-
پادکست چی گوش بدهیم؟
حرکت به سمت روح و تن شاداب
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده میکنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی و سبک زندگی سالم را به شما معرفی میکنیم.
-
رکود در صنعت بازرهای ویدئویی بعد از چندین دهه موفقیت
صنعت بازیهای ویدیویی که بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار گردش مالی تولید میکند، امسال با بزرگترین افت رشد خود در ۳۰ سال گذشته روبهرو شده است. رشد عظیم ناشی از بازی با گوشیهای هوشمند و آخرین نسل کنسولها، محدودیتهایی در صنعت بازیهای ویدئویی ایجاد میکند، که افت رشد را تقویت میکند.
-
برای سرمایهگذای امنتر
سرمایهگذاران سهام کالاهای لوکس اروپایی را در چین خریداری میکنند
مدیران صندوق و تحلیلگران اعتقاد دارند که تیرگی اقتصادی ادامه خواهد داشت، اما باید نسبت به سقوط سهام چین همچنان محتاط بود.
-
معرفی کتاب
ترکههای درخت آلبالو
ادبیات دفاع مقدس ژانری جذاب در میان گونههای ادبی محسوب میشود. به غیر از اتفاقات خبری و واقعی آن دوران، خاطرات زیادی در خانهها و ذهنها نزد کسانی مانده که در میدان جنگ نبودهاند اما طومار زندگیشان توسط آن درهم پیچیده است.
-
پادکست چی گوش بدهیم؟
گفتوگویی در جاده موفقیت
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده میکنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی را به شما معرفی میکنیم.
-
پیرامون موضوع چندوظیفگی و ضرورت آن در زندگی مدرن
برداشتن چند هندوانه با یک دست
زندگی مدرن آن فراغتهای کشدار و طولانی دوره سنتی را از بین برده و ما را بین وظایف مختلف گرفتار کرده است. گاهی مجبوریم در طول روز کارهای زیاد و وظایف متعددی را که بر دوشمان سنگینی میکند، انجام دهیم. در این مسیر امکان اینکه گیج شویم و تمرکز خود را از دست بدهیم، کم نیست. بنابراین باید با جریان روز همراه باشیم و آداب چندوظیفگی را بیاموزیم.
-
گزارش آتیهآنلاین از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه
مصلی تهران رسانهای شد
درهای مصلی تهران صبح امروز پس از ۶ سال وقفه به روی اهالی رسانه باز شد و نخستین روز برگزاری بیست وچهارمین نمایشگاه رسانه با شعار" نجستم همیشه جز از راستی" آغاز به کار کرد.
-
نویدهای هوش مصنوعی برای جهان آینده
هوش مصنوعی چه امکاناتی را در اختیار کشورهای در حال توسعه خواهد گذاشت؟
فناوریهای جدید هم امید رفاه بیشتر و هم ترس بی رحمانه از دست دادن را به همراه دارند. بسیاری از فناوریها نوین، مانند دورههای آموزشی آنلاین، بیش از رشد اقتصادی در جهان نوظهور باعث ایجاد تبلیغات شدهاند. به نظر میرسد که برندگان فناوری جدیدی مانند هوش مصنوعی، تاکنون فقط تعدادی از شرکتهای غربی و همچنین استارتآپها در سانفرانسیسکو و «هفت شرکت بزرگ فناوری» آمریکا که شامل مایکروسافت نیز میشوند باشند. این شرکتها از زمان راه اندازی Chatgpt در سال ۲۰۱۸، ۴.۶ تریلیون دلار به ارزش بازار خود اضافه کردهاند.
-
دستمزد همچنان به سرعت رشد میکنند
چرا آخرین بخش مبارزه با تورم ممکن است سختترین آن باشد؟
قیمت کالاها در کشورهای پیشرفته سال به سال ۵.۴ درصد افزایش مییابد که البته از اوج خودش که ۱۰.۷ درصد در اکتبر ۲۰۲۲ بوده، کاهش چشمگیری داشته است. این کاهش ۵۰درصدی در این یک سال البته که چشمگیر است اما هدف کشورها آن است که تا حدود دو درصد این رقم را کاهش دهند. دقیقا سختترین بخش کاهش تورم، چرا که بازارهای کار در این زمینه و برای کاهش تورم با یکدیگر همکاری لازم را انجام نمیدهند.
-
آینده همین نزدیکیهاست
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده می¬کنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی و کسبوکار را به شما معرفی میکنیم.
-
افزایش استفاده از گوشی هوشمند در میان کودکان و شیوههای کنترل آن
بر اساس دادههای تنظیمکننده ارتباطات بریتانیا «آفکام» (Ofcom)، ۹۱ درصد از کودکان در بریتانیا تا سن ۱۱ سالگی صاحب یک گوشی هوشمند میشوند. این درحالی است که مطالعه در ۱۹ کشور اروپایی دیگر نشان میدهد که ۸۰ درصد از کودکان ۹ تا ۱۶ ساله بهصورت روزانه از یک گوشی هوشمند برای آنلاین شدن استفاده میکنند. در همین حال، دادههای یک نظرسنجی اخیر نشان میدهد که ۴۲ درصد از کودکان آمریکایی تا سن ۱۰ سالگی و ۹۱ درصد آنها در ۱۴ سالگی صاحب گوشی هوشمند میشوند. داشتن گوشی هوشمند چگونه بر زندگی افراد و به خصوص کودکان و نوجوانان تاثیر میگذارد و چگونه میتوان استفاده از آنها را تحت کنترل درآورد؟ در این گزارش نگاهی به تجربههای مختلف از تاثیر صفحهنمایش بر زندگی کودکان و نوجوانان و چگونگی کنترل این تاثیرات توسط والدین میاندازیم.
-
زمین در حال گرم شدن محبوبترین نوشیدنی جهان را تهدید میکند
آیا دانشمندان میتوانند قهوه صبحگاهیتان را نجات دهند؟
یکی از بخشهایی که ظرفیت آسیب بالایی نسبت به تغییرات آب و هوایی دارد بخش کشاورزی است. یکی از محصولات کشاورزی مهم در جهان امروز که بازار بزرگی دارد قهوه است. تغییرات اقلیمی در سراسر جهان موجب شده تا کشت قهوه با خطرات زیادی مواجه شود، بهخصوص اینکه گونه قهوه مصرفی در جهان یعنی «عربیکا» با افزایش دمای هوا آسیب خواهد دید و افزایش دما کشت محصول را دچار اختلال خواهد کرد. پیشبینیها حاکی از این است که در پایان قرن بین ۳۵ تا ۷۵ درصد از زمینهای کشت قهوه در برزیل، بزرگترین تولیدکننده جهان، غیرقابل استفاده خواهد بود. در این میان احتمالا بهترین راهحل استفاده از کشتهای ترکیبی و یا تغییر گونههای تجاری قهوه است که تا به امروز مغفول ماندهاند.
-
نبرد در دنیای کسبوکار
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده می¬کنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی را به شما معرفی میکنیم.
-
آیا سیاستهای مهاجرتی آمریکا در حال شکست است؟
در نوامبر ۲۰۲۳ نزدیک به ۲۵۰هزار مهاجر از مرز جنوبی آمریکا عبور کردند و خود را به این کشور رساندند. این افزایش میزان مهاجران - و این تصور که مرزهای آمریکا باز است - یک مسئولیت بزرگ سیاسی برای رئیس جمهور جو بایدن به وجود آورده است.
-
واقعی شدن تاثیرات برگزیت برای صادرکنندگان اروپایی به بریتانیا
از زمان ترک رسمی اتحادیه اروپا در ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ توسط بریتانیا و اجرایی شدن «برگزیت»، دولت بریتانیا با کندی زیادی شروع به اجرای محدودیتهای جدید گمرکی کرده است. اکنون با اجرایی شدن این محدودیتها واردات به بریتانیا مشکلات خاصی را تجربه خواهد کرد که صادر کنندگان بریتانیایی از زمان اجرایی شدن «برگزیت» با آن دست و پنجه نرم کردهاند. آنچه که بهخصوص باعث نگرانی صادرکنندگان و واردکنندگان کالا به بریتانیا شده مسئله بروکراسی در گمرکات است که میتواند ارزش حاصل از صادرات را کاهش دهد و در برخی مواقع کالاها را عملا از چرخه بازار خارج کند.
-
آخر هفته و چند فیلم کوتاه برتر از سینمای ایران
دقایقی کوتاه اما تأثیرگذار
در میان ژانرهای مختلف سینمایی فیلم کوتاه از جذابیت خاصی برخوردار است و مخاطبان زیادی هم دارد. فیلم کوتاه، همانطور که از نام آن برمیآید، زمان کوتاهتری نسبت به فیلم سینمایی بلند دارد. این فیلمها نباید بیش از ۴۰ دقیقه زمان داشته باشند. از دیگر خصوصیات فیلم کوتاه این است که با هزینه کمتر و امکانات محدودتری نسبت به فیلم بلند ساخته میشود. از اینرو این ژانر مورد علاقه دانشجویان و فیلمسازان مستقل است که بودجه زیادی در اختیار ندارند، اما میخواهند ایده خود را بیان کنند. اگر به این ژانر سینما علاقهمند هستید، فیلمهای کوتاه جذابی را مرور میکنیم که میتوانید آنها را برای تماشا در ایام تعطیلات آخر هفته انتخاب کنید.
-
آیا میتوان نسبت به آینده سرمایهگذاری در چین خوشبین بود؟
جایگزینهایی برای بازار سهام چین
بهرغم سیاستهای ضد چین که توسط ایالات متحده اجرا میشود بازار سهام چین در میان بازارهای سهام نوظهور، همچنان مکان جذابی برای سرمایهگذاری محسوب میشود. اما سرمایهگذاران، به ویژه سرمایهگذاران غربی به دلیل افزایش تنشها میان واشنگتن و پکن به دنبال بازارهای جایگزین هستند؛ بخشی از این بازارها در هند، کره، تایوان و ژاپن یافت میشود اما بازار قدرتمند چین برخلاف سایر کشورها هنوز از پتانسیل رشد بالایی برخوردار است و میتواند سرمایهها را به خود جذب کند.
-
نگاهی به سندرم نتیجه فوری و پیامدهای آن
یک شبه نمیتوان ره صد ساله رفت
آیا دوره صبوری و شکیبایی به سر آمده است؟ آیا دیگر نمیتوان برای رسیدن به امری دلخواه زمانی را سپری کرد و تمام لحظههای آن دوره را به انتظار و اشتیاق گذراند تا روز موعود برسد؟ نگاهی به سبک زندگی انسان مدرن که با ولعی سیریناپذیر در پی بلعیدن همهچیز در کمترین زمان است، نشان میدهد که صبوری در این روزگار در حال رنگ باختن است.
-
پادکست چی گوش بدهیم؟
معرفی درست کسبوکار از این تریبون
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده می¬کنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی را به شما معرفی میکنیم.
-
چگونه کنترل صادرات تکنولوژی نتیجه معکوس خواهد داد؟
روزنههای سیاست تحریمی ارسال فناوری به چین
آیا تحریمهای فناوری پاسخ مناسبی به رقابت اقتصادی و تسلیحاتی میان چین و آمریکا است؟ به نظر نمیرسد که با کنترل صادرات نیمههادیهای تولید شده در آمریکا بتوان جلوی گسترش و توسعه هوش مصنوعی در چین را گرفت. علت این مسئله را باید در وسعت صادرات و درجه پایبندی کشورهای سوم به این محدودیتها جستو جو کرد. همچنین باید در نظر داشت که معمولا تحریمها در این سطح موجب تغییر سیاستها و تلاش برای بومیسازی تکنولوژیهای تحریمشده خواهند شد.
-
چقدر به حرف دیگران در زندگی اهمیت بدهیم؟
انسان موجودی اجتماعی است و همواره حضور در کنار همنوعان خویش را بر تنهایی ترجیح میدهد. استفاده از افکار و رأی دیگران در مسائل مختلف، ازجمله مواردی است که در زندگی اجتماعی کاربرد فراوانی دارد. اما گاهی نظر دیگران به شکل افراطی برای آدمی مهم میشود تا جایی که فرد گویی برای دیگران زندگی میکند. این امر عواقب ناخوشایندی برای سلامت روان دارد. از این جهت باید نسبت به آن هوشیار بود و وضعیت تعادلی مشارکت نظری با دیگران را حفظ کرد.
-
نرخ باروری پایین و پیری جمعیت در آمریکای لاتین
آمریکای لاتین یکی از شدیدترین افتهای نرخ باروری در جهان را تجربه میکند. در سال ۲۰۱۶ نرخ باروری آمریکای لاتین به میزان ۲.۱ کمتر از نرخ جایگزینی برای حفظ یک جمعیت پایدار رسید و از طرف دیگر جوانان این منطقه به دلیل شرایط متزلزل بازار کار در حال مهاجرت دائم به بیرون از منطقه هستند. این امر موجب افزایش جمعیت سالخورده در کشورهای منطقه شده است؛ مسئلهای که در آیندهای نهچندان دور گریبانگیر اقتصاد کشورهای آمریکای لاتین خواهد شد.
-
از صحنه آبی نمایش چه خبر؟
تماشای تئاتر انتخاب خوبی برای گذران یک شب خاطرهانگیز در آخر هفته است. این شبها نمایشهای زیادی روی صحنهاند و دیدنشان خالی از لطف نیست. میتوانیم با توجه به سلیقه و علاقه خود چرخی بزنیم و نمایش مورد نظرمان را انتخاب کنیم. مجموعهای از نمایشهای قابلتأمل را در این مطلب از پیش چشم میگذرانید.
-
گزارشهای دولتی نشان میدهد:
ثبت رکورد کاهش نرخ باروری در چین
در سالهای اخیر کشور چین بهطور مداوم نرخ باروری رو به کاهشی را ثبت کرده است به طوری که نرخ باروری در این کشور اکنون به رکورد ۱.۰۹ رسیده است که پایینترین نرخ باروری در بین کشورهایی با جمعیت بیش از ۱۰۰ میلیون نفر محسوب میشود. جمعیت چین برای اولین بار در شش دهه گذشته کاهش یافت و با کاهش ۸۵۰ هزار نفری به ۱.۴۱ میلیارد نفر رسید. پیشبینیها حاکی از این است که تا قبل از پایان قرن جمعیت این کشور به زیر ۱ میلیارد نفر برسد. هر چند محدودیتهای فرزندآوری مدتهاست که در حال کم شدن است و سیاستهای تشویقی جایگزین آن میشود اما کارشناسان میگویند زمانی که تصویر اقتصادی گستردهتر تاریک باشد مشوقهای مالی و اداری تأثیر چندانی نخواهد داشت.
-
آیا پیری جمعیت چین فاجعه بار خواهد بود؟
از زمانی که در دهه ۱۹۸۰ درهای اقتصادی در چین گشوده شد، اقتصاد این کشور با سرعت بسیار خوبی رشد کرده است. در این دوران، با تعدیل هزینهی زندگی، تولید ناخالص داخلی به ازای هر نفر ده برابر افزایش یافت. اما اکنون چین با باد مخالف مواجه است. اعتماد مصرف کننده کاهش یافته، بیکاری جوانان بالاست و اقتصاد در آستانه کاهش تورم است. علاوه بر این، شاخص جمعیتی این کشور نیز که عامل یازدهم برای رشد کشورها به حساب میآید، در حال تبدیل شدن به یک عامل منفی جدی است.
-
پادکست چی گوش بدهیم؟
در جستوجوی آرامش از دست رفته
حالا دیگر در دنیای رسانههای دیجیتال، پادکست برای بسیاری از ما مفهومی آشناست و برای بالابردن اطلاعات و سطح آگاهی خود در موضوعات مختلف یا حتی برای سرگرمی از این رادیوی اینترنتی استفاده می¬کنیم. در زمینه سبک زندگی و توسعه فردی پادکستهای بسیار خوب و مفید هم به زبان فارسی، هم انگلیسی تهیه شده که گوشدادن به آنها برای اطلاع از فراز و فرودهای این حوزهها بسیار مفید است. هر هفته سهشنبهها یکی از پادکستهای مفید و آگاهیبخش در حوزه توسعه فردی را به شما معرفی میکنیم.
-
چگونه میتوان با فرسودگی شغلی مقابله کرد؟
آیا در محل کار احساس خستگی می کنید؟ وقتی بدانید شغلتان بر سلامتی شما تأثیر میگذارد چه کاری میتوانید انجام دهید؟ فرسودگی شغلی نوعی استرس است که با کار مرتبط است. این شامل فرسودگی جسمی یا احساسی است که حتی می تواند به ناتوانی یا پوچی هم برسد.
-
نگاهی به اقتصاد هند در دوران نارندرا مودی
در دومین هفته از سال ۲۰۲۴، رهبران تجاری به گجرات، ایالت زادگاه نارندرا مودی، نخست وزیر هند، رفتند. در این اجلاس که برای جذب سرمایهی رهبران تجاری برگزار شده بود، آقای موردی از هند به عنوان پرتو جدیدی از امید نام برد که البته عنوان درستی نیز هست.
-
چرا آمریکاییها نسبت به اقتصاد بزرگ خود تا این حد غمگیناند؟
تورم، حزبگرایی و همهگیری کرونا، آمریکایی را بیش از آنچه که اعداد و ارقام نشان میدهند، غمگین کرده است.
-
سلام آدمهای دنیای من
کتاب "سلام آدمهای دنیای" من از مجموعه کتابهای پرورش مهارتهای اجتماعی و اخلاقی در کودکان است.