• فاجعه دوم در کمین زلزله‌زدگان

    عدم تناسب در امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده

    فاجعه دوم در کمین زلزله‌زدگان

    اکنون با گذشت بیش از ۴ روز از زلزله ویرانگر در سوریه و ترکیه شمار کشته شدگان از ۲۳ هزار نفر فراتر رفته است. با وجود این امدادرسانی در همه مناطق یکسان نبوده و برای کمک به برخی مناطق موانعی وجود دارد. این مسئله خطر «فاجعه ثانویه» ناشی از عدم امدادرسانی و وضعیت بهداشتی و غذایی را به ویژه در منطقه شمال سوریه افزایش می‌دهد.

  • توانمندسازی و حمایت از کارگران مهاجر در مالزی

    پروژه جدید سازمان بین‌المللی کار

    توانمندسازی و حمایت از کارگران مهاجر در مالزی

    طرح جدید سازمان بین‌المللی کار برای حمایت از کارگران مهاجر در مالزی اجرا می‌شود. دولت مالزی متعهد شده تا با تصویب برنامه اقدام ملی در مورد کار اجباری، حق سازماندهی و حمایت از دستمزد کارگران مهاجر را تقویت کند. در این پروژه فعالیت‌های آگاهی‌بخشی و آموزش برای کارگران مهاجر در زمینه‌هایی از جمله حقوق کار، محاسبه زمان کار و دستمزد مقرر و همچنین ثبت مطالبات دستمزد و تامین اجتماعی انجام خواهد شد.

  • غول‌های تکنولوژی به دنبال کاهش هزینه‌ها پس از کاهش سود ۷۷ میلیارد دلاری

    غول‌های بزرگ تکنولوژی آمریکا ۲۴ درصد کمتر از سال پیش رشد کردند

    غول‌های تکنولوژی به دنبال کاهش هزینه‌ها پس از کاهش سود ۷۷ میلیارد دلاری

    در سال ۲۰۲۲ اپل، مایکروسافت، آلفابت، متا و آمازون ۲۴۳ میلیارد دلار درآمد کسب کردند که ۲۴ درصد کمتر از سال قبل است. به همین دلیل رویکرد ریاضت اقتصادی و تعدیل نیروی کار در این شرکت‌ها اجرا می‌شود. بخش اعظم این ضررها به دلیل افزایش قدرت دلار و بازگشت درآمد شرکت‌ها به ارزهای دیگر است که در برابر دلار تضعیف شده‌اند. برای اولین بار در حداقل یک دهه، عمدتاً به دلیل تغییر استراتژی و اشتباهات عملیاتی، هر پنج شرکت بزرگ فناوری ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ کاهش سود را تجربه کردند.

  • بریتانیا تنها اقتصاد پیشرفته مواجه با کاهش رشد اقتصادی

    صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد:

    بریتانیا تنها اقتصاد پیشرفته مواجه با کاهش رشد اقتصادی

    صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند که رشد اقتصاد بریتانیا در سال جاری ۰.۶ درصد کاهش یابد. این تنها «اقتصاد پیشرفته» است که پیش‌بینی می‌شود وضعیت کاهشی داشته باشد و حتی وضعیتی بدتر از سقوط ۰.۳ درصدی اقتصاد روسیه را تجربه می‌کند. برخی تحلیلگران معتقدند که مشخص نیست چه چیزی باعث این کاهش رتبه شده است و بریتانیا می‌تواند دوباره رشد اقتصادی را تجربه کند.

  • مهارت شغلی مهم‌تر از مدرک تحصیلی

    کمتر از ۵% از نقش‌ها در بهترین شرکت‌ها از نظر ارتقاء شغلی به مدرک لیسانس نیاز دارند

    مهارت شغلی مهم‌تر از مدرک تحصیلی

    بر اساس نظرسنجی اخیر درباره اشتغال در شرکت‌های بزرگ آمریکا که «شاخص فرصت شغلی آمریکا» نام دارد، بسیاری از کارمندان به دلیل عدم امکان ارتقاء در محیط کار، شغل خود را ترک می‌کنند. با این حال در شرکت‌های برتر سیاست‌های متفاوتی برای ارتقاء شغلی وجود دارد. بر این اساس مدرک دانشگاهی اهمیت چندانی در ارتقاء شغلی ندارد و تمرکز بیشتر بر مهارت‌های به‌دست آمده در حین کار است.

  • بیماری‌های استوایی نادیده گرفته ‌شده

    بیماری‌های استوایی نادیده گرفته ‌شده

    گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی بر بیماری‌های استوایی که مورد غفلت قرار گرفته‌اند متمرکز است. این نوع بیماری‌ها به طور نامتناسبی بر فقیرترین اعضای جامعه جهانی تأثیر می‌گذارد. درمان این نوع بیماری‌ها در دوره همه‌گیری کرونا با اختلال جدی مواجه شد به‌طوری که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، تقریبا ۳۴ درصد افراد کمتری برای NTDs تحت درمان قرار گرفته‌اند.

  • اعتراض به اصلاحات سن بازنشستگی در فرانسه

    اعتراض به اصلاحات سن بازنشستگی در فرانسه

    دومین اعتصاب سراسری علیه افزایش سن بازنشستگی در فرانسه در حال برگزاری است. هزاران نفر در شهرهای مختلف فرانسه به خیابان آمدند و به اصلاحات بازنشستگی معترض شدند. اعتصابات گسترده در بخش‌های مختلف در جریان است، هر چند در وضعیت کنونی در بعضی بخش‌ها کارکنان کمتری به اعتصابات پیوسته‌اند. دولت همچنان بر موضع خود پافشاری می‌کند و تغییر سن بازنشستگی‌ را غیر قابل مذاکره می‌داند.

  • گام بلند نظام رفاهی شیلی به سوی دولتی ‌شدن

    گام بلند نظام رفاهی شیلی به سوی دولتی ‌شدن

    شیلی یکی از کشورهای پیشگام در حوزه نظام‌های تأمین‌اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی در جهان است و به نوعی این کشور هرگاه تغییراتی را در سیستم حمایتی خود ایجاد می‌کند، سایر کشورها بخصوص کشورهای حوزه آمریکای لاتین نیز آن را به عنوان الگویی برای خود در نظر می‌گیرند.

  • ضرورت یادگیری مادام‌العمر در بازار کار

    ضرورت یادگیری مادام‌العمر در بازار کار

    سرعت سرگیجه‌آور پیشرفت‌های فناوری و رباتیک و کاربردهای آن در بازار کار منجر به از بین رفتن مشاغل در دهه آینده خواهد شد. ۸۰ درصد از مشاغلی که جایگزین آنها می‌شوند هنوز وجود ندارند و برای اشتغال در آنها نیروی کار نیازمند آموزش دائم است. یادگیری دائم در طول زندگی تبدیل به شعار سازمان‌های بین‌المللی شده است و کارکنان بخش‌های مختلف نیازمند یادگیری مادامالعمر هستند تا بتوانند در بازار کار باقی بمانند.

  • محافظت از کارکنان بخش حمل‌ونقل در بحران‌های بهداشتی

    نشست مشترک گروه‌های بین‌المللی برای بررسی تاثیر کرونا بر زنجیره تامین جهانی برگزار شد

    محافظت از کارکنان بخش حمل‌ونقل در بحران‌های بهداشتی

    یک گروه اقدام مشترک که برای بررسی تأثیر همه‌گیری COVID-۱۹ بر کارگران حمل و نقل جهان و زنجیره تأمین جهانی ایجاد شده است، همه بازیگران را تشویق می‌کند تا پروتکل‌ها و استانداردهای مورد توافق بین‌المللی را اعمال کنند و اقدامات پیشگیرانه و ملموس برای شرایط اضطراری آینده انجام دهند.

  • حوادث کار روزانه جان ۷۵۰۰ کارگر را می‌گیرد

    سازمان بین‌المللی کار:

    حوادث کار روزانه جان ۷۵۰۰ کارگر را می‌گیرد

    طبق آمار سازمان بین‌المللی کار (ILO) حوادث کار، عامل مرگ روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از نیروی کار در سراسر جهان است که دلایل متعددی در پس این امر وجود دارد. با این حال، شرایط کاری نامناسب مقصر اصلی بروز حوادث و آسیب‌های کاری است؛ به‌ویژه در کشورهای کمتر توسعه‌یافته (بخش‌های بزرگی از آمریکای جنوبی، آسیا و آفریقا) کمبود تجهیزات و مقررات ایمنی ضروری موجب می‌شود که خطر آسیب ناشی از کار افزایش یابد. نکته مهم در تقسیم‌بندی حوادث شغلی، توجه به سه سطح متفاوت در توزیع آنها است. مناطق جغرافیای، صنایع مختلف و وضعیت نیروی کار هر یک می‌توانند در توزیع میزان و نوع حوادث مربوط به کار دخیل باشند.

  • کرونا، بازار بیمه عمر را به لرزه درآورد

    کرونا، بازار بیمه عمر را به لرزه درآورد

    بازار بیمه در تلاطم مشکلات پس از همه‌گیری کووید ۱۹ برای جبران خسارت‌های این دوران، آینده پرابهامی راپشت سر می‌گذراند. درخواست بیمه عمر در ایالات متحده در سال۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ در یک رکوردشکنی به ترتیب به میزان ۳.۹ و ۳.۴ درصد افزایش داشت. این صنعت هنوز با میزان مرگ‌ومیر فرضی مربوط به کرونا درگیر است و چندان مشخص نیست که چگونه تغییرات بلندمدت ناشی از کرونا می‌تواند بر فرایند پذیره‌نویسی تأثیر بگذارد.

  • کمبود الکتریسیته‌ سلامت در جهان

    نزدیک به یک میلیارد نفر از امکانات بهداشتی با برق ناپایدار یا بدون برق استفاده می‌کنند

    کمبود الکتریسیته‌ سلامت در جهان

    بر اساس گزارش مشترک چند نهاد بین‌المللی نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر جهان به مراکز درمانی و خدمات بهداشتی با الکتریسیته دسترسی ندارند یا دسترسی مداوم به برق در این مراکز امکان‌پذیر نیست. در جنوب آسیا بیش از یک مرکز از هر ۱۰ مرکز بهداشتی فاقد هرگونه دسترسی به برق است و این میزان در جنوب صحرای آفریقا به میزان وحشت‌آور نیمی از مراکز درمانی می‌رسد. دسترسی به برق در مراکز مراقبت بهداشتی می‌تواند تفاوت میان زندگی و مرگ باشد، به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این زمینه یک حق اساسی انسانی است.

  • سازمان بین‌المللی کار دوره آموزشی آنلاین تامین اجتماعی برگزار می‌کند

    سازمان بین‌المللی کار دوره آموزشی آنلاین تامین اجتماعی برگزار می‌کند

    سازمان بین‌المللی کار با همکاری چند نهاد دیگر اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه حفاظت و تامین اجتماعی کرده است. این دوره آموزشی جامع آنلاین فراگیران را قادر می‌سازد تا مفاهیم کلیدی حفاظت اجتماعی و نقاط قوت و ضعف رویکردهای مختلف به حمایت اجتماعی را درک کنند و یک بسته مفید برای سیاست‌گذاران، شرکای اجتماعی، سازمان‌های جامعه مدنی، بازیگران توسعه، دانشجویان دانشگاه و ... است

  • ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» برای تغییرات اقلیمی

    کشورهای توسعه‌یافته ملزم به حمایت از کشورهای کمتر برخوردار شدند

    ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» برای تغییرات اقلیمی

    تصویب ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» در کنفرانس تغییرات اقلیمی شرم‌الشیخ مصر در حالی انجام شد که کشورهای پیشرفته از ایجاد چنین طرحی به هیچ‌وجه راضی نیستند. در واقع این صندوق را می‌توان دستاورد کشورهای در حال توسعه دانست که پس از دهه‌ها موفق به تحقق خواسته خود شدند. با اینکه امروزه کشورهای توسعه‌یافته مسئول تولید بیش از ۷۰ درصد گازهای گلخانه‌ای هستند و نقش اصلی در ایجاد تغییرات آب‌وهوایی در گذشته را نیز برعهده داشته‌اند، اما از بار مالی ایجاد شده و فجایع طبیعی و انسانی آن شانه خالی می‌کنند. هرچند برخی منابع مالی برای تأمین بودجه صندوق پیشنهاد شده اما در وضعیت کنونی اقتصاد و بحران‌های جهانی، خوشبینی‌ها نسبت به تأمین مالی صندوق خسارت مورد توافق بسیار کمرنگ است و انتظار می‌رود توافقات حاصله از حمایت کشورهای پیشرفته برخوردار نشود.

  • سلامت غذایی گران‌قیمت

    ۱۳۱ میلیون نفر در آمریکای لاتین و کارائیب به رژیم غذایی سالم دسترسی ندارند

    سلامت غذایی گران‌قیمت

    مطابق گزارش مشترک جدید از طرف نهادهای بین‌المللی ۴۰.۶ درصد از جمعیت آمریکای جنوبی در سال۲۰۲۱ ناامنی غذایی متوسط یا شدید را تجربه کردند. مسئله‌ای که می‌تواند منجر به افزایش هزینه‌های درمانی و عدم رشد مناسب کودکان گردد. متاثر از جنگ در اوکراین، اکنون دسترسی به یک رژیم غذایی سالم بیش از پیش گران شده است. گزارش سازماهای بین‌المللی به دولت‌ها پیشنهاد می‌دهد تا با اجرای سیاست‌های غذایی دسترسی به رژیم سالم را بیشتر و غذاهای ناسالم را کنترل کنند.

  • چربی‌های قاتل

    ۵ میلیارد نفر در معرض بیماری‌های قلبی ناشی از چربی‌های ترانس قرار دارند

    چربی‌های قاتل

    چربی ترانس تولید شده در صنعت معمولاً در غذاهای بسته‌بندی، محصولات پخته، روغن‌های پخت و پز و اسپری‌ها یافت می‌شود. محصولی که شدیدا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ را افزایش می‌دهد. سازمان بهداشت جهانی به کشورها توصیه می‌کند که سیاست‌های عملی در زمینه حذف چربی‌های ترانس را از صنعت غذایی در پیش بگیرند. در حال حاضر حدود پنج میلیارد نفر در معرض بیماری‌های قلبی ناشی از چربی‌های ترانس قرار دارند.

  • مشاغل فناوری در صدر بازارهای شغلی آسیا

    نیمی از آگهی‌های استخدام سنگاپور در زمینه فناوری است

    مشاغل فناوری در صدر بازارهای شغلی آسیا

    مشاغل توسعه‌دهنده شرکت‌ها و مشاغل فناوری از مهمترین بخش‌های آگهی‌های شغلی در روند پنج ساله اخیر بوده‌اند. رشد هوش مصنوعی، افزایش تمرکز بر امنیت سایبری و تحول دیجیتال در سال‌های اخیر لزوم افزایش نیروی کار در این عرصه را ایجاب می‌کند. با این حال احتمالا این وضعیتی گذرا برای صنعت فناوری خواهد بود.

  • مرگ بیش از ۵۰ هزار مهاجر در طول ۸ سال

    دبیرکل سازمان ملل خبر داد

    مرگ بیش از ۵۰ هزار مهاجر در طول ۸ سال

    با افزایش روزافزون تعداد مهاجران در سراسر جهان، مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۱۸ دسامبر را به عنوان روز تجلیل از نقش مهاجران و اهمیت مهاجرت در توسعه کشورها اعلام کرد. مهاجرت به طور روزافزونی در حال افزایش است و حدود یک نفر از هر هشت نفر در جهان امروز مهاجر و یا در حال حرکت برای مهاجرت است و این احتمال وجود دارد که به دلیل جنگ، تخریب محیط‌زیست و تغییرات آب‌وهوایی میزان مهاجرت همچنان افزایش یابد.

  • گوشت آنتی‌بیوتک‌دار مصرف نکنید

    انتقاد از شرکت‌های بزرگ مواد غذایی آمریکا

    گوشت آنتی‌بیوتک‌دار مصرف نکنید

    آنتی‌بیوتیک‌ها هنوز در زنجیره‌های تأمین گوشت شرکت‌های بزرگ مواد غذایی ایالات متحده استفاده می‌شوند که این امر خود خطر انتشار ابرمیکروب‌ها را افزایش می‌دهد. بر اساس تحقیقات انجام گرفته، شرکت‌های تأمین‌کننده‌ گوشت گاو برای رستوران‌های مک‌دونالد، تاکو بل و والمارت از مزارعی در آمریکا گوشت خود را تهیه می‌کنند که از آنتی‌بیوتیک‌های مرتبط با گسترش ابرمیکروب‌های خطرناک استفاده می‌کنند. اسناد منتشرنشده‌ دولت آمریکا که به دست روزنامه‌ گاردین رسیده، نشان می‌دهد مزارع تولید گوشت گاو برای شرکت‌های بسته‌بندی گوشت مانند (Cargill)، (JBS) و (Green Bay) با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای رشد بیشتر حیوانات از آن استفاده می‌کنند، سلامت عمومی ‌جامعه را به خطر انداخته‌اند.

  • تاثیر تورم بر بازار شغلی آمریکا

    ۹۶ درصد شاغلین در سال ۲۰۲۳ به دنبال شغل جدیدند

    تاثیر تورم بر بازار شغلی آمریکا

    ۹۶ درصد از کارکنان در بازار کار آمریکا به دنبال یک موقعیت شغلی جدید در سال ۲۰۲۳ می‌گردند. افزایش هزینه زندگی که اکنون ۶.۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته موجب شده تا حدود ۴۰ درصد از جویندگان کار علت ترک شغل فعلی را تورم و افزایش هزینه‌ها نسبت به درآمد بدانند.

  • توسعه مهارت‌ها به جای شغل مادامالعمر

    شرکت‌ها توسعه مهارت‌های جدید را به جای ارائه مشاغل مادام‌العمر در اولویت قرار می‌دهند

    توسعه مهارت‌ها به جای شغل مادامالعمر

    تغییر فناوری مهارت‌های مورد نیاز را تغییر می‌دهد و نیازهای جدید، نیروی کار جدیدی را می‌طلبد. به همین دلیل و با توجه به بحران نیروی کار، آموزش نیروی کار تبدیل به بخش مهمی از فرآیند بازار کار کنونی کشورهای اروپایی شده است. فناوری به سرعت در حال تغییر دنیای کار احتمالاً تا سال ۲۰۳۰ بیش از یک میلیارد شغل را تغییر خواهد داد. اکنون متاثر از همه‌گیری کرونا مهارت‌ها در حال کمتر شدن است اما از طرف دیگر شرکت‌ها باید خود را با نیاز تکنولوژیک جدید تطبیق دهند.

  • ۱۱ موقعیت اضطراری برای کودکان در سال ۲۰۲۳

    ۱۱ موقعیت اضطراری برای کودکان در سال ۲۰۲۳

    تعداد کودکانی که از زمان جنگ جهانی دوم به بعد به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند امروز بیشتر هر زمان دیگری است. سازمان یونیسف برای سال ۲۰۲۳ یازده موقعیت اضطراری را شناسایی کرده است که نیازمند توجه و رسیدگی فوری است.

  •  مرگ یک کودک یا نوجوان در هر ۴.۴ ثانیه

     مرگ یک کودک یا نوجوان در هر ۴.۴ ثانیه

    بر اساس گزارش سازمان ملل متحد ۵ میلیون از کودکان پیش از تولد پنج سالگی جان خود را از دست می‌دهند. کشورهای جنوب صحرای آفریقا تنها ۲۹ درصد از تولدهای زنده در جهان را دارا هستند و از کل مرگ و میرهای زیر پنج سال در سال ۲۰۲۱، ۵۶ درصد در این منطقه به ثبت رسیده است. در دسترس بودن مراقبت‌های بهداشتی باکیفیت برای کودکان در سراسر جهان موضوع مرگ یا زندگی است. سازمان ملل دسترسی عادلانه به مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از این مرگ و میرها را در دسترس می‌داند.

  • دست‌کم ۱۸ نفر در طوفان‌های کالیفرنیا کشته شدند

    دست‌کم ۱۸ نفر در طوفان‌های کالیفرنیا کشته شدند

    در آمریکا همزمان با بارش‌های شدید و بی‌سابقه به هزاران نفر از ساکنان کالیفرنیا گفته شد تا خانه‌های خود را ترک کنند. از اواخر دسامبر تا کنون طوفان‌های بی‌امان دست کم ۱۸ کشته بر جای گذاشته است.

  •  ممنوعیت خرید خانه در کانادا برای غیر کانادایی‌ها

     ممنوعیت خرید خانه در کانادا برای غیر کانادایی‌ها

    در قانون جدیدی که از ابتدای سال ۲۰۲۳ در کانادا اجرایی شده کانادا برای جلوگیری از افزایش قیمت خانه، خرید ملک را برای خارجی ها ممنوع کرده است. این قانون به دنبال افزایش ۴۴ درصدی قیمت خانه در کانادا اجرایی شد. اکنون کانادا یکی از معدود کشورهایی است که خارجی‌ها را از خرید ملک مسکونی به عنوان سرمایه‌گذاری منع می‌کند.

  • زمستان اعتصاب‌ها در بریتانیا

    زمستان اعتصاب‌ها در بریتانیا

    در بریتانیا ده‌ها هزار کارگر در ماه‌های اخیر در سراسر صنایع دست از کار کشیده‌اند در حالی که نخست‌وزیر اعلام کرده به دنبال یک گفتگوی صادقانه با رهبران اتحادیه درباره‌ این است که کدام راه مقرون به‌صرفه‌تر است. اظهارات او پس از آن بیان می‌شود که دولت بریتانیا در پی تصویب قوانین جدید ضد اعتصاب برآمده است.

  • جنگل‌داری در شهر

    تاثیر مهم سبزسازی شهری بر سلامت و محیط زیست کلان‌شهرها

    جنگل‌داری در شهر

    بر اساس گزارش جدید سازمان جهانی خواربار و کشاورزی (FAO) شهرهایی که به سرعت در حال گسترش در مناطق بسیار خشک جهان هستند، باید به «واحه‌های شهری سبز» تبدیل شوند تا اطمینان حاصل شود که هم مکان‌های سالم‌تری برای زندگی‌اند و هم انعطاف‌پذیرتر در برابر تغییرات اقلیمی خواهند بود.

  • بهبود تعادل کار و زندگی

    بهبود تعادل کار و زندگی

    سازمان بین‌المللی کار معتقد است برنامه‌ریزی‌های نوآورانه زمان کار، مانند نمونه‌هایی که در طول بحران کووید۱۹ معرفی شد، می‌تواند موجب بهره‌وری بیشتر و بهبود تعادل بین کار و زندگی برای اقتصادها، مشاغل و کارگران باشد.

  • مهارت‌های «نرم و اولیه» برای استخدام‌ نسل Z

    پنج مهارت نرم مهم برای کارکنان جوان در بازار کار امروز

    مهارت‌های «نرم و اولیه» برای استخدام‌ نسل Z

    با افزایش ترس از رکود اقتصادی و اخراج کارکنان، فارغ‌التحصیلان تازه وارد به بازار کار خود را در بازار کاری نامطمئن می‌بینند. گزارش جدید لینکدین از تغییرات بازار کار نشان‌می‌دهد که چطور بازار متغییر، سیاست استخدام شرکت‌ها را از شکل سنتی خارج کرده و اولویت در استخدام را به «مهارت‌های نرم» منتقل کزده است.