-
افزایش افراد مسن در نیروی کار کشورهای گروه ۷
بر اساس گزارشهای اخیر یک موسسه پژوهشی که به بررسی تغییرات نیروی کار در جهان میپردازد، پیشبینی میشودکه در کشورهای گروه هفت، تا سال ۲۰۳۱، کارگران مسنتر و با تجربهتر بیش از یک چهارم نیروی کار را تشکیل خواهند داد. این یک تغییر بزرگ است که منحصر به بازار کشورهای توسعهیافته نیست؛ برای مثال، طبق این مطالعه، جمعیت سالمند چین (۶۵ سال به بالا)، تا سال ۲۰۵۰ دو برابر خواهد شد.
-
هشتمین همایش ملی کار
هشتمین همایش ملی کار صبح امروز، ۶ خرداد با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.
-
مواجهه اروپا با نیروی کار سالخورده
جمعیتشناسی یکی از محرکهای بزرگ تغییرات ساختاری در اروپاست. اساساً «جمعیت» هم چالش و هم فرصتی است که در سالهای آینده همچنان در دستور کار اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند. بهبود شرایط کاری کارگران مسنتر تنها یک گام برای تضمین آیندهای منصفانهتر، کارآمدتر و عادلانهتر است. نمونه و مورد اروپا تنها مواجهه با یک وضعیت است که دیر یا زود برای مابقی کشورهای جهان نیز رخ خواهد داد. بنابراین توجه به تجربه اروپایی ما را با اثرات سیاستهای جمعیتی، توجه به ظرافتهای محلی و محدودیتها یا امکانات بازار کار آن آشنا میسازد. در ادامه به بررسی تجربه اروپا در مواجهه با سالخوردگی جمعیت، سیاستها، فرصتها و تغییرات ضروری و لازم در این زمینه میپردازیم.
-
پیام تسلیت رهبر و مسئولان نظام در پی شهادت رئیسجمهور
در پی شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری کشورمان و همراهان در سانحه سقوط بالگرد، مدیران و مسئولان نظام با صدور پیامهای جداگانهای این حادثه جانگداز را تسلیت گفتند.
-
چگونه هوش مصنوعی در باشگاهها و داراییهای ورزشی تاثیر میگذارد
تاثیر شدید هوش مصنوعی در ورزش
هوش مصنوعی در حال ایجاد تغییری اساسی در نحوه انجام ورزشهایی مانند راگبی، فوتبال و کریکت استد. تغییری که میتواند پول زیادی برای باشگاههای ورزشی به همراه داشته باشد. به نظر میرسد که تغییر به سمت استفاده از هوش مصنوعی به خوبی در حال انجام است و با ظهور نمونههای بیشتری از تیمهای تثبیتشده که ابزارهای فناوری جدید را به کار میاندازند، سایرین نیز شروع به استفاده از قابلیتهای مشابه خواهند کرد.
-
شماره ۴۲۹ هفته نامه آتیهنو منتشر شد
آنچه در شماره ۴۲۹ هفتهنامه «آتیهنو» میخوانید...
-
بازدید وزیر کار از غرفه «خانواده ما» سازمان تامین اجتماعی در نمایشگاه کتاب
صبح امروز سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از غرفه «خانواده ما» سازمان تامین اجتماعی در نمایشگاه کتاب بازدید کرد.
-
بازدید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از نمایشگاه کتاب و غرفه «خانواده ما»
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بازدید از غرفه خانواده ما که به ابتکار این سازمان در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب دایر شده است، ضمن تأکید بر اینکه سازمان تأمین اجتماعی بهعنوان بزرگترین و فراگیرترین بیمه اجتماعی کشور حامی برنامههای جوانی جمعیت و حمایت از فرزندآوری و در این حوزه موضعی فعال دارد، گفت: یکی از چالشهای اساسی کشور که طی سالهای گذشته به آن پرداخته شده و سیاستگذاریهای دقیقی نیز مبتنی بر حل این چالش در ارکان مختلف نظام حاکمیت صورت گرفته، بحث جمعیت و خانواده است.
-
بازدید رئیس هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی از غرفه خانواده ما در نمایشگاه کتاب
در پنجمین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حجتالله دمیاد، رئیس هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی از غرفههای خانواده ما سازمان تامین اجتماعی، انتشارات علمی فرهنگی، مکتب حاج قاسم سلیمانی و انتشارات انقلاب اسلامی بازدید کرد.
-
غرفه خانواده ما تأمین اجتماعی در پنجمین روز از نمایشگاه کتاب تهران
غرفه «خانواده ما» متعلق به سازمان تأمین اجتماعی در نمایشگاه کتاب تهران، بخشهای مختلفی نظیر پاسخگویی به سئوالات مردم و ذینفعان تأمین اجتماعی، برگزاری نشستهای تخصصی، خانواده رادیو ما، فراما، رویای ما، غصه ما و تصویرما در حوزههای مربوط به جمعیت و خانواده فعالیت دارند.
-
مهاجرت فشار را از بازار کار و اقتصاد ایالات متحده کم میکند
طبق دادههای اداره آمار کار ایالات متحده، کارگران خارجی ۱۸.۶ درصد از نیروی کار غیرنظامی را در سال ۲۰۲۳ تشکیل میدادند که این رقم در سال ۲۰۰۶ برابر با ۱۵.۳ درصد بود. اقتصاددانان میگویند در حالی که مهاجرت چالشهایی را ایجاد می کند، اما یک سود خالص برای اقتصاد ایالات متحده است. بدون نیروی کار خارج از کشور، تعداد نیروی کار ایالات متحده به دلیل کاهش نرخ تولد و پیری نیروی کار کاهش مییابد و تامین مالی برنامههایی مانند تامین اجتماعی را دشوارتر میکند.
-
غرفه تأمین اجتماعی در چهارمین روز از نمایشگاه کتاب تهران
سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در حالی از ۱۹ اردیبهشتماه آغاز به کار کرد که سازمان تأمین اجتماعی در یکی از بزرگترین غرفههای این نمایشگاه، میزبان خانواده بزرگ تحت پوشش این سازمان و همه گروههای مردمی است.
-
سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران
سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با شعار « بخوانیم و بسازیم»، از صبح چهارشنبه ( ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ) در مصلی امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرد و تا ۲۹ اردیبهشت ماه جهت بازدید علاقمندان دایر است.
-
افتتاحیه سیوپنجمین نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
مراسم افتتاحیه سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ظهر امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در کوشک کتاب واقع در شبستان اصلی مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.
-
روز «معلم» گرامی باد
روز ۱۲ اردیبهشت روز معلم نامگذاری شده است. پس از پیروزی انقلاباسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در روز ۱۲ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.
-
شماره ۴۲۷ هفتهنامه «آتیه نو» منتشر شد
آنچه در شماره ۴۲۷ هفتهنامه «آتیه نو» میخوانید...
-
آیین تجلیل از کارفرمایان و زنان فعال در عرصه کار و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده
آیین تجلیل از کارفرمایان و زنان فعال عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به مناسبت هفته کار و کارگر برگزار و از برترینهای عرصه تولید تقدیر شد.
-
بازدید وزیر کار از مجموعه تولیدی آذین خودرو به مناسبت هفته کار و کارگر
«صولت مرتضوی» وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی،به مناسبت فرا رسیدن هفته کار و کارگر از مجموعه تولیدی آذین خودرو بازدید کرد.
-
آینده از امروز آغاز میشود
اهمیت فراگیری مهارتهای عملی در سالهای اخیر بیشتر از مدرک تحصیلی نمایان شده است. پیشبینی میشود که در سال ۱۴۰۳، بسیاری از کارفرمایان برای جذب نیروی جدید، به مهارت نیروها بیش از مدرک تحصیلی آنها توجه کنند.
-
حمایت صاحبان مشاغل کوچک از افزایش دستمزد در آمریکا
نظرسنجی سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ از کسب و کارهای کوچک در ایالات متحده آمریکا نشان میدهد که اکثریت (۶۱ درصد) صاحبان مشاغل کوچک از افزایش حداقل دستمزد در ایالت خود حمایت میکنند. اما بهرغم آنچه نظرسنجی نشان داد و همچنین بهرغم این حمایت گسترده، نیمی از صاحبان مشاغل کوچک در آمریکا (۵۰ درصد) معتقدند که افزایش دستمزد میتواند وضعیت حیاتی تامین کارگر را برای کسب و کارشان دشوار کند.
-
سیاستهای دولت مصر برای مواجهه با تورم و افت ارزش پول ملی
صادرات مصریها برای کسب ارز خارجی
از اوایل سال ۲۰۲۲، مصر در یک بحران اقتصادی خردکننده و بیسابقه فرو رفته است. این کشور با کمبود خطرناک ارز خارجی مواجه است که برای واردات محصولات ضروری مانند گندم حیاتی است. اخیرا نخست وزیر مصر تأیید کرد که طرح صادرات مصریها به خارج از کشور، اولویت دولت او است؛ راهحل دولت مصر برای حل بحران، به کار انداختن مهاجران مصری و دلارهای ناشی از کار آنهاست. از سال ۲۰۱۶، این مهاجران به تامینکنندگان اصلی ارز کشور تبدیل شدهاند.
-
شماره ۴۲۶ هفتهنامه «آتیه نو» منتشر شد
آنچه در شماره ۴۲۶ هفتهنامه «آتیه نو» میخوانید...
-
توضیحات «هادی بهداد» درباره تصویب سند پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه کارگری
مدیر کل آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره سند پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه کارگری توضیحاتی ارائه داد.
-
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
«مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی» شعار هفته کارگر است
محمد چکشیان، معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آغاز هفته کار و کارگر از شعار این هفته در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
-
نشست خبری رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر
در آستانه فرا رسیدن هفته کارگر، نشست خبری محمد چکشیان، رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
-
روز ملی کارآفرینی گرامی باد
فرا رسیدن سوم اردیبهشت ماه «روز ملی کار آفرینی» به کارآفرینانی که متعهدانه و دلسوزانه در مسیر خلق ارزشهای نوین و به حرکت درآوردن چرخ اقتصادی ایران عزیزمان، گام برمیدارید، گرامی باد.
-
شماره ۴۲۵ هفتهنامه «آتیه نو» منتشر شد
آنچه در شماره ۴۲۵ هفتهنامه «آتیه نو» میخوانید...
-
عسگریان:
۹۰ درصد مردم از طرح فجرانه استقبال کردند
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری با خبرنگاران از استقبال ۹۰ درصدی مردم در طرح فجرانه خبر داد.
-
نشست خبری علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار
نشست خبری علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع جزییات اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک(فجرانه) صبح امروز برگزار شد.
-
چگونه نروژ به ابرقدرت خودروهای الکتریکی تبدیل شد؟
بیش از ۹۰ درصد خودروهای جدید فروخته شده در نروژ برقی هستند. و همه چیز از آنجایی شروع شد که برخی از ستارههای فرهنگ پاپ با خودرو فیات پاندا در حال تردد بودند. داستان ماشین برقی در نروژ به سال ۱۹۸۹ بر میگردد. زمانی که «هارالد نیلز روستویک» استاد بازنشسته برنامهریزی شهری در دانشگاه «استاوانگرو» و سه دوست دیگرش که از ستارههای موسیقی پاپ نروژ بودند، یک فیات پاندا را خریدند و به یک خودروی برقی تبدیل کردند.