتقای کیفی تولیدات و تنظیم مهارت‌های موجود، ارتقاء آموزش کارگران ساده، ماهر، نیمه ماهر و ... از چالش‌هایی است که با اجرای این قانون توسط کارفرمایان برطرف شود.

اختصاص کمتر از یک درصد بودجه آموزشی به حوزه مهارتی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیان کرد: کمتر از یک درصد بودجه آموزشی کشور به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص دارد و این در حالی است که آموزش‌های مهارتی یکی از پرهزینه‌ترین نوع آموزش‌ها به‌ دلیل نیاز به مواد مصرفی، تجهیزات آموزشی منطبق با نیاز بازار کار، تکنولوژی روز بازار کار و عملی بودن آموزش‌ها به‌جای آموزش‌های تئوری است.

کد خبر: 64855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 9 =