• هوش مصنوعی شغل گرافیست‌ها را می‌دزدد

    هوش مصنوعی شغل گرافیست‌ها را می‌دزدد

    در سال‌های گذشته یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تحلیلگران در زمینه‌ هوش مصنوعی این بوده که آیا این پدیده می‌تواند نرم‌افزارهایی مانند (Adobe) را کنار بزند یا خیر؟ و اینکه آیا نرم‌افزارهای جدیدی مانند (Midjouney) که بر اساس محتوا، تصاویر خلاقانه تولید می‌کنند، می‌توانند باعث از دور خارج شدن نرم‌افزار (Adobe) بشوند؟ در همین راستا، سایت خبری (Seeking Alpha) چندی پیش مقاله‌ای با عنوان «آیا هوش مصنوعی قاتل (Adobe) است؟» را منتشر کرد که به همین دغدغه‌ تحلیلگران می‌پرداخت. اما آیا واقعاً هوش مصنوعی می‌تواند در این مسیر یکه‌تاز باشد؟

  • موج مهاجرت کادر درمان آفریقا به کشورهای اروپایی

    موج مهاجرت کادر درمان آفریقا به کشورهای اروپایی

    سلامت و بهداشت از جمله بخش‌های زیرساختی یک کشور است که علاوه بر امکانات نیازمند نیروی متخصص نیز هست. به‌ همین دلیل تربیت نیروی انسانی در این بخش یک نوع سرمایه‌گذاری در سلامت محسوب می‌شود. اما پس از سال‌ها تلاش برای بهبود وضعیت سلامت و بهداشت در کشورهای آفریقایی اکنون وضعیت این خدمات در بعضی از کشورهای قاره سیاه بدتر از قبل شده است. برای دیدن یک پرستار در نیجریه یا زیمباوه باید چند ساعتی در صف طولانی انتظار ایستاد. این صف‌ها اخیراً طولانی‌تر شده است؛ چراکه کارکنان بخش بهداشت در حال رفتن به انگلیس، استرالیا، کانادا و آمریکا هستند. البته مقصد اول بسیاری از این دکترها و پرستاران انگلیس است.

  • انفجار هوش مصنوعی؛ درس‌هایی از تاریخ فناوری

    انفجار هوش مصنوعی؛ درس‌هایی از تاریخ فناوری

    تکنولوژی‌های جدید تا چه حدی می‌توانند ساختار اقتصادی را تغییر دهند؟ آیا چنین تغییری در کوتاه مدت امکان‌پذیر است؟ برای پاسخ به این سوالات باید به تاریخ تکنولوژی‌ها و تغییرات انقلاب در تولید نگریست. البته برای بسیاری از مردم، نگرانی در مورد عواقب هوش مصنوعی بر کار کارگران به جای سؤالات مربوط به تأثیرات هوش مصنوعی بر میزان رشد اقتصادی اولویت دارد. در این نگرانی‌ها پیام‌های تاریخی مهمی نهفته است؛ علیرغم تغییرات تکنولوژیکی و اقتصادی، ترس از بیکاری انبوه ناشی از تکنولوژیکی پیش از این تا به این درجه درک نشده بود. با این حال، فناوری می‌تواند بر مشاغل فردی تأثیر بگذارد آن هم به شیوه‌هایی که می‌تواند از نظر اجتماعی مخرب تلقی شوند.

  • تورم، رشد اقتصادی چین را مهار می‌کند

    تورم، رشد اقتصادی چین را مهار می‌کند

    چین در جولای ۲۰۲۳ رئیس جدیدی برای بانک مرکزی تعیین کرد؛ پان گونگ شنگ، تکنوکرات و دکترای اقتصاد و تحقیق از دانشگاه کمبریج و هاروارد که پیش از این معاون فرماندار بوده است. پان گونگ شنگ این سمت را با یک مشکل متفاوت به ارث برده است. تورم.

  • نسل جدید از کار خسته نمی‌شود

    نسل جدید از کار خسته نمی‌شود

    در شرایط اقتصادی کنونی، جوانان بسیار تمایل دارند تا خود را وقف کار و شغل کنند و ساعت‌های طولانی را مشغول به کار باشند؛ این امر موجب شده تا آن‌ها در همان سنین جوانی احساس فرسودگی کنند. اما چرا جوانان به دنبال این هستند که تا جای ممکن کار کنند؟

  • آموزش و مهارت‌های شغلی مهمترین خواسته جوانان

    نتایج یک نظرسنجی جهانی نشان می‌دهد

    آموزش و مهارت‌های شغلی مهمترین خواسته جوانان

    گوش دادن به جوانان هنگام تصمیم‌گیری بسیار مهم است، زیرا آنها می‌توانند با ایده‌های تازه، راه‌حل‌های نوآورانه و دیدگاه‌های متنوعی درباره رفع چالش‌ها و شکل‌دهی به نتایج فراگیرتر و پایدارتر یاری رسانند. اخیرا موسسه «همکاری سلامت مادران، نوزادان و کودکان» نتایج یک نظرسنجی درباره وضعیت رفاه جوانان منتشر کرده‌ است که هنوز در حال انجام است. این سازمان امیدوار است تا قبل از شروع یک نشست جهانی در ماه اکتبر، نظرات حداقل یک میلیون جوان را به دست آورده باشد. تا کنون حدود ۴۰ درصد از جوانان به تحصیل و کار به عنوان موارد مهم و تاثیرگذار بر رفاه خود اشاره کردند در حالی که ۲۱ درصد ایمنی و ۱۶ درصد سلامت و تغذیه خوب را عامل رفاه دانستند.

  • آینده در دستان انسان‌های مسلط به هوش مصنوعی است

    هوش مصنوعی جایگزین انسان‌ها نمی‌شود، اما؛

    آینده در دستان انسان‌های مسلط به هوش مصنوعی است

    کریم لاکانی استاد دانشکده‌ بازرگانی هاروارد، متخصص حوزه‌ی فناوری محل کار و به ویژه هوش مصنوعی است. او معتقد است که همانطور که اینترنت هزینه‌ انتقال اطلاعات را به شدت کاهش داده است، هوش مصنوعی نیز هزینه‌ شناخت را کاهش می‌دهد و رهبران باید از این فناوری استقبال و از پتانسیل‌های آن استفاده کنند. لاکانی اخیرآ مصاحبه‌ی تصویری با سردبیر HBR درباره‌ی رقابت در عصر هوش مصنوعی داشته است که گزیده‌ای از نظرات او در این حوزه را در زیر می‌خوانید.

  • دلایل بقای دورکاری در جهان کسب و کار

    منافع کار از راه دور

    دلایل بقای دورکاری در جهان کسب و کار

    کار از راه دور در طول همه‌گیری کووید به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در زمینه بهداشت عمومی متحقق شد. اما اکنون در آمریکا سهم دورکاری تمام وقت در سطحی پنج برابر سال ۲۰۱۹ است و از ۵ درصد به ۶۰ درصد رسیده است. کارگران و شرکت‌ها، به‌ویژه در ترتیبات شغلی موسوم به «هیبرید» یا ترکیبی، از مزایایی کار از راه دور و کار دفتری بهرمند می‌شوند.

  • چالش نیروی کار در بزرگترین اقتصاد جهان

    آیا آمریکا برای ساخت تراشه‌های الکترونیک نیروی انسانی کافی دارد؟

    چالش نیروی کار در بزرگترین اقتصاد جهان

    سیاست صنعتی جدید آمریکا شروع پرقدرتی داشته است. از آنجایی که شرکت‌ها فریفته‌ استفاده از تکنولوژی در بخش‌های مختلف شده‌اند، به صورت بی‌سابقه‌ای کارخانه‌های نیمه‌رسانا و قطعات الکتریکی در صدر قرار گرفته‌اند. با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در تاسیسات تولیدی در بالاترین حد خود قرار دارد، ادعای رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن، مبنی بر اینکه آینده دوباره "در آمریکا ساخته خواهد شد" به نظر دور از ذهن نخواهد بود.

  • کاهش ساعات کار یا عرضه‌ کمتر نیروی کار

    آیا بازار جهانی اشتغال بی‌تعادل شده است؟

    کاهش ساعات کار یا عرضه‌ کمتر نیروی کار

    طی سال گذشته، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) به سرعت نرخ بهره را افزایش داده تا تورم را تحت کنترل درآورد. در نتیجه، فشار تورمی کاهش یافته و اقتصاد در ماه‌های اخیر نشانه‌هایی از نرم شدن را نشان داده است. با این حال، به گفته مقامات فدرال رزرو، بازار کار همچنان قوی و در عین حال «بی‌تعادل» است. اکنون تقاضا برای نیروی کار از عرضه نیروی کار بیشتر است؛ اما علت چیست و پاسخ به چنین وضعیتی را در کجا می‌توان یافت؟

  • شکاف جهانی تقاضا چگونه پر خواهد شد

    هند جایگزین چین می‌شود

    شکاف جهانی تقاضا چگونه پر خواهد شد

    بانک ANZ در گزارشی اعلام کرده است تقاضای هند برای کالاهای تولیدی مهم احتمالاً افزایش خواهد یافت و می‌تواند بیش از نیمی از کسری تقاضای چین را به ویژه در بخش انرژی پوشش دهد. بر این اساس تقاضای هند برای کالاها با حمایت جمعیتی مطلوب، شهرنشینی، گسترش تولید و صادرات و ایجاد زیرساخت ها به سرعت رشد خواهد کرد. این بانک تخمین می زند که تقاضای سالانه هند برای کالاهای عمده مانند نفت، زغال سنگ، گاز، مس، آلومینیوم و فولاد در مجموع می تواند تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۵ درصد افزایش یابد. با این حال این میزان در مقایسه با تقاضای چین بین ۱ تا ۵ درصد کل آن است.

  • جهان در تسخیر هوش مصنوعی

    جهان در تسخیر هوش مصنوعی

    ترس از جایگزینی هوش مصنوعی با نیروی کار انسانی در شرکت‌های مختلف دنیا به واقعیت تبدیل شده و تعدادی از رؤسای شرکت‌ها از جایگزینی هوش مصنوعی به‌جای نیروی کار انسانی ابراز خرسندی کرده‌اند. اگرچه استفاده از هوش مصنوعی در کوتاه‌مدت می‌تواند در کاهش هزینه‌ها به نفع شرکت‌ها باشد، اما در بلندمدت شرکت‌ها را با رکود مواجه خواهد کرد.

  • سالخوردگی جمعیت، جهان را تهدید می‌کند

    سالخوردگی جمعیت، جهان را تهدید می‌کند

    جمعیت جهان در حال پیر شدن است و این جمعیت سالخورده تغییرات مهمی در دنیای ما ایجاد خواهد کرد. آمادگی برای این تغییر مسئله‌ای است که برای سیاست‌گذاران و رهبران تجاری اهمیت بالایی دارد. یک جمعیت سالخورده توان کمتری برای کار، باروری و نوآوری خواهد داشت، اما هم‌زمان پتانسیل‌های زیادی را برای ایجاد بازارهای کالا و خدمات مرتبط با سالمندی افزایش می‌دهد. همچنین استفاده از فناوری برای افزایش سن بازنشستگی و تغییر سیاست‌های مرتبط با بازنشستگی در کشورهای مختلف از مسائل مهمی است که امروزه برخی کشورهای درگیر با سالخوردگی با آن مواجه هستند. در این مطلب نگاهی به مسئله سالخوردگی و پتانسیل‌های آن کرده‌ایم.

  • چگونه گرمای بی‌سابقه صنعت را تغییر می‌دهد

    خطرات گرما برای کسب و کارها

    چگونه گرمای بی‌سابقه صنعت را تغییر می‌دهد

    با افزایش شدید گرما به ویژه در ۵ سال اخیر بسیاری از صنایع متاثر از این پدیده در حال تغییر هستند. اکنون بخش‌ مهمی از صنعت ساختمان به دلیل گرمای زیاد دچار مشکل شده است و صنایعی مانند توریسم و تولیدات کارخانه‌ای نیز شدیدا از امواج گرما متاثر هستند. این وضعیت بیشتر چه بخش‌هایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و چه خساراتی را به جای خواهد گذاشت در این یادداشت نگاهی به وضعیت صنایع در ارتباط با گرمای بی‌سابقه دوران اخیر می‌اندازیم.

  • خطر «ال نینو» و افزایش احتمالی قیمت‌ مصرف‌کننده

    خطر «ال نینو» و افزایش احتمالی قیمت‌ مصرف‌کننده

    «ال نینو» یکی از سه مرحله پدیده‌ای آب و هوایی است که دمای گرم‌تر دریاها را به اقیانوس آرام منتقل می‌کند و رویدادهای شدید آب و هوایی را در سراسر جهان به وجود می‌آورد. با افزایش خطر تغییرات اقلیمی، اکنون انتظار می‌رود که با وقوع «ال‌ نینو» وضعیت تولیدات کشاورزی بدتر از قبل شود و ذخیره غلات جهان که پیش‌تر و به واسطه جنگ در اوکراین در وضعیت بحرانی قرار گرفته بود، بدتر شود. پرو، برزیل و آرژانتین سه کشوری هستند که تولیدات کشاورزی آنها در آمریکای جنوبی احتمالا تحت تاثیر پدیده «ال نینو» قرار خواهد گرفت.

  • دورکاری آنقدرها هم مفید نیست

    محو یک خیال

    دورکاری آنقدرها هم مفید نیست

    مهاجرتی معکوس و تدریجی در راه است؛ مهاجرت از «زوم» و جلسات مجازی به اتاق کنفرانس. اکنون شرکت‌ها در حال احضار کارگران به محل کار هستند، اما در ماه‌های اخیر حتی بسیاری از غول‌های فناوری مانند اپل، گوگل، متا و غیره از کارکنان خود خواسته‌اند تا حداقل سه روز در هفته در دفتر کار حضور داشته باشند. برای کسانی که به دورکاری معتقدند، این یک توطئه از طرف بدخواهان شرکتی است. و سوال این است که آیا انبوهی از مطالعات در طول همه‌گیری کووید-۱۹ نشان ندادند کار از راه دور، اغلب مولدتر از کار در دفتر است؟

  • دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    دولتمردان چینی خواستار ۳ فرزند در هر خانواده هستند

    مجریان سیاست تک‌فرزندی چین در حال تلاش برای تشویق مردم به آوردن سه فرزند هستند. این در حالی است که در پی تلاش‌های سالیان گذشته این کشور به تک‌فرزندی، اکنون اشتیاق مردم به فرزندآوری بسیار کاهش یافته است. چین با استفاده از اجبار و جریمه در جلوگیری از بچه‌دارشدن زوج‌ها در طول دهه‌ها، در سیاست تک‌فرزندی بسیار موفق بوده، اما در چند سال گذشته سیاست این کشور در فرزندآوری تغییر کرده و در تلاش است تا زوج‌های جوان را به فرزندآوری بیشتر ترغیب کند. با وجود تلاش‌های دولت برای کنار گذاشتن محدودیت‌های تولد و تشویق همه زوج‌ها به داشتن سه فرزند، میزان تولد همچنان پایین است و سرانجام هم این کشور مجبور شده عنوان قدیمی خود را به‌عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان به هند واگذار کند.

  • چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    تحلیل سازمان‌بین‌المللی کار از داده‌های شغلی

    چالش‌ها و فرصت‌های اشتغال جوانان

    در حال حاضر به دلایل خوبی موضوع «مهارت» در دستور کار سیاست‌های جهانی کار قرار دارد. پس از همه‌گیری کرونا و در مواجهه با شوک‌ها، اختلالات و روندهای تحول‌آفرین در درازمدت مانند انتقال دیجیتال و سبز، دولت‌ها به دنبال تقویت سیستم‌های توسعه مهارت‌ها و ترویج یادگیری مادام‌العمر، ارتقاء مهارت و مهارت‌های مجدد برای حمایت از رقابت‌پذیری، چابکی و انعطاف‌پذیری افتادند. مسئله مهارت برای نیروی کار جوانان که نسبت به بزرگسالان با موانع بیشتری در بازار کار روبرو است و در دوران همه‌گیری از طریق اختلال مضاعف در اشتغال و آموزش به شدت متاثر شد بسیار مهم است. این یادداشت به بررسی بازار کار و روندهای شغلی جوانان می پردازد و بینش‌هایی را در مورد چالش‌ها و فرصت‌ها از منظر توسعه مهارت‌ ارائه می‌دهد.

  • تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    یک مقام صندوق بین‌المللی پول هشدار داد

    تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر اشتغال جهانی

    با پیشرفت‌های اخیر در هوش مصنوعی امنیت شغلی بسیاری از افراد در معرض خطر قرار گرفته و حتی پیش‌بینی می‌شود که ۳۰۰ میلیون شغل تحت‌تأثیر هوش مصنوعی مولد قرار گیرند.

  • خطر فرسودگی شغلی برای جوانان

    چرا نسل «زِد» تا این اندازه کار می‌کند؟

    خطر فرسودگی شغلی برای جوانان

    در شرایط اقتصادی کنونی، جوانان بسیار تمایل دارند تا خود را وقف کار و شغل کنند و ساعت‌های طولانی را مشغول به کار باشند؛ این امر موجب شده تا آن‌ها در همان سنین جوانی احساس فرسودگی کنند. اما چرا جوانان به دنبال این هستند که تا جایی که می‌توانند کار کنند؟

  • نگاه کارمندان به دورکاری در جهان پساکرونا

    نگاه کارمندان به دورکاری در جهان پساکرونا

    شیوع کرونا طی سالیان گذشته تغییرات زیادی را در سبک زندگی و حتی شرایط و موقعیت‌های کاری مردم در سطح جهان، به‌همراه داشت. با شیوع همه‌گیری شرایط کاری بسیاری از افراد تغییر کرد و تعداد زیادی از شاغلان کار خود را از دست دادند و یا دورکار شدند. در طول پراکندگی این بیماری، بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها در تمام نقاط دنیا به‌ناچار کارمندان‌ خود را به خانه‌ فرستادند تا وظایف روزانه مرتبط با کسب‌وکار را از راه دور سازماندهی کرده و انجام دهند. در این بین وضعیت دورکاری بر سطح سلیقه مردم تأثیر گذاشت و عده زیادی از کارمندان پس از پایان همه‌گیری نیز ترجیح دادند تا همچنان از اداره خانگی (خانه) خود و به‌عنوان دورکار وظایف خود را انجام دهند. در واقع دورکاری تبدیل به اولویت بسیاری از شاغلان نسبت به مسائل دیگر از قبیل دستمزد و محیط کاری شده است. تا آنجا که برخی از کار خود در اداره استعفا داده و ترجیح می‌دهند تا در خانه و به‌صورت دورکار، فعالیت‌های کاری خود را ادامه دهند.

  • تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    تراژدی جمعیتی روسیه را تهدید می‌کند

    این روزها در روسیه یک تراژدی جمعیتی در حال رخ‌دادن است. طی سه سال گذشته، این کشور در نتیجه جنگ، بیماری و مهاجرت، حدود ۲ میلیون نفر بیشتر از حد معمول جمعیت خود را از دست داده است. امید به زندگی مردان روسی تقریباً پنج سال کاهش یافته و تعداد روس‌هایی که در آوریل سال ۲۰۲۲ به دنیا آمده‌اند بیشتر از ماه‌های اشغال روسیه در جنگ جهانی دوم نبوده است. از آنجا که تعداد زیادی از مردان در سن جنگ مرده یا به خارج مهاجرت کرده‌اند، اکنون تعداد زنان به‌صورت قابل‌توجهی بیشتر از مردان است.

  • برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    تاثیر کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی

    برای نخستین‌بار در تاریخ، نرخ زاد و ولد در جهان کاهش یافت

    حدود ۲۵۰ سال پس از انقلاب صنعتی، امروز جمعیت جهان (مانند منابع و ثروت‌های آن) در حال منفجر شدن است. با این حال، برای اولین‌بار از زمان طاعون و پیش از پایان این قرن، تعداد افراد روی این سیاره کاهش می‌یابد. علت اصلی این اتفاق نه افزایش مرگ‌ومیر، بلکه کاهش تولد است. در بسیاری از نقاط جهان، نرخ باروری، میانگین تعداد تولد به‌ازای هر زن، در حال سقوط است. شاید این روند در نگاه اول چندان مهم به نظر نرسد، اما وسعت و پیامدهای آن در ابعاد بزرگ ترسناک است. این در حالی است که هوش مصنوعی (AI) منجر به خوش‌بینی فزاینده‌ای در برخی از بخش‌های تولید و اقتصاد شده، اما همچنان کمبود جمعیت بر آینده اقتصاد جهانی اثرگذار است.

  • تسهیل قوانین مهاجرت در آلمان

    با هدف جذب کارگران خارجی صورت می‌گیرد

    تسهیل قوانین مهاجرت در آلمان

    آلمان با هدف جذب کارگران خارجی قوانین مهاجرتی خود را تسهیل می‌کند. وزیر کشور آلمان این تغییرات را اصلاحاتی می‌داند که مدرن‌ترین قانون مهاجرت در اروپا را ایجاد می‌کنند اما همه با این طرح موافق نیستند. ائتلاف حاکم سه حزبی می‌خواهد «کارت فرصت» را بر اساس سیستم امتیازی معرفی کند که متقاضیان غیراتحادیه اروپا را با در نظر گرفتن عواملی مانند مهارت‌های زبانی و تحصیلات ارزیابی می‌کند.

  • ابعاد موج مهاجرت در دنیا، پیش و پس از همه‌گیری کرونا

    ابعاد موج مهاجرت در دنیا، پیش و پس از همه‌گیری کرونا

    این روزها موج جدیدی از مهاجرت دسته‌جمعی به کشورهای مختلف جهان آغاز شده و ساکنان بسیاری از کشورها به‌دلایل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی، مکان دیگری غیر از کشور خود را برای زندگی انتخاب می‌کنند. این موج که اخیراً شدت گرفته، شرایط اقتصادی جدیدی را در کشورهای مقصد رقم زده است. در این مقاله به بررسی تأثیر مهاجرت دسته‌جمعی بر اقتصادهای ثروتمند دنیا پرداخته‌ایم.

  • هندی‌ها برای تحصیل به بریتانیا کوچ می‌کنند

    هندی‌ها برای تحصیل به بریتانیا کوچ می‌کنند

    با تغییرات جمعیتی در ساختار کشورهای مختلف اکنون سیاست‌های مهاجرتی روند ورود دانشجویان به کشورهای اروپایی، ایالات متحده، کانادا و بریتانیا تسهیل شده است. در این وضعیت بیشترین دانشجویان ورودی به بریتانیا را هندی‌ها تشکیل می‌دهند. هند سال گذشته جای چین را در رکورد اعزام دانشجو به بریتانیا گرفت. تازه واردها افت شدید تعداد دانشجویان اروپایی را جبران کرده‌اند. دانشجویان خارجی هم هدف بازار کار کشورهای مقصد هستند و هم به سیستم‌های دانشگاهی کمک می‌کنند که اکنون دیگر رونق سابق را برای جمعیت این کشورها ندارند.

  • چگونه هوش مصنوعی بر محیط کار تأثیر می‌گذارد؟

    چگونه هوش مصنوعی بر محیط کار تأثیر می‌گذارد؟

    هوش مصنوعی مدت زیادی است که بر نحوه کار ما تأثیر گذاشته است، اما در سال گذشته و بخصوص در شش‌ماه اخیر، از طریق «هوش مصنوعی مولد» پتانسیل فناوری برای کمک، ممانعت یا تغییر جهت دادن به نحوه کار ما اضافه شده است. ابزارهای بصری مانند (DALL•E۲) و (Midjouney) می‌توانند طراحی گرافیکی را به‌شدت تغییر دهند. تولید متن بزرگ با مدل زبانی هوش مصنوعی، که به‌طور جدی با انتشار (ChatGPT) آغاز شد، وعده این را می‌دهد که هوش مصنوعی بر هر فعالیتی که لازمه‌اش لمس صفحه کلید است، اثرگذار خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تعامل دنیای کار و هوش مصنوعی، به بررسی نحوه اثرگذاری آن در علوم رایانه‌ای، منابع انسانی، استخدام، رهبری شرکت‌ها، روانشناسی و غیره پرداخته‌ایم.

  • چین به‌دنبال ورود کارگران خارجی

    چین به‌دنبال ورود کارگران خارجی

    برای صدها سال چینی‌ها برای داشتن جمعیت زیاد در دنیا به خود افتخار می‌کردند. این عنوان در دهه ۱۹۵۰، زمانی که سازمان ملل شروع به جمع‌آوری چنین داده‌هایی کرد رسمی شد. چنین جمعیت بزرگی مایه مباهات چین بود. در عین حال عرضه عظیم نیروی کار که به لطف جمعیت انبوه عملی شد نیز به افزایش رشد تولید ناخالص داخلی سالانه این کشور کمک کرد، به‌طوری که طی سه دهه گذشته این عدد نزدیک به ۹ درصد بوده است.

  • دستورالعمل‌های کار شایسته در بخش تولید کشاورزی غذایی

    دستورالعمل‌های کار شایسته در بخش تولید کشاورزی غذایی

    برای ایجاد امنیت غذایی در جهان و حمایت از سیاست‌های بخش کشاورزی به تازگی دستورالعمل جدیدی از طرف سازمان بین‌المللی کار و با حضور فائو، کارشناسان جهانی، کارفرمایان و سازمان‌های کارگری به تصویب رسید. بیش از یک میلیارد کارگر از این دستورالعمل‌ها بهره خواهند برد که بر اساس ابزارهای سازمان بین‌المللی کار و دستور کار «کار شایسته» طراحی شده است.

  • اختصاص بودجه در ایتالیا برای محافظت از کارگران در برابر تهدید هوش مصنوعی

    اختصاص بودجه در ایتالیا برای محافظت از کارگران در برابر تهدید هوش مصنوعی

    با توسعه و افزایش استفاده از هوش مصنوعی و اهمیت آن در بازار کار، خطر از دست دادن شغل بسیاری از کارگران را تهدید می‌کند. به همین دلیل دولت‌ها به دنبال همگام‌سازی مهارت‌های نیروی کار با نقش جدید هوش مصنوعی و خودکارسازی تولید هستند. در ایتالیا دولت بودجه‌ای ۳۰ میلون یورویی به آن دسته از کارگرانی اختصاص داده است که شغلشان بیشتر در معرض خطر پیشرفت اتوماسیون و هوش مصنوعی قرار دارد.