• چگونه بریتانیا باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت در شبه‌قاره هند شد؟

    نقش استعمار در طرح ژنتیکی مردم کشورهای مستعمره

    چگونه بریتانیا باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت در شبه‌قاره هند شد؟

    تاثیرات استعمار جدای از غارت منابع و تحمیل درد و رنج به مردم مستعمرات می‌تواند بسیار طولانی‌تر احساس شود. برای نمونه طرح ژنتیکی مردم جنوب آسیا متاثر از استعمار انگلیس با اجداد خود در این مناطق متفاوت است. در حقیقت ایجاد بحران‌های مصنوعی غذا و قحطی در این مناطق موجب شد تا نوعی ژنتیک خاص باقی بماند، ژنتیکی که امروزه منجر به ایجاد انواع بیماری‌های مربوط به دیابت می‌شود. بدن‌های باقی مانده و به ارث رسیده از قحطی بیشتر در معرض ذخیره‌سازی چربی هستند و این یکی دیگر از دستاوردهایی است که استعمار با خود به همراه داشته و دارد.

  • تلفات جنگل‌ها برای تولید لاستیک

    تلفات جنگل‌ها برای تولید لاستیک

    محققان در مقاله‌ای که توسط مجله «نیچر» منتشر شد، اعلام کردند که داده‌های قبلی نشان می‌داد که تولید لاستیک در مقایسه با تولید کالاهایی مانند سویا و روغن نخل، مشکلی نسبتاً جزئی در مورد جنگل‌زدایی است. اما داده‌های ماهواره‌ای با وضوح بالا، که به شناسایی بیشتر مزارع خرده‌مالکی کمک کرد، نشان داده است که تلفات جنگل‌ها «بسیار بیشتر» از تخمین‌های قبلی است.

  • ترس کارمندان از آینده

    هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۴ بر مشاغل تأثیر خواهد گذاشت

    ترس کارمندان از آینده

    یک نظرسنجی جدید نگرش کارکنان اروپایی را نسبت به هوش مصنوعی مورد ارزیابی قرار داده است. بر اساس این نظرسنجی تقریباً نیمی از این کارکنان انتظار دارند که در سال آینده، هوش مصنوعی تأثیر عمده‌ای بر زندگی کاری آن‌ها بگذارد.

  • فروش شهروندی، پدیده قرن ۲۱

    یک صنعت جدید، درآمد دولت‌ها را تشکیل می‌دهد

    فروش شهروندی، پدیده قرن ۲۱

    اگر توانایی پرداخت هزینه‌اش را دارید، تعداد روبه‌رشدی از کشورها وجود دارند که مایل به فروش شهروندی خود و امتیازاتی هستند که به شما شهروندی خواهد داد. تجارت پرسود «گذرنامه‌های طلایی» جنبه تاریک جهانی‌سازی سرمایه‌داری و ارزش‌گذاری نابرابر آن برای جان انسان‌ها را آشکار می‌کند. این پدیده در کجا در حال رخ دادن است و چه تمایزی را میان کشورها برقرار می‌کند؟ کدام افراد از طریق سرمایه‌گذاری کالای جدید شهروندی را می‌خرند و چطور شهروندی تمایز و اختلاف جهانی را نشان می‌دهد؟ متولی این بازار چه بخشی است و تا چه میزان امنیت سرمایه‌گذاری برای آن قابل تصور است؟ این پرسش‌ها از جمله مواردی است که در این متن به دنبال پاسخ به آن هستیم.

  • ژاپن پساب مواد هسته‌ای را در اقیانوس رها خواهد کرد

    ژاپن پساب مواد هسته‌ای را در اقیانوس رها خواهد کرد

    علی‌رغم مخالفت‌ها از طرف همسایگان، ژاپن پساب مواد رادیواکتیو نیروگاه فوکوشیما را در سواحل اقیانوس آرام رها خواهد کرد. هر چند آژانس بین‌المللی انرژی اتمی معتقد است که این زباله‌های رقیق شده تاثیر ناچیزی بر مردم خواهد داشت اما از تایید چنین اقدامی خودداری کرده است. چین، کره جنوبی و هنگ کنگ این اقدام ژاپن را محکوم کرده و آن را خطری برای سلامت و حیات اقیانوسی می‌دانند.

  • افزایش قیمت کود و خطر بحران غذایی برای آفریقا

    چگونه زنجیره تامین قطع و هزینه‌ها بالا می‌رود

    افزایش قیمت کود و خطر بحران غذایی برای آفریقا

    بر اساس نظرسنجی ActionAid، یک گروه بین المللی امداد، از فوریه ۲۰۲۲، قیمت کود در نیجریه و ۱۳ کشور دیگر بیش از دو برابر شد و بر اساس بولتن بانک جهانی، نگرانی در مورد ناامنی غذایی در بیشتر مناطق غرب و مرکز آفریقا «به طرز هشدارآمیزی بالا» رفته است. همچنین مطابق داده‌های برنامه جهانی غذایی سازمان ملل، در نیجریه، پرجمعیت‌ترین کشور آفریقا، نزدیک به ۹۰ میلیون نفر یعنی تقریباً دو پنجم جمعیت این کشور از «مصرف ناکافی غذا» رنج می‌برند. اکنون کشاورزان از محصولات اصلی مانند برنج و ذرت به محصولات کم‌ارزش‌تر مانند سویا و بادام زمینی که به کود کمتری نیاز دارند، روی آورده‌اند. کود معدنی یک تجارت جهانی است که تحت سلطه تولیدکنندگانی از ایالات متحده، چین، هند، روسیه، کانادا و مراکش قرار دارد اما تولیدات کود معدنی متاثثر از شوک‌های اقتصادی، جنگ و تغییرات اقلیمی قرار گرفته و قیمت‌ها افزایش یافته است.

  • بازگشت دنیا به تلفن‌های «گوشتکوبی»

    برای فرار از اعتیاد به گوشی‌های هوشمند

    بازگشت دنیا به تلفن‌های «گوشتکوبی»

    تلفن‌های هوشمند می‌توانند اثرات مختلفی بر زندگی ما بگذارند. بسیاری از پژوهش‌گران به تاثیرات مثبت و منفی این پدیده پرداخته‌اند اما جدیدا موجی در جهان به راه افتاده که باعث شده تا افراد زیادی به گوشی‌های قدیمی بازگردند. در واقع اهمیت فاصله گرفتن از جهان مجازی برای سلامت روان و پرداختن به تامل بیشتر در انسان، باعث شده تا برخی که معمولا جزو ضدفرهنگ‌های اجتماعی نیز محسوب می‌شوند به گوشی‌های اصطلاحا «گوشتکوبی» بازگشت کنند.

  • بررسی چالش‌های هند در ایجاد اشتغال

    آیا پر جمعیت‌ترین کشور جهان می‌توان برای جوانان خود اشتغال ایجاد کند؟

    بررسی چالش‌های هند در ایجاد اشتغال

    نرخ های چشمگیر رشد اقتصادی که در ۲۰ سال گذشته در هند مشاهده شده است، تنها بهبود اندکی در شرایط زندگی برای اکثریت عظیم هندی‌ها به همراه داشته است. اشتغال اصلی‌ترین کانالی است که رشد اقتصادی از طریق آن شرایط زندگی را بهبود می‌بخشد، اما این مسئله به یک منبع نگرانی عمده در هند تبدیل شده است. توسعه‌ای اقتصادی که نتواند شغل ایجاد کند فاقد توان تقویت توسعه انسانی است؛ و در هند، کشش رشد اشتغال، یعنی درصد تغییر در تعداد مشاغل برای ۱ درصد رشد، از دهه ۱۹۷۰ به طور پیوسته در حال کاهش است. همچنین بهبود استانداردهای زندگی تقریبا نیمی از جمعیت هند به این انتقال نیروی کار و بنابراین به ایجاد شغل در صنعت بستگی دارد که در سال‌های اخیر بسیار ضعیف بوده است.

  • سکته مغزی تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال خواهد شد

    سکته مغزی تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال خواهد شد

    بر اساس مطالعه‌ای که در مجله «نورولوژی لنست» (The Lancet Neurology) منتشر شده است، بروز سکته در ۳۰ سال گذشته دو برابر شده و تا سال ۲۰۵۰ تقریباً ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر سکته خواهند مرد. سکته مغزی به طور ناگهانی و بدون هشدار رخ می‌دهد و زمان لازم برای واکنش و درمان برای به حداقل رساندن عواقب آن ضروری است.

  • شکوفایی شرکت‌های هندی در تولید مواد منفجره

    صنعت پر رونقی که منفجر می‌کند

    شکوفایی شرکت‌های هندی در تولید مواد منفجره

    چین تولیدکننده بزرگ مواد منفجره، بخش زیادی از تجارت مواد منفجره خود را در مسیر رقابت‌های جهانی آمریکا و شرکایش از دست داده است. با افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بسیاری از مشتریان، به ویژه در غرب، به دنبال جایگزین‌هایی برای تامین کنندگان چینی هستند و به همین دلیل شرکت‌های هندی تولیدکننده مواد منفجره در حال جایگزینی با رقبای چینی خود هستند.

  • اعتصاب 300 هزار معلم در کره جنوبی

    تغییرات فرهنگی، قوانین ناکارآمد و آزار و اذیت والدین منجر شد

    اعتصاب 300 هزار معلم در کره جنوبی

    پس از خودکشی یک معلم بر اثر فشارها و درگیری‌ها او با والدین دانش‌آموزان، معلمان در کره‌جنوبی دست به اعتصاب زده‌اند. پس از این واقعه اتحادیه‌هایی از طرف معلمان شروع به جمع‌آوری شواهدی دال بر آزار و اذیت معلمان از طرف اولیا و دانش‌آموزان کردند. همچنین قوانین ناکارآمد مربوط به کودک‌آزاری که در اصل بر اساس موارد کودک‌آزاری در خانه برقرار شده بود، اکنون در مدارس و علیه معلمان مورد سوء‌استفاده قرار می‌گیرد. همه این عوامل منجر شده تا معلمان هر شنبه تجمعاتی را برگزار نمایند. بر اساس برآورد سازمان دهندگان، جمعیت معلمان معترض از ۵۰۰۰ نفر در اولین تجمع به ۳۰۰هزار نفر در تجمعات بعدی افزایش یافت. در ۴ سپتامبر، ده‌ها هزار معلم علی‌رغم هشدار دولت در مورد مجازات، دست از کار کشیدند.

  • اثرات ماندگار سرماخوردگی‌های طولانی می‌تواند مانند کرونا باشد

    اثرات ماندگار سرماخوردگی‌های طولانی می‌تواند مانند کرونا باشد

    مطالعه جدیدی که روز جمعه در مجله علمی The Lancet منتشر شد، نشان داد که عفونت‌های غیر کووید می‌توانند با طیف وسیعی از بیماری‌ها، بیش از چهار هفته پس از عفونت اولیه مرتبط باشند. این مطالعه پس از بررسی ۱۰۱۷۱ شرکت‌کننده، به این نتیجه رسید که ممکن است سایر عفونت‌های تنفسی اثرات طولانی‌مدتی بر سلامتی داشته باشد. با این حال پژوهشگران نتوانستند بگویند که آیا علائم «سرماخوردگی طولانی» به اندازه علائم «کووید طولانی مدت» ادامه خواهد داشت یا خیر.

  • مهاجــــــرت عامـل بحـران مسکن در کشورهای انگلیسی زبـان

    مهاجــــــرت عامـل بحـران مسکن در کشورهای انگلیسی زبـان

    تغییرات جهانی پس از پایان جنگ جهانی دوم و نفوذ فرهنگی ایالات متحده در جهان، موجی از گسترش آموزش زبان انگلیسی را در دنیا در پی داشت. موضوعی استراتژیک که منجر به افزایش ضریب مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان شد. از سوی دیگر در دهه‌های اخیر قیمت مسکن از رشد درآمد در سراسر جهان توسعه‌یافته پیشی گرفته است. این مسئله دلایل متعددی دارد. نرخ بهره و رشد درآمد بر میزان توانایی خریداران تأثیر می‌گذارد و تغییرات جمعیت، فرهنگ و ساختار جمعیتی نیز همگی بر تقاضا مؤثر است. به همین میزان نیز مقررات بانکی، شیوه‌های وام‌دهی و موارد مشابه می‌توانند میزان تقاضا را تغییر دهند. اما زیربنای همه این‌ها منطق اساسی اقتصاد است: جایی که تقاضا از عرضه خانه‌های جدید بیشتر شود، قیمت‌ها تمایل به افزایش دارند. هفته‌نامه اکونومیست در گزارشی به سیر تحولی این امر در کشورهای انگلیسی زبان پرداخته که آن را در ادامه می‌خوانید.

  • چگونه در محل کار بیشتر به چشم بیاییم؟

    چگونه در محل کار بیشتر به چشم بیاییم؟

    زمانی که قرار است وارد محل کار جدیدی ‌شوید، بسیاری به شما توصیه‌ خواهند کرد که برای این که دیده شوید، بیشتر از دیگران کار کنید. به بسیاری از ما گفته شده است که برای برتری در هر نقشی، باید کارها را به نحو احسن انجام داد و هر گامی را به درستی و رو به جلو برداشت.

  • رفاه بیماران و کارکنان یا سود بیشتر، مسأله این است

    بزرگترین اعتصاب سیستم بهداشت در تاریخ ایالات متحده

    رفاه بیماران و کارکنان یا سود بیشتر، مسأله این است

    قرار است فردا (چهاردهم مهر ۱۴۰۲) ۷۵۰۰۰ نفر از کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی «کایزر» (Kaiser) در صدها مرکز این برنامه که یکی از مهمترین ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی پیشرو در آمریکا و برنامه‌های بهداشتی غیرانتفاعی است در چندین ایالت دست به اعتصاب بزنند. این اعتصاب بزرگترین اعتصاب از این دست در تاریخ ایالات متحده است. گلایه اصلی آنها پایین بودن تعداد کارکنان است که به گفته اتحادیه‌ها هم به بیماران و هم به کارکنان آسیب می‌رساند. در همین حال، «کایزر» علیرغم اینکه یک ارائه دهنده خدمات بهداشتی غیرانتفاعی مبتنی بر عضویت است، اخیراً سودهای هنگفتی را گزارش کرده. طبق گزارش اتحادیه بین‌المللی کارکنان خدمات مراقبت‌های بهداشتی، بیش از ۲۴ میلیارد دلار سود در پنج سال گذشته به این مجموعه اختصاص یافته است.

  • چگونه کار بی‌ثبات دستمزدها را در جهان کاهش می‌دهد؟

    چگونه کار بی‌ثبات دستمزدها را در جهان کاهش می‌دهد؟

    کار بی‌ثبات (Precarious work) در تعریف لغوی می‌تواند به معنای نداشتن ساعات کاری قابل اطمینان، نداشتن امنیت شغلی، مزایای اندک (اگر اصلاً مزایایی وجود داشته باشد) و یا عدم دسترسی معنادار به حقوق و حمایت‌های محل کار باشد. این واژه به نوعی ترتیبات کاری اشاره دارد که باعث ایجاد ناامنی و سختی برای افراد و خانواده‌های‌‍‌شان می‌شود. دقیقاً آنچه که یک شغل را مخاطره‌آمیز می‌کند بر اساس واقعیت‌های دائماً در حال تغییر بازارهای کار محلی شکل می‌گیرد. بنابراین در مکان‌ها و دوره‌های زمانی مختلف متفاوت به نظر می‌رسد. این امر، تعریف کار بی‌ثبات را به چالش تبدیل می‌کند و در عین حال تعریف آن را برای درک و پرداختن به مسئله حیاتی می‌سازد.

  • کشته شدن ۲۰ نفر بر اثر سقوط اتوبوس در ایتالیا

    کشته شدن ۲۰ نفر بر اثر سقوط اتوبوس در ایتالیا

    در روز چهارشنبه مقامات ایتالیایی در حال بررسی علت تصادف هولناک اتوبوسی بودند که یک روز قبل در نزدیکی ونیز واژگون شد. گزارش‌ها حاکی از این است که ۲۰ مسافر این اتوبوس کشته شدند که در میان آنها چند کودک وجود دارد. ایتالیا در سال‌های اخیر صحنه تصادفات مرگبار اتوبوس بوده است. در سال ۲۰۱۷، ۱۶ سرنشین اتوبوس حامل دانش آموزان مجارستانی در تصادفی در نزدیکی شهر شمالی «ورونا» جان خود را از دست دادند، همچنین ۴۰ نفر در سال ۲۰۱۳ بر اثر سقوط اتوبوس از یک دره در جنوب ایتالیا جان باختند.

  • افزایش نرخ تورم در ترکیه به ۶۱.۵۳ درصد

    افزایش نرخ تورم در ترکیه به ۶۱.۵۳ درصد

    پس از تغییر سیاست دولت ترکیه در قبال تورم و ارزش پول، رتبه‌بندی «اس اند پی گلوبال» بزرگترین موسسه رتبه‌بندی اعتبارات و سهام در سطح جهانی، چشم‌انداز خود از ترکیه را از «منفی» به «پایدار» تغییر داد. همچنین ماه گذشته بانک مرکزی ترکیه نرخ بهره اصلی خود را ۵۰۰ واحد پایه افزایش داده و به ۳۰ درصد رساند، به این ترتیب اکنون هر چند هنوز تورم و کاهش ارزش لیر در جریان است اما سیاست‌های سختگیرانه برای چهار ماه متوالی خبر از کند شدن و مهار بیشتر تورم و کاهش ارزش پول در ترکیه دارد.

  • هوش مصنوعی شغل گرافیست‌ها را می‌دزدد

    هوش مصنوعی شغل گرافیست‌ها را می‌دزدد

    در سال‌های گذشته یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تحلیلگران در زمینه‌ هوش مصنوعی این بوده که آیا این پدیده می‌تواند نرم‌افزارهایی مانند (Adobe) را کنار بزند یا خیر؟ و اینکه آیا نرم‌افزارهای جدیدی مانند (Midjouney) که بر اساس محتوا، تصاویر خلاقانه تولید می‌کنند، می‌توانند باعث از دور خارج شدن نرم‌افزار (Adobe) بشوند؟ در همین راستا، سایت خبری (Seeking Alpha) چندی پیش مقاله‌ای با عنوان «آیا هوش مصنوعی قاتل (Adobe) است؟» را منتشر کرد که به همین دغدغه‌ تحلیلگران می‌پرداخت. اما آیا واقعاً هوش مصنوعی می‌تواند در این مسیر یکه‌تاز باشد؟

  • ساخت ربات‌هایی که از انیمه الهام گرفته‌اند

    آینده همینجاست

    ساخت ربات‌هایی که از انیمه الهام گرفته‌اند

    یک شرکت ژاپنی ربات جدیدی را ساخته است که از ربات‌های تخیلی در انیمه‌های ژاپنی الهام گرفته. این ربات که «گاندام» نام دارد می‌تواند مانند یک وسیله نقلیه از داخل یا از راه دور کنترل شود.

  • فرانسه به جنگ ساس‌ها می‌رود

    فرانسه به جنگ ساس‌ها می‌رود

    گسترش آفات و به ویژه ساس در فرانسه برای مردم این کشور و به ویژه اقشار ضعیف‌تر مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است. به ویژه در نزدیکی بازی‌های المپیک فرانسوی‌ها برای از بین بردن این مشکل به تکاپو افتاده‌اند. اما در ایستگاه قطار Gare de Lyon در پاریس، مسافران می‌گویند که تردید دارند آیا مقامات بتوانند مشکل حشرات، سوسک‌ها و ساس‌ها را حل کنند یا خیر.

  • چالش‌های صدا برای کیفیت خواب و سلامتی

    آیا باید نگران سر و صدای زیاد باشیم؟

    چالش‌های صدا برای کیفیت خواب و سلامتی

    ترافیک بیشتر، ساخت و ساز بیشتر، همسایگان، موزیک دوست و سر و صدای بی‌پایان. صدای جامعه در حال بلندتر شدن است. این صداهای بلند و همیشگی چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد و آیا راه حلی برای خلاص شدن از آنها وجود دارد؟

  • جنگ مواد معدنی بین چین و کشورهای توسعه‌یافته

    جنگ مواد معدنی بین چین و کشورهای توسعه‌یافته

    چین کنترل صادرات بر ۲ فلز مورد استفاده در دستگاه‌های الکترونیکی و پنل‌های خورشیدی را اعمال می‌کند. چین حدود ۸۰ درصد از گالیوم جهان و حدود ۶۰ درصد ژرمانیوم را تولید می‌کند، طبق داده‌های گمرک چین که روز چهارشنبه منتشر شد، این کشور هیچ یک از این عناصر را در ماه گذشته و در بازارهای بین المللی نفروخته است.

  • غنا، سرزمین زباله‌های مُد روز

    چگونه فشن آشغال‌دانی خلق می‌کند

    غنا، سرزمین زباله‌های مُد روز

    تاثیر «مد سریع» بر محیط زیست وحشتناک است. بر اساس آمار منتشر شده توسط برنامه محیط‌زیست سازمان ملل متحد و بنیاد «الن مک آرتور»، صنعت مد پس از صنعت نفت دومین صنعت آلاینده جهان است. جایی که مد سریع برای تولیدکنندگان غربی سود قابل توجهی ایجاد می‌کند، اما در آفریقا هم صنعت پوشاک را می‌کشد و هم زباله‌هایش محیط‌زیست آفریقا را خفه می‌کند.

  • کوچ‌نشینان دیجیتال و دوست‌داران دورکاری با محیط‌های اداری چه خواهند کرد؟

    کوچ‌نشینان دیجیتال و دوست‌داران دورکاری با محیط‌های اداری چه خواهند کرد؟

    اندیشه‌ی بازگشت کارکنان به محیط کار اداری و دور شدن از فضای مجازی و دورکاری، دو سر طیف بسیار افراطی دارد. یک دسته، آن‌ها هستند که گمان می‌کنند انتقاد از دورکاری و تلاش برای بازگشت کارمندان به محل کار، فقط یک تبلیغ تجاری برای صاحبان املاک است که مردم را مجبور به بازگشت کنند و مانع از کاهش ارزش املاک تجاری شوند و دسته‌ دوم آن‌ها هستند که معتقدند کارمندان دورکار در حالی که لباس خواب پوشیده‌اند و در تخت‌های خود لم داده‌اند، با لپتاپی در دست، در حال کار هستند و کیفیت کار آن‌ها بی‌ارزش است.

  • پول ریختن مشکل را حل نمی‌کند

    نرخ پایین زاد و ولد در سنگاپور و نتایج آن بر رفاه جامعه

    پول ریختن مشکل را حل نمی‌کند

    داشتن فرزند به چیزهای زیادی مرتبط است؛ مقرون به صرفه بودن خانه، همسر و بلوغ بازار کار که باعث می‌شود به اندازه کافی برای فرزندآوری احساس امنیت کنید. نرخ زاد و ولد سنگاپور در سال ۲۰۲۲ پس از سال‌ها کاهش مداوم به پایین‌ترین حد خود رسید. به گفته تحلیلگران، بزرگترین دلیل این تغییر به این بستگی دارد که هزینه زندگی در سنگاپور چقدر تمام می‌شود. درواقع هزینه‌های بالای زندگی همچنان باعث دور شدن بسیاری از افراد از گسترش خانواده می‌گردد. با این همه تحلیلگران معتقدند که اگرچه تعداد زیادی از سیاست‌های دولتی با هدف تشویق زوج‌های بیشتر به بچه‌دار شدن وجود دارد، اما «پول ریختن» روی مشکل آن را حل نمی‌کند.

  • نگاهی به سلامت چشم‌ها در محیط کار

    نگاهی به سلامت چشم‌ها در محیط کار

    سازمان بین‌المللی کار (ILO) و آژانس بین‌المللی پیشگیری از نابینایی می‌گویند حدود ۱۳ میلیون نفر با اختلال بینایی مرتبط با شغلشان زندگی می‌کنند. در گزارشی که توسط سازمان بین‌المللی کار در زمینه اختلالات بینایی مرتبط با حوادث شغلی تهیه شده است، راهنمایی‌ها و توصیه‌های فوق‌العاده مفیدی برای نحوه محافظت و ارتقای سلامت چشم در محیط کار ارائه می‌شود.

  • چگونه از کار کسل‌کننده لذت ببریم؟

    چگونه از کار کسل‌کننده لذت ببریم؟

    آیا تا به حال از شغل خود خسته شده‌اید؟ آیا در ساعات کاری‌تان احساس کسالت و ملالت می‌کنید؟ این یعنی شما می‌خواهید یک فعالیت درست داشته باشید، اما به دلایلی قادر به انجام آن نیستید. حتی خود امر مشغولیت داشتن هم پادزهر کسل بودن نیست؛ ممکن است هم‌زمان هم خیلی شلوغ و هم خیلی کسل باشید. در اوایل زندگی می‌آموزیم که ملالت سرگرم‌کننده نیست و با افزایش سن ممکن است آن را به عنوان اتلاف وقت یا فرصتی از دست رفته برای انجام کاری سازنده‌تر بدانیم. در بهترین حالت، ملالت به عنوان یک تجربه ناخوشایند و آزاردهنده و در بدترین حالت، وضعیتی تلقی می‌شود که احساس عمیقی از بی‌معنایی را برمی‌انگیزد. علاوه بر این، هنگام احساس ناراحتی ناشی از ملالت، زمان به کندی می‌گذرد و روزهای کاری بی‌پایان به نظر می‌رسند.

  • دست‌کم ۱۰ هزار نفر در لیبی ناپدید شدند

    سیل؛ فاجعه‌ای فراتر از درک

    دست‌کم ۱۰ هزار نفر در لیبی ناپدید شدند

    وضعیت «درنا»، شهر بندری لیبی که در آخر هفته دو سد در آن فرو ریخت، «فاجعه‌ای فراتر از درک» توصیف شده است. اکنون بنابر گزارشات صلیب سرخ و مقامات محلی حداقل ۱۰۰۰۰ نفر پس از سیل ویرانگر مفقود شده‌اند. به گفته شاهدان اجساد زیادی در همه جا پراکنده است. هنوز میزان کامل تلفات برآورد نشده است اما گمانه‌ها از کشته شدن نزدیک به ده هزار نفر در این فاجعه حکایت دارد.

  • ضرورت تکنولوژی و توسعه مهارت برای نسل جوان کارکنان

    الزامات شغلی نسل Z

    ضرورت تکنولوژی و توسعه مهارت برای نسل جوان کارکنان

    به گفته مجمع جهانی اقتصاد، تا سال ۲۰۲۵، نسل Z یک سوم نیروی کار را تشکیل خواهد داد. جذب، مدیریت و حفظ این کارگران جوان‌تر، شرکت ها را ملزم به اتخاذ رویکرد متفاوتی می‌کند. کارگران نسل Z به خوبی در فن‌آوری مسلط هستند، اما در مهارت‌های نرم‌تری مانند ارتباطات حضوری و پویایی بین فردی مسلط نیستند، بنابراین شرکت‌ها باید نحوه آموزش این کارگران جوان‌تر را تنظیم کنند.