• دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    مجریان سیاست تک‌فرزندی چین در حال تلاش برای تشویق مردم به آوردن سه فرزند هستند. این در حالی است که در پی تلاش‌های سالیان گذشته این کشور به تک‌فرزندی، اکنون اشتیاق مردم به فرزندآوری بسیار کاهش یافته است. چین با استفاده از اجبار و جریمه در جلوگیری از بچه‌دارشدن زوج‌ها در طول دهه‌ها، در سیاست تک‌فرزندی بسیار موفق بوده، اما در چند سال گذشته سیاست این کشور در فرزندآوری تغییر کرده و در تلاش است تا زوج‌های جوان را به فرزندآوری بیشتر ترغیب کند. با وجود تلاش‌های دولت برای کنار گذاشتن محدودیت‌های تولد و تشویق همه زوج‌ها به داشتن سه فرزند، میزان تولد همچنان پایین است و سرانجام هم این کشور مجبور شده عنوان قدیمی خود را به‌عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان به هند واگذار کند.

  • چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    تحلیل سازمان‌بین‌المللی کار از داده‌های شغلی

    چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    در حال حاضر به دلایل خوبی موضوع «مهارت» در دستور کار سیاست‌های جهانی کار قرار دارد. پس از همه‌گیری کرونا و در مواجهه با شوک‌ها، اختلالات و روندهای تحول‌آفرین در درازمدت مانند انتقال دیجیتال و سبز، دولت‌ها به دنبال تقویت سیستم‌های توسعه مهارت‌ها و ترویج یادگیری مادام‌العمر، ارتقاء مهارت و مهارت‌های مجدد برای حمایت از رقابت‌پذیری، چابکی و انعطاف‌پذیری افتادند. مسئله مهارت برای نیروی کار جوانان که نسبت به بزرگسالان با موانع بیشتری در بازار کار روبرو است و در دوران همه‌گیری از طریق اختلال مضاعف در اشتغال و آموزش به شدت متاثر شد بسیار مهم است. این یادداشت به بررسی بازار کار و روندهای شغلی جوانان می پردازد و بینش‌هایی را در مورد چالش‌ها و فرصت‌ها از منظر توسعه مهارت‌ ارائه می‌دهد.

  • سنگینی بحران آب بر دوش زنان و دختران

    سنگینی بحران آب بر دوش زنان و دختران

    گزارش پیشرفت در آب آشامیدنی خانگی، بهداشت و فاضلاب که از طرف سازمان بهداشت جهانی و یونیسف مدیریت می‌شود، با تمرکز ویژه بر جنسیت، اولین تحلیل عمیق از نابرابری‌های جنسیتی در دسترسی به بهداشت و آب را ارائه می‌دهد. این گزارش نشان می‌دهد که زنان و دختران بیرون از خانه و به طور نامتناسبی تاثیر عدم رعایت بهداشت را احساس می‌کنند. بر اساس این گزارش، در سراسر جهان ۱.۸ میلیارد نفر در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که دسترسی به منابع آب در محل زندگی‌شان ندارند و در ۷ خانوار از هر ۱۰ خانوار، زنان و دختران ۱۵ ساله و بالاتر مسئول اصلی جمع‌آوری آب هستند.

  • تامین حداقل معیشت، خواسته بحق جامعه بازنشستگان است

    وزیر کار :

    تامین حداقل معیشت، خواسته بحق جامعه بازنشستگان است

    صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین حداقل معیشت بازنشستگی را خواسته بحق این بخش از جامعه دانست و گفت‌: در گام نخست حداقل یک نفر از منتخبان بازنشستگان با اصلاح ضوابط و آیین نامه‌ها عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی خواهد شد. 

  • تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    یک مقام صندوق بین‌المللی پول هشدار داد

    تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    با پیشرفت‌های اخیر در هوش مصنوعی امنیت شغلی بسیاری از افراد در معرض خطر قرار گرفته و حتی پیش‌بینی می‌شود که ۳۰۰ میلیون شغل تحت‌تأثیر هوش مصنوعی مولد قرار گیرند.

  • خطر فرسودگی شغلی برای جوانان

    چرا نسل «زِد» تا این اندازه کار می‌کند؟

    خطر فرسودگی شغلی برای جوانان

    در شرایط اقتصادی کنونی، جوانان بسیار تمایل دارند تا خود را وقف کار و شغل کنند و ساعت‌های طولانی را مشغول به کار باشند؛ این امر موجب شده تا آن‌ها در همان سنین جوانی احساس فرسودگی کنند. اما چرا جوانان به دنبال این هستند که تا جایی که می‌توانند کار کنند؟

  • نگاه کارمندان به دورکاری در جهان پساکرونا

    نگاه کارمندان به دورکاری در جهان پساکرونا

    شیوع کرونا طی سالیان گذشته تغییرات زیادی را در سبک زندگی و حتی شرایط و موقعیت‌های کاری مردم در سطح جهان، به‌همراه داشت. با شیوع همه‌گیری شرایط کاری بسیاری از افراد تغییر کرد و تعداد زیادی از شاغلان کار خود را از دست دادند و یا دورکار شدند. در طول پراکندگی این بیماری، بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها در تمام نقاط دنیا به‌ناچار کارمندان‌ خود را به خانه‌ فرستادند تا وظایف روزانه مرتبط با کسب‌وکار را از راه دور سازماندهی کرده و انجام دهند. در این بین وضعیت دورکاری بر سطح سلیقه مردم تأثیر گذاشت و عده زیادی از کارمندان پس از پایان همه‌گیری نیز ترجیح دادند تا همچنان از اداره خانگی (خانه) خود و به‌عنوان دورکار وظایف خود را انجام دهند. در واقع دورکاری تبدیل به اولویت بسیاری از شاغلان نسبت به مسائل دیگر از قبیل دستمزد و محیط کاری شده است. تا آنجا که برخی از کار خود در اداره استعفا داده و ترجیح می‌دهند تا در خانه و به‌صورت دورکار، فعالیت‌های کاری خود را ادامه دهند.

  • تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    این روزها در روسیه یک تراژدی جمعیتی در حال رخ‌دادن است. طی سه سال گذشته، این کشور در نتیجه جنگ، بیماری و مهاجرت، حدود ۲ میلیون نفر بیشتر از حد معمول جمعیت خود را از دست داده است. امید به زندگی مردان روسی تقریباً پنج سال کاهش یافته و تعداد روس‌هایی که در آوریل سال ۲۰۲۲ به دنیا آمده‌اند بیشتر از ماه‌های اشغال روسیه در جنگ جهانی دوم نبوده است. از آنجا که تعداد زیادی از مردان در سن جنگ مرده یا به خارج مهاجرت کرده‌اند، اکنون تعداد زنان به‌صورت قابل‌توجهی بیشتر از مردان است.

  • شانس یک آخرالزمان هوش‌مصنوعی چقدر است؟

    بررسی‌ها درباره سناریوهای محتمل پایان تاریخ بشر

    شانس یک آخرالزمان هوش‌مصنوعی چقدر است؟

    وقوع فاجعه در تاریخ بشر امر رایجی بوده است. اما ظهور هوش مصنوعی در سال‌های اخیر گروه‌های مختلفی را به تکاپو انداخته است. بسیاری بر این باورند که زین پس فجایع بشری در ارتباط با هوش مصنوعی خواهد بود. در مطالعه‌ای که اخیرا در ایالات متحده برگزار شده است «کارشناسان» تخمین زدند که احتمال وقوع فاجعه تا سال ۲۱۰۰ حدود ۲۰ درصد و احتمال انقراض بشر ۶ درصد است. در برابر «پیش‌بینی‌کنندگان» احتمال وقوع فاجعه و انقراض را به ترتیب ۹ و یک درصد دانستند. البته باید در نظر داشت که هوش مصنوعی، حداقل در معنای فعلی این اصطلاح، بسیار جدید است. ظهور مدل‌های مدرن و قدرتمند یادگیری ماشینی به سال های اولیه دهه ۲۰۱۰ برمی‌گردد و این رشته هنوز به سرعت در حال توسعه است. به همین دلیل پیشرفت‌های زیادی به ویژه در زمینه رباتیک برای ظهور خطر هوش مصنوعی ضروری به‌نظر می‌رسد.

  • برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    تاثیر کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی

    برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    حدود ۲۵۰ سال پس از انقلاب صنعتی، امروز جمعیت جهان (مانند منابع و ثروت‌های آن) در حال منفجر شدن است. با این حال، برای اولین‌بار از زمان طاعون و پیش از پایان این قرن، تعداد افراد روی این سیاره کاهش می‌یابد. علت اصلی این اتفاق نه افزایش مرگ‌ومیر، بلکه کاهش تولد است. در بسیاری از نقاط جهان، نرخ باروری، میانگین تعداد تولد به‌ازای هر زن، در حال سقوط است. شاید این روند در نگاه اول چندان مهم به نظر نرسد، اما وسعت و پیامدهای آن در ابعاد بزرگ ترسناک است. این در حالی است که هوش مصنوعی (AI) منجر به خوش‌بینی فزاینده‌ای در برخی از بخش‌های تولید و اقتصاد شده، اما همچنان کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی اثرگذار است.

  • بار دیگر نسل‌کشی

    آنچه سودان از سر می‌گذراند

    بار دیگر نسل‌کشی

    درگیری‌های مرگبار در سودان سابقه‌ای ۲۰ ساله دارد. آنچه ۲۰ سال قبل در این کشور رخ داد بار دیگر در حال تکرار شدن است. در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی درگیری‌ها در سودان منجر به کشتار ۳۰۰۰۰۰ نفر شد و ۲.۷ میلیون نفر را از خانه‌های خود بیرون کرد. در آن دوره دیکتاتور وقت «عمر البشیر» گروه‌های عرب را در دفاع از خود مسلح کرد و در نتیجه درگیری گسترش یافت تا با دخالت سازمان‌های بین‌المللی در سال ۲۰۰۷ آرامش نسبی به منطقه بازگشت. اما از سال ۲۰۱۹ و با خروج نیروهای سازمان ملل از سودان ناآرامی‌ها دوباره بالا گرفته است. اکنون از زمان آغاز نبرد برای «الجینه» در ماه آوریل، یعنی بلافاصله پس از آغاز جنگ داخلی گسترده‌تر سودان، حدود ۱۸۰۰۰۰ غیرنظامی از این منطقه به چاد گریخته‌اند. اکثر آنها «ماسالیت» هستند، یک قبیله سیاه پوست آفریقایی که مدت‌هاست در غرب منطقه عظیم دارفور سودان گروه قومی غالب بوده است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که منطقه وسیعی از شهر در اثر آتش سوزی ویران شده یا آسیب دیده است و بین ۱۱۰۰ تا ۵۰۰۰ غیرنظامی جان خود را از دست داده‌اند.

  • آیا استرالیا می‌تواند رقیب چین شود؟

    رقابت بر سر استخراج و تولید مواد معدنی حیاتی

    آیا استرالیا می‌تواند رقیب چین شود؟

    اهمیت «مواد معدنی حیاتی» باعث شده تا استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و برخی کشورهای دیگر به فکر یافتن جایگزینی در زنجیره تامین این مواد باشند. اهمیت «مواد معدنی حیاتی» در صنعت و تولید باتری باعث شده تا بخش مهمی از صنعت این کشورها به چین وابسته شود و در نتیجه با قطع شدن جریان صادرات چین، اقتصاد کشور آسیب ببیند. اکنون چین به تنهایی تقریبا ۹۰ درصد از عناصر خاکی کمیاب را در جهان تامین می‌کند. یکه تازی چین در این میدان به سرمایه‌گذاری چند دهه‌ای آنها در فرآیند تولید این مواد برمی‌گردد. اما برای مقابله با این وضعیت استرالیا ۳۴۳ میلیون دلار آمریکا برای پروژه‌های جدید خود در در زمینه مواد معدنی در نظر گرفته است. از طرف دیگر کره‌جنوبی، با جاه‌طلبی‌های جهانی در تولید وسایل نقلیه الکتریکی و باتری آسیب‌پذیر است، اما به نظر نمی‌رسد که انحصار چین به زودی شکسته شود.

  • یک‌سوم زنان جهان در وضعیت مشقت‌باری زندگی می‌کنند

    به گزارش گالوپ:

    یک‌سوم زنان جهان در وضعیت مشقت‌باری زندگی می‌کنند

    به گزارش موسسه نظرسنجی گالوپ «شاخص جهانی سلامت زنان» نشان‌دهنده نابرابری در وضعیت نیمی از جمعیت جهان است. بر اساس این گزارش در سال ۲۰۲۱، بیش از یک نفر از هر سه زن یا تقریباً یک میلیارد زن وضعیت مشقت‌باری برای برآوردن نیازهای اساسی خود روبرو بوده‌اند. این روندها نشان می‌دهد که توانایی زنان برای برآورده کردن نیازهای اولیه خود (مانند تهیه غذا) کاهش یافته اما در تامین سرپناه، آمار مشقت وارده بر زنان و مردان به یک اندازه بوده است. ابعاد اندازه‌گیری شده در این نظرسنجی شامل مراقبت‌های پیشگیرانه، سلامت عاطفی، نگرش به سلامت و ایمنی، سلامت فردی و نیازهای اساسی است. این شاخص همچنین بر اختلاف ایجاد شده توسط عامل تحصیلات و موقعیت جغرافیایی نیز تاکید می‌کند.

  • روسیه چگونه می‌تواند بهره‌وری و تولید را افزایش دهد

    روسیه چگونه می‌تواند بهره‌وری و تولید را افزایش دهد

    داده‌های گالوپ در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که به‌رغم وجود نیروی کار مناسب در روسیه بیش از ۸۰ درصد از کارکنان این کشور به طور کامل درگیر کار نیستند. تولید ناخالص داخلی این کشور به ازای هر ساعت کار حدود ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده است، جایی که کارمندان بیشتر درگیر شغل خود هستند. بخش مهمی از نیروی کار روسیه فاقد ارتباط عاطفی با محل کار خود هستند و در مورد شغل خود مشتاقانه عمل نمی‌کنند. برای رفع چنین مشکلی استفاده از راه‌حل‌هایی برای افزایش بهره‌وری نیروی کار در روسیه ضروری است.

  • استفاده آرژانتین از «یوان چین» در بازپرداخت بدهی بین‌المللی کشور

    برای نخستین بار اتفاق افتاد

    استفاده آرژانتین از «یوان چین» در بازپرداخت بدهی بین‌المللی کشور

    انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین در پیش است و وضعیت اقتصادی این کشور متاثر از افول اقتصاد روستایی است که خود ناشی از خشکسالی بی‌سابقه‌ای در آرژانتین است. در این میان دولت آرژانتین در توافق بی‌سابقه‌ای با صندوق بین‌المللی پول و برای اولین بار بازپرداخت بدهی بین‌المللی خود را با یوآن چین انجام داده است.

  • تسهیل قوانین مهاجرت در آلمان

    با هدف جذب کارگران خارجی صورت می‌گیرد

    تسهیل قوانین مهاجرت در آلمان

    آلمان با هدف جذب کارگران خارجی قوانین مهاجرتی خود را تسهیل می‌کند. وزیر کشور آلمان این تغییرات را اصلاحاتی می‌داند که مدرن‌ترین قانون مهاجرت در اروپا را ایجاد می‌کنند اما همه با این طرح موافق نیستند. ائتلاف حاکم سه حزبی می‌خواهد «کارت فرصت» را بر اساس سیستم امتیازی معرفی کند که متقاضیان غیراتحادیه اروپا را با در نظر گرفتن عواملی مانند مهارت‌های زبانی و تحصیلات ارزیابی می‌کند.

  • ابعاد موج مهاجرت در دنیا، پیش و پس از همه‌گیری کرونا

    ابعاد موج مهاجرت در دنیا، پیش و پس از همه‌گیری کرونا

    این روزها موج جدیدی از مهاجرت دسته‌جمعی به کشورهای مختلف جهان آغاز شده و ساکنان بسیاری از کشورها به‌دلایل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی، مکان دیگری غیر از کشور خود را برای زندگی انتخاب می‌کنند. این موج که اخیراً شدت گرفته، شرایط اقتصادی جدیدی را در کشورهای مقصد رقم زده است. در این مقاله به بررسی تأثیر مهاجرت دسته‌جمعی بر اقتصادهای ثروتمند دنیا پرداخته‌ایم.

  • هندی‌ها برای تحصیل به بریتانیا کوچ می‌کنند

    هندی‌ها برای تحصیل به بریتانیا کوچ می‌کنند

    با تغییرات جمعیتی در ساختار کشورهای مختلف اکنون سیاست‌های مهاجرتی روند ورود دانشجویان به کشورهای اروپایی، ایالات متحده، کانادا و بریتانیا تسهیل شده است. در این وضعیت بیشترین دانشجویان ورودی به بریتانیا را هندی‌ها تشکیل می‌دهند. هند سال گذشته جای چین را در رکورد اعزام دانشجو به بریتانیا گرفت. تازه واردها افت شدید تعداد دانشجویان اروپایی را جبران کرده‌اند. دانشجویان خارجی هم هدف بازار کار کشورهای مقصد هستند و هم به سیستم‌های دانشگاهی کمک می‌کنند که اکنون دیگر رونق سابق را برای جمعیت این کشورها ندارند.

  • چگونه هوش مصنوعی بر محیط کار تأثیر می‌گذارد؟

    چگونه هوش مصنوعی بر محیط کار تأثیر می‌گذارد؟

    هوش مصنوعی مدت زیادی است که بر نحوه کار ما تأثیر گذاشته است، اما در سال گذشته و بخصوص در شش‌ماه اخیر، از طریق «هوش مصنوعی مولد» پتانسیل فناوری برای کمک، ممانعت یا تغییر جهت دادن به نحوه کار ما اضافه شده است. ابزارهای بصری مانند (DALL•E۲) و (Midjouney) می‌توانند طراحی گرافیکی را به‌شدت تغییر دهند. تولید متن بزرگ با مدل زبانی هوش مصنوعی، که به‌طور جدی با انتشار (ChatGPT) آغاز شد، وعده این را می‌دهد که هوش مصنوعی بر هر فعالیتی که لازمه‌اش لمس صفحه کلید است، اثرگذار خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تعامل دنیای کار و هوش مصنوعی، به بررسی نحوه اثرگذاری آن در علوم رایانه‌ای، منابع انسانی، استخدام، رهبری شرکت‌ها، روانشناسی و غیره پرداخته‌ایم.

  • تکنولوژی برتر یا امنیت ملی در زیرساخت‌های ارتباطی

    اتحادیه اروپا از کشورهای بیشتری می‌خواهد تا شرکت‌های چینی را از توسعه شبکه‌های 5G خود بیرون کنند

    تکنولوژی برتر یا امنیت ملی در زیرساخت‌های ارتباطی

    با بالاتر گرفتن رقابت اقتصادی و جنگ امنیتی در روابط اتحادیه‌ اروپا، آمریکا و چین اکنون اتحادیه اروپا از کشورهای عضو بیشتری می‌خواهد تا از شرکت‌های چینی در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی خود استفاده نکنند. اما بنابه گفته‌ مدیران این صنعت در اروپا، فناوری هواوی اغلب ارزان‌تر و پیشرفته‌تر از رقبایی مانند اریکسون، نوکیا و سامسونگ است. به گفته‌ی کمیسر اتحادیه اروپا در بازارهای داخلی تا به امروز، تنها ۱۰ کشور اتحادیه اروپا «هواوی» را از ارائه خدمات شبکه‌های ۵G خود محدود یا ممنوع کرده‌اند. ایالات متحده و متحدانش، از جمله بریتانیا و استرالیا، هواوی را از فعالیت در شبکه‌های ۵G خود منع کرده‌اند. مقامات واشنگتن ادعا می‌کنند که فناوری هواوی و ZTE می‌تواند توسط پکن برای جاسوسی استفاده شود؛ هر دو شرکت و پکن این اتهامات را رد کرده‌اند.

  • فرانسه در پی تبدیل شدن به قطب هوش مصنوعی اروپا

    فرانسه در پی تبدیل شدن به قطب هوش مصنوعی اروپا

    با رشد هوش مصنوعی در سال‌های اخیر، اکنون بکارگیری این فناوری جدید در تولیدات و صنعت بیش از پیش اهمیت یافته است. فرانسه یکی از پیشروترین کشورها در هوش مصنوعی است که با ایالات متحده و بعضی کشورهای اروپایی دیگر رقابت دارد. با این حال هنوز بزرگترین مرکز هوش مصنوعی جهان آمریکا است که در این زمینه با چین رقابت شدیدی دارد. متخصصان معتقدند فرانسه قطعاً این شانس را دارد که در اروپا پیشتاز باشد، اما با رقابت سختی از سوی آلمان و بریتانیا مواجه است. به گفته مکرون، فرانسه همچون ایالات متحده یک شرکت غول در هوش مصنوعی ندارد، اما می‌خواهد دو یا سه «بازیگر بزرگ جهانی» در این فناوری ایجاد کند.

  • چگونگی چابک‌سازی سازمان‌های تأمین‌اجتماعی در دنیا

    طراحی مشتری‌محور چطور عمل می‌کند؟

    چگونگی چابک‌سازی سازمان‌های تأمین‌اجتماعی در دنیا

    روش‌های جدید مشتری‌محور و چابک به سازمان‌های تأمین‌اجتماعی در سراسر جهان این اجازه را می‌دهد تا فراتر از دستاوردهای روش‌های سنتی، بر رفع نیازهای خاص و گسترش پوشش خدمات به طیف گسترده‌تری از شهروندان تمرکز کنند. در حالی که سازمان‌های تأمین‌اجتماعی از لحاظ تاریخی در اجرای خدمات دیجیتال موفق عمل کرده‌اند، کاربران هدف نیز معمولاً از ظرفیت فناوری بالایی برخوردار بوده‌اند. مشتریان، کارفرمایان و کارکنان سازمان‌ها از دیجیتالی شدن خدماتی بهره‌مند شده‌اند که ارزشی به‌مراتب بیشتر از هر نوع سرمایه‌گذاری دیگری برای ساخت اکوسیستم یا انطباق با خدمات جدید داشته است.

  • پاکسازی نمادهای نژادپرستی از فضای عمومی در بلژیک

    انعکاس استعمار در سطح شهر

    پاکسازی نمادهای نژادپرستی از فضای عمومی در بلژیک

    تاریخ استعماری بسیاری از کشورها خود را در فضای عمومی و به ویژه فضای شهری منعکس می‌کند. در میان کشورهای اروپایی بلژیک با سابقه تیره در استعمار کنگو قرار دارد که در اقدامی جدید و در سطح شهر بروکسل در حال پیاده‌سازی راهبردی علیه استعمار و جمع‌آوری نشانه‌های نژادپرستی از فضاهای شهری است. رژیم پادشاهی بلژیک به پادشاهی لئوپالد دوم بخش مهمی از ثروت بلژیک را در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم فراهم کرد. لئوپولد تعداد زیادی ساختمان، پروژه‌های شهری و کارهای عمومی را به طور عمده با سود حاصل از استعمار «کنگو» راه‌اندازی کرد.

  • چین به‌دنبال ورود کارگران خارجی

    چین به‌دنبال ورود کارگران خارجی

    برای صدها سال چینی‌ها برای داشتن جمعیت زیاد در دنیا به خود افتخار می‌کردند. این عنوان در دهه ۱۹۵۰، زمانی که سازمان ملل شروع به جمع‌آوری چنین داده‌هایی کرد رسمی شد. چنین جمعیت بزرگی مایه مباهات چین بود. در عین حال عرضه عظیم نیروی کار که به لطف جمعیت انبوه عملی شد نیز به افزایش رشد تولید ناخالص داخلی سالانه این کشور کمک کرد، به‌طوری که طی سه دهه گذشته این عدد نزدیک به ۹ درصد بوده است.

  • اپیدمی تنهایی در اروپا

    یک نفر از هر ۱۰ فرد ساکن در اتحادیه اروپا اغلب اوقات خود را در تنهایی سپری می‌کند

    اپیدمی تنهایی در اروپا

    پژوهش جدید اتحادیه اروپا درباره احساس تنهایی در کشورهای عضو که در اواخر سال گذشته میلادی اجرایی شد نشان می‌دهد که همه‌گیری در این قاره در حال تبدیل شدن به یک مسئله‌ی اجتماعی است. دستکم یک نفر از هر ۱۰ فرد ساکن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا اغلب اوقات خود را در تنهایی سپری می‌کند. این گزارش با مشارکت ۲۵ هزار نفر به انجام رسیده است. از این تعداد حدود ۱۳ درصد از ساکنان کشورهای عضو اتحادیه اروپا اظهار کردند که خود را اغلب اوقات یا همیشه تنها حس می‌کنند.

  • رکورد بی‌سابقه تورم ۴۰ درصدی در مصر

    رکورد بی‌سابقه تورم ۴۰ درصدی در مصر

    افزایش تورم در مصر رکورد بی‌سابقه‌ای را ثبت کرده است. مصر با پذیرش تسهیلات ۳ میلیاردی و افزایش بدهی بین‌المللی خود به صندوق بین‌المللی پول اطمینان داد تا دارایی‌های خود را بفروشد. در این میان بانک مرکزی مصر نرخ بهره خود را یک شبه ۵۰۰ واحد افزایش داده است. تغییراتی که به کاهش ارزش پول در مصر انجامید. در نتیجه تورم ماه به ماه در مصر افزایش بی‌سابقه‌ای داشته و تورم شهری از ۱.۷ درصد ماه مه به ۲.۷ درصد در آوریل افزایش یافت.

  • بدبینی به پروژه‌های زیرساختی هند با وجود سرمایه‌گذاری فراوان

    پس از فاجعه تصادف قطار در هند

    بدبینی به پروژه‌های زیرساختی هند با وجود سرمایه‌گذاری فراوان

    پس از تصادف مرگبار قطار در هند که حداقل ۲۸۸ نفر کشته و بیش از ۱۱۰۰ زخمی برجای گذاشت، اکنون بدبینی‌ها نسبت به پروژه‌های کلان افزایش یافته است. این بدبینی نه تنها نسبت به حمل و نقل ریلی بلکه در جاده‌ها و پل‌های ساخته شده نیز وجود دارد. تخمین زده می‌شود که سالانه حدود ۳۰۰هزار نفر در جاده‌های هند جان خود را از دست می‌دهند. این حادثه به ویژه از آن جهت که دولت هند سرمایه‌گذاری زیادی در توسعه راه‌های ارتباطی کرده است بیش از پیش تعجب‌برانگیز است؛ امسال قرار است هند تقریباً دو برابر میزانی که اکثر کشورهای توسعه‌یافته برای حمل و نقل جاده‌ای و ریلی سرمایه‌گذاری می‌کنند در این بخش سرمایه‌گذاری کند.

  • عدالت اجتماعی و کار شایسته برای بزرگسالان پادزهر کار کودکان

    یک کودک از هر ۱۰ کودک در سراسر جهان، در حال انجام کار است

    عدالت اجتماعی و کار شایسته برای بزرگسالان پادزهر کار کودکان

    امروز (۱۲ ژوئن، ۲۲ خرداد) روز جهانی مبارزه با کار کودکان است. شعار امسال روز جهانی مبارزه با کار کودکان «عدالت اجتماعی برای همه، به کار کودکان پایان دهید» است و سازمان بین‌المللی کار بر لزوم حمایت از عدالت اجتماعی بیشتر و ارتباط آن با مبارزه علیه کار کودکان تاکید می‌کند. آنچه در مورد کار کودکان اتفاق می‌افتد کاملاً مخالف عدالت اجتماعی است. برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته، کار کودکان در حال افزایش است. اکنون تقریباً یک کودک از هر ۱۰ کودک در سراسر جهان، در حال انجام کار است.

  • استفاده از هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی

    ابزار جدید گوگل برای کمک به پزشکان

    استفاده از هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی

    Google Cloud روز چهارشنبه اعلام کرد که با یک کلینیک برای استفاده از ابزار جستجوی هوش مصنوعی جدیدش به توافق رسیده است. این ابزار جدید به کاربران امکان می‌دهد تا چت‌بات‌های سفارشی‌سازی شده ایجاد کنند. در مراقبت‌های بهداشتی، این فناوری به کارکنان اجازه می‌دهد تا داده‌هایی مانند تاریخچه پزشکی بیمار، سوابق تصویربرداری، ژنومیک یا آزمایشگاه‌ها را سریع‌تر و با یک پرسش ساده تفسیر کنند. در حالی که هوش مصنوعی مولد تبدیل به داغ‌ترین موضوع در فناوری شده است، مراقبت‌های بهداشتی چالش مهمی را برای استفاده از هوش مصنوعی ارائه می‌دهد زیرا نتایج اشتباه در این حوزه می‌تواند به قیمت گرانی تمام شود.

  • زباله در برابر آموزش

    ابتکار یک سازمان محیط زیستی برای آموزش کودکان نیجریه‌ای

    زباله در برابر آموزش

    نیجریه یکی از کشورهای فقیر جهان است و ۶۳ درصد از جمعیت این کشور در فقر زندگی می‌کنند. با این حال، طی چند دهه گذشته، میزان آموزش در نیجریه به‌رغم پیشرفت چشمگیر افت شدیدی داشته است. در سال‌های اخیر با افزایش بحران‌ها و تضعیف زیرساخت‌های مدارس، هزینه آموزش افزایش یافته و روند کاهشی حضور دانش‌آموزان در مدارس به حدود ۵۰ درصد از کودکان رسیده است.