• عدالت اجتماعی و کار شایسته برای بزرگسالان پادزهر کار کودکان

    یک کودک از هر ۱۰ کودک در سراسر جهان، در حال انجام کار است

    عدالت اجتماعی و کار شایسته برای بزرگسالان پادزهر کار کودکان

    امروز (۱۲ ژوئن، ۲۲ خرداد) روز جهانی مبارزه با کار کودکان است. شعار امسال روز جهانی مبارزه با کار کودکان «عدالت اجتماعی برای همه، به کار کودکان پایان دهید» است و سازمان بین‌المللی کار بر لزوم حمایت از عدالت اجتماعی بیشتر و ارتباط آن با مبارزه علیه کار کودکان تاکید می‌کند. آنچه در مورد کار کودکان اتفاق می‌افتد کاملاً مخالف عدالت اجتماعی است. برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته، کار کودکان در حال افزایش است. اکنون تقریباً یک کودک از هر ۱۰ کودک در سراسر جهان، در حال انجام کار است.

  • زباله در برابر آموزش

    ابتکار یک سازمان محیط زیستی برای آموزش کودکان نیجریه‌ای

    زباله در برابر آموزش

    نیجریه یکی از کشورهای فقیر جهان است و ۶۳ درصد از جمعیت این کشور در فقر زندگی می‌کنند. با این حال، طی چند دهه گذشته، میزان آموزش در نیجریه به‌رغم پیشرفت چشمگیر افت شدیدی داشته است. در سال‌های اخیر با افزایش بحران‌ها و تضعیف زیرساخت‌های مدارس، هزینه آموزش افزایش یافته و روند کاهشی حضور دانش‌آموزان در مدارس به حدود ۵۰ درصد از کودکان رسیده است.

  • بهره‌برداری از انرژی زمین‌گرمایی در ژاپن

    بهره‌برداری از انرژی زمین‌گرمایی در ژاپن

    تخمین زده می‌شود که ژاپن با بیش از ۱۰۰ آتشفشان فعال، دارای منبع زمین گرمایی بالقوه‌ای برابر با ۲۳ گیگاوات، معادل خروجی ۲۳ راکتور هسته‌ای است. ژاپن پس از آمریکا و اندونزی سومین پتانسیل بزرگ زمین گرمایی در جهان را دارا است. از طرف دیگر صنعت سنتی آب گرم در ژاپن که هدف توریست‌های فراوانی از سراسر کشور است می‌تواند چالشی در برابر استفاده از این شکل انرژی باشد.

  • افزایش بدهی شرکت‌های آسیایی به دلیل نرخ بهره بالا

    افزایش بدهی شرکت‌های آسیایی به دلیل نرخ بهره بالا

    صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که افزایش هزینه‌های استقراض در شرکت‌های آسیایی می‌تواند خطراتی را برای ثبات بازار مالی این منطقه افزایش دهد. برخی از شرکت ها ممکن است قادر به پرداخت بدهی خود نباشند زیرا بانک‌های مرکزی نرخ‌های بهره را برای مدت طولانی‌تری و با هدف مهار تورم بالا نگه می‌دارند. اکنون کشورهای چین، هند و تایلند دارای تمرکز بیشتری از بدهی‌های شرکتی هستند و تعداد شرکت‌هایی با نسبت «پوشش بهره» کمتر از یک در این مناطق بسیار بالا است.

  • تعمیق زخم‌های اقتصادی چین با افزایش آمار فارغ‌التحصیلان بی‌کار

    تعمیق زخم‌های اقتصادی چین با افزایش آمار فارغ‌التحصیلان بی‌کار

    داده‌های رسمی نشان می‌دهد که اشتغال شهری در میان جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله در چین در آوریل امسال به رکورد ۲۰.۴ درصد رسیده است که تقریبا چهار برابر نرخ بیکاری گسترده‌تر است.جامعه‌شناسان و اقتصاددانان معتقدند که این حباب دانشگاهی در چین بالاخره در حال ترکیدن است. از طرف دیگر معضل بیکاری مسئله دیگری است که جوانان و سیاستگذاران چینی باید با آن دست و پنجه نرم کنند و مسئله‌ی عدم تطبیق مشاغل با انتظارات و تحصیلات دانشگاهی جوانان می‌تواند به «کم کاری» بیانجامد.

  • نشست سالانه مدیران روابط‌عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد

    نشست سالانه مدیران روابط‌عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد

    نشست سالانه و گردهمایی مدیران روابط‌عمومی سازمان‌های تابعه و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مشهد مقدس برگزار شد.

  • تحقیق از نخست‌وزیر بریتانیا به اتهام تخلفات مالی

    تحقیق از نخست‌وزیر بریتانیا به اتهام تخلفات مالی

    «ریشی سوناک» نخست وزیر بریتانیا در مورد منافع مالی همسرش در یک شرکت مراقبت از کودکان مورد تحقیق قرار می‌گیرد. در بریتانیا هر نماینده مجلس یا عضو دولت باید تمام هدایا، کمک‌ها و منافع دریافتی را در سیستم «ثبت منافع» ثبت کند.

  • ساعت کمک‌های بشردوستانه در سودان؛ ۴تا ۷ عصر

    کشته‌شدن کارمندان برنامه جهانی غذا

    ساعت کمک‌های بشردوستانه در سودان؛ ۴تا ۷ عصر

    بر اثر درگیری‌ها در دارفور پایتخت سودان چند تن از کارکنان سازمان ملل متحد کشته شدند. این افراد در حال انجام وظیفه برای طرح برنامه جهانی غذا بودند. سازمان ملل متذکر شد که همه طرف‌ها باید ایمنی کارکنان سازمان‌های بشردوستانه را تضمین کنند تا آنها بتوانند کمک‌های بشردوستانه به مردم سودان را ادامه دهد. در حال حاضر با وساطت سازمان ملل قرار بر این شد تا دو طرف متخاصم خصومت‌ها را به دلایل بشردوستانه از ساعت چهار تا هفت عصر به وقت محلی برای مدت کوتاهی متوقف کنند.

  • دارو خریدن یا نخریدن؟ غذا خوردن یا نخوردن؟

    مصائب تورم در آرژانتین برای بازنشستگان

    دارو خریدن یا نخریدن؟ غذا خوردن یا نخوردن؟

    تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که تورم سالانه درآرژانتین تا میانه سال ۲۰۲۳ به ۱۱۰ درصد خواهد رسید که یکی از بالاترین نرخ‌های تورم در جهان است. افزایش تورم و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده در آرژانتین این کشور و به‌ویژه بازنشستگان را در آرژانتین به وضعیت بحرانی رسانده است. اکنون بسیاری از بازنشستگان طبقه متوسط ناچارند که میان خرید دارو یا نخریدن آن یکی را انتخاب کنند. پیش از این آرژانتین دارای یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های بازنشستگی در آمریکای جنوبی بود که مستمری‌های بازنشستگی آن بر اساس فرمول تحرک دستمزدها و مالیات‌های جمع‌آوری شده افزایش می‌یافت. بین ژانویه ۲۰۲۲ و مارس ۲۰۲۳، حقوق بازنشستگی ۷۲.۵٪ افزایش یافت اما در همان دوره قیمت‌ها بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصاد جهانی و احتمال تشدید بحران مالی

    صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد:

    پیش‌بینی کاهش رشد اقتصاد جهانی و احتمال تشدید بحران مالی

    در نشست تازه‌ صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن، این نهاد با بازنگری در گزارش پیشین خود، رشد اقتصاد جهانی را کمتر از قبل برآورد کرده است. صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود را در سال جاری با یک دهم واحد کاهش به ۲.۸ درصد رسانده است. به گزارش این نهاد احتمال تشدید بحران مالی وجود دارد اما در حال حاضر با اتخاذ سیاست‌های مالی تاثیر این بحران در حال کنترل است. اقتصاد جهان در سال جاری عمدتا به دلیل وضعیت کشورهای توسعه یافته، به ویژه در اروپا، کند خواهد بود. بر اساس برآوردهای صندوق بین‌المللی پول رشد منطقه یورو از ۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۰.۸ درصد در سال جاری کاهش خواهد یافت. در همین بازه زمانی، رشد در کل کشورهای در حال ظهور به ندرت کاهش می‌یابد و در برخی از آنها به‌ویژه هند و چین شتاب خواهد داشت.

  • کارگران کلیدی در جوامع، بی‌ارزش شمرده می‌شوند

    عدم تمایل نیروی کار برای پیوستن به مشاغل کلیدی

    کارگران کلیدی در جوامع، بی‌ارزش شمرده می‌شوند

    بر اساس گزارش جدید سازمان بین‌المللی کار، عدم برخورداری از دستمزد متناسب و شرایط شغلی مناسب در کنار ارزش پایین مشاغل کلیدی در سطح جامعه باعث شده است تا این بخش با بحران نیروی کار مواجه شود. در این گزارش آمده است که به طور متوسط ۲۶ درصد شکاف درآمد بین کارگران کلیدی و غیرکلیدی وجود دارد. کارگران کلیدی در دوره همه‌گیری از شرایط کاری خطرناک‌تری برخوردار بودند. در عین حال پس از همه‌گیری کرونا نیز کارگران این بخش کمتر از دو سوم دستمزد متوسط را دریافت می‌کنند.علی‌رغم این وضعیت سرمایه‌گذاری در این بخش موضوعی عادلانه و بینشی آینده‌نگر است که در صورت بروز یک وضعیت اضطراری دیگر در جهان، می‌تواند به جوامع در حل بحران‌های جدی‌تر یاری رساند.

  • درگیری پلیس و تظاهرکنندگان در فرانسه

    اتحادیه‌ها ماکرون را به اظهارات «تحریک‌آمیز» متهم کردند

    درگیری پلیس و تظاهرکنندگان در فرانسه

    در ادامه اعتراضات در بسیاری از شهرهای فرانسه علیه اصلاحات سن بازنشستگی پلیس با تظاهر کنندگان درگیر شد. با بسته شدن خیابان‌ها در برخی نقاط، پلیس به استفاده از گاز اشک‌آور و ماشین آب پاش روی آورد. تقریبا بیش از یک هفته است که پلیس به صورت شبانه با معترضان در پاریس درگیر شده است. در همین حال، تولید برق و سوخت قطع شده و سازمان هواپیمایی فرانسه اعلام کرد که خدمات پروازی تا آخر هفته کاهش خواهد یافت.

  • در پی اعتصاب کارگران جمع‌آوری زباله بوی تعفن پاریس را دربر گرفت

    در پی اعتصاب کارگران جمع‌آوری زباله بوی تعفن پاریس را دربر گرفت

    کارگران جمع‌آوری زباله در اعتراض به طرح افزایش سن بازنشستگی دولت امانوئل ماکرون دست به اعتصاب زده‌اند. این اعتصابات از ۱۲ روز پیش آغاز شده و منجر به آسیب شدید به مناطق مختلف شهر پاریس شده است. درگیری‌ها میان اتحادیه‌های کارگری و دولت بر سر افزایش سن بازنشستگی در فرانسه ادامه‌ دارد و هیچ‌کدام از طرفین حاضر به سازش با طرف مقابل نیستند. اتحادیه‌ها معتقدند که ماکرون حاضر به گرفتن مالیات از ثروتمندان نیست و بار سیستم را بر کارگران یقه‌آبی تحمیل کرده است.

  • معلمان بریتانیایی هم به موج اعتصاب‌های خدمات عمومی پیوستند

    تعطیلی مدارس همزمان با رونمایی دولت از بودجه

    معلمان بریتانیایی هم به موج اعتصاب‌های خدمات عمومی پیوستند

    اعتصاب دو روزه معلمان در انگلیس همزمان با اعتصاب پزشکان و کارکنان حمل‌ونقل رخ داد. این اعتصابات از روزی آغاز شد که دولت بودجه جدید خود را اعلام کرد. صدها مدرسه در روز چهارشنبه به طور کامل یا جزئی تعطیل شدند. اتحادیه‌ها حضور ۴۰ هزار معلم در این اعتصاب را برآورد کرده‌اند. معلمان دلیل اعتصاب را نه تنها حقوق و وضعیت کاری خود بلکه وضعیت نامناسب آموزش، امکانات، ساختمان مدارس و بودجه عمومی مربوط به آموزش اعلام کرده‌اند.

  • دو سوم مردم افغانستان با خطر گرسنگی شدید روبرو هستند

    دو سوم مردم افغانستان با خطر گرسنگی شدید روبرو هستند

    کشور افغانستان پس از چهار دهه جنگ، بلایای طبیعی و همه‌گیری ویروس کرونا اکنون با محدودیت‌های جدید وضع شده ناشی از تغییرات سیاسی، با بحران بی‌سابقه کمبود موادغذایی روبرو شده است. اقتصاد افغانستان که به کمک‌های خارجی وابسته است، پس از سرنگونی دولت تحت حمایت غرب توسط طالبان در ماه گذشته، دچار شوک شدیدی شد. در چنین وضعیتی ۹۰ درصد مردم افغانستان با مصرف ناکافی مواد غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند و بسیاری از کودکان دچار سوءتغذیه حاد شده‌اند.

  • سال مالی بد برای بیمه‌ها در ایالات متحده آمریکا

    برآورد AM BEST از ۲۰۲۲

    سال مالی بد برای بیمه‌ها در ایالات متحده آمریکا

    به گزارش یکی از بزرگترین آژانس‌های رتبه‌بندی اعتبارات در آمریکا، سال ۲۰۲۲ برای بیمه‌گران بخش «خسارات شخصی» بدترین سال مالی دهه اخیر بوده است. در این میان خسارت فجایع طبیعی با ۹۰ میلیارد دلار از بزرگترین دلایل افزایش بازپرداخت خسارت به بیمه‌شوندگان شخصی در آمریکا محسوب می‌شود.

  • آزمایش انعطاف‌پذیری بانک‌ها نسبت به حملات سایبری در اروپا

    آزمایش انعطاف‌پذیری بانک‌ها نسبت به حملات سایبری در اروپا

    بانک مرکزی اروپا قصد دارد تا آزمایشی را درباره میزان انعطاف‌پذیری بانک‌های اروپایی نسبت به حملات سایبری و قطع دسترسی آنها به خدمات دهندگان خارجی راه‌اندازی کند.بانک مرکزی اروپا مدت‌هاست به بانک‌ها هشدار می‌دهد که نسبت به حملات سایبری بخصوص پس از تصویب یک سری تحریم‌های طولانی مدت علیه مسکو توسط اتحادیه اروپا، هوشیار باشند.

  • تکه‌های شکسته زندگی کنار هم قرار می‌گیرند

    گزارش یونیسف از حمایت کودکان زلزله‌زده در سوریه و ترکیه

    تکه‌های شکسته زندگی کنار هم قرار می‌گیرند

    تقریبا یک ماه پس از وقوع زمین‌لرزه در ترکیه و سوریه، کودکان زیادی در وضعیت‌ آسیب‌پذیر پس از این فاجعه زندگی می‌کنند. یونیسف با تمام توان در حال کمک رسانی به مناطق زلزله‌زده در این دو کشور است. با این حال بیش از ۸۵۰ هزار کودک هنوز آواره‌اند و خانواده‌های زیادی نیازمند کمک‌های روانی و اجتماعی برای بازگشت به وضعیت عادی زندگی خود هستند. حمایت روانی و اجتماعی برای کودکان، بازگرداندن آنها به یادگیری در اسرع وقت و ایجاد ثبات در میان هرج و مرج از جمله کمک‌های حیاتی برای این کودکان است.

  • اتحادیه‌ها متعهد شدند که فرانسه را به بن‌بست بکشانند

    ششمین دور اعتصاب‌ها در فرانسه

    اتحادیه‌ها متعهد شدند که فرانسه را به بن‌بست بکشانند

    اعتصابات سراسری در فرانسه ۷ مارس برای بار ششم ادامه داشت. آموزش و عبور و مرور در فرانسه تقریبا بصورت کامل متوقف شد و اتحادیه‌ها قول تعطیلی کامل فرانسه را در روزهای آینده داده‌اند. درگیری‌ها بر سر عدم توافق معترضان با طرح رئیس‌جمهور برای افزایش سن بازنشستگی است.

  • فصل تازه‌ در عدالت اجتماعی در اکوادور

    برای اولین بار یک شرکت خارجی در آمریکای لاتین به برده‌داری مدرن محکوم شد

    فصل تازه‌ در عدالت اجتماعی در اکوادور

    به تازگی یک شرکت ژاپنی با سابقه ۶۰ ساله کشاورزی و سرمایه‌گذاری در اکوادور در یکی از دادگاه‌های این کشور به «برده‌داری مدرن» متهم شده است. این یک اتفاق تاریخی و شروع یک دوره جدید محسوب می‌شود. شاکیان پرونده که مطلقا فاقد هرگونه برخورداری از حقوق اولیه کار بودند و عموما در شرایط آسیب‌پذیر زندگی می‌کردند، با ناباوری و اشتیاق فراوان خواهان ادامه این مبارزه علیه بی‌عدالتی و نقض سیستماتیک حقوق انسانی خود هستند. آنها امیدوارند که در ادامه مبارزه خود علیه این شرکت و با وجود شواهد و مدارک بسیار، پیروز شوند. 

  • افزایش قیمت ماه به ماه مصرف‌کننده در ترکیه

    افزایش قیمت ماه به ماه مصرف‌کننده در ترکیه

    آمارهای رسمی تورم سالانه ترکیه در ماه فوریه را ۵۵.۱۸ درصد نشان می‌دهد که شاهد کاهش اندکی نسبت به ماه قبل است. این کاهش تورم به دنبال زمین لرزه‌های عظیمی رخ می‌دهد که کمتر از یک ماه پیش بخش‌هایی از جنوب شرقی کشور را تخریب کرد. البته با وجود کاهش اندک تورم، قیمت ماه به ماه مصرف کننده ۳.۱۵ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته که بیشترین افزایش در بخش مواد غذایی و نوشیدنی‌های غیرالکلی ثبت شده است.

  • بمب ساعتی سوء‌تغذیه و کشتار در نیجریه

    زنان و کودکان قربانی اصلی خشونت‌ها

    بمب ساعتی سوء‌تغذیه و کشتار در نیجریه

    در پی تشدید خشونت‌ها و حملاتی که با عنوان مبارزه با تروریسم در مناطق شمالی نیجریه رخ داده است، وضعیت بحرانی سلامت و به ویژه سوء‌تغذیه حاد زنگ خطر را به صدا درآورد. ناآرامی‌های داخلی با سابقه ۱۳ ساله در نیجریه، مردم عادی در این کشور را با شرایط فاجعه‌باری مانند گرسنگی، مرگ، فقر و سطوح بسیار بحرانی سوء‌تغذیه رو به رو کرده است. آوارگی حدود دو میلیون نفر و خطر سلامت هر روزه باعث شده که سازمان‌ ملل نسبت به خطر نسل‌کشی در این کشور هشدار دهد.

  • چالش برقراری «عدالت اجتماعی» در سایه جنگ، بحران و استانداردهای دوگانه

    ضرورت اعتماد به دولت‌ها و چندجانبه‌گرایی برای دستیابی به عدالت اجتماعی

    چالش برقراری «عدالت اجتماعی» در سایه جنگ، بحران و استانداردهای دوگانه

    یکم اسفند برابر با۲۰ فوریه همه ساله به عنوان روز جهانی عدالت اجتماعی گرامی داشته می‌شود. در این روز سازمان‌های مختلف در بیانیه‌هایی پشتیبانی خود از عدات اجتماعی و ضرورت این مسئله در سطح جهانی را اعلام کرده‌اند. با این همه دستیابی به عدالت اجتماعی در سایه استانداردهای دوگانه و جانبگرایی‌های بین‌المللی جهان امروز اگر نه غیرممکن، بسیار دور از دست بنظر می‌رسد.

  • غارت آموزش در ناامنی‌های داخلی

    ناامنی مدارس در هائیتی ۹ برابر شد

    غارت آموزش در ناامنی‌های داخلی

    در چهار ماه اول سال تحصیلی در هائیتی، ۷۲ مدرسه مورد هدف قرار گرفته‌اند و تنها در شش روز اول فوریه، ۳۰ مدرسه به دلیل تشدید خشونت در مناطق شهری این کشور به تعطیلی کشیده شد. ۶۰ درصد «پورتو پرنس» پایتخت هائیتی، در کنترل گروه‌های مسلح قرار دارد. هدف غارت اغلب تجهیزات مدرسه از جمله میز، نیمکت، تخته، لپ‌تاپ، دستگاه فتوکپی، باتری و پنل‌های خورشیدی است. در این میان خطر پیوستن کودکان بازمانده از تحصیل به گروه‌های مسلح افزایش یافته است.

  • مشارکت با محافل جهانی لازمه گسترش حوزه تاثیر تامین اجتماعی است

    دبیرکل اتحادیه بین‌المللی تامین اجتماعی:

    مشارکت با محافل جهانی لازمه گسترش حوزه تاثیر تامین اجتماعی است

    دکتر «محمد اَزمان عزیز محمد» (Mohammed Azman Aziz Mohammed) پزشک و رئیس سابق سازمان تامین اجتماعی مالزی است. وی در آخرین نشست سه‌سالانه مجمع جهانی تامین اجتماعی (WSSF) که در مراکش برگزار شد به عنوان دبیرکل اتحادیه بین‌المللی تامین اجتماعی (ISSA) انتخاب شده است. این اتحادیه با ۳۲۲ عضو از ۱۶۲ کشور مختلف شبکه گسترده‌ای برای تبادل راه‌حل‌های عملی و ارزشمند در زمینه تأمین اجتماعی ارائه می‌دهد. دکتر «اَزمان» در آخرین مصاحبه خود با خبرگزاری اتحادیه بین‌المللی تامین اجتماعی، چشم‌اندازها و اندیشه‌هایش در مورد چگونگی تقویت هرچه بیشتر تامین اجتماعی در سال‌های آینده را به اشتراک می‌گذارد.

  • طرح سازمان بین‌المللی کار برای حمایت از کشاورزان در سریلانکا

    طرح سازمان بین‌المللی کار برای حمایت از کشاورزان در سریلانکا

    بحران اقتصادی به همراه شکست طرح‌های نوآورانه کشاورزی در سریلانکا منجر به خطر ناامنی غذایی حاد برای حدود ۶.۳ میلیون نفر در این کشور شده است. برای کمک به بهبود وضعیت کشاورزان و ایجاد شغل مناسب و درخور برای آنها سازمان بین‌المللی کار طرحی را با عنوان LEED+ اجرایی می‌کند که هدفش توانمندسازی محلی از طریق توسعه و حمایت اقتصادی است و از زنان سرپرست خانوار، معلولان و کشاورزان حمایت می‌کند.

  • گام بلند نظام رفاهی شیلی به سوی دولتی ‌شدن

    گام بلند نظام رفاهی شیلی به سوی دولتی ‌شدن

    شیلی یکی از کشورهای پیشگام در حوزه نظام‌های تأمین‌اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی در جهان است و به نوعی این کشور هرگاه تغییراتی را در سیستم حمایتی خود ایجاد می‌کند، سایر کشورها بخصوص کشورهای حوزه آمریکای لاتین نیز آن را به عنوان الگویی برای خود در نظر می‌گیرند.

  • کمبود الکتریسیته‌ سلامت در جهان

    نزدیک به یک میلیارد نفر از امکانات بهداشتی با برق ناپایدار یا بدون برق استفاده می‌کنند

    کمبود الکتریسیته‌ سلامت در جهان

    بر اساس گزارش مشترک چند نهاد بین‌المللی نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر جهان به مراکز درمانی و خدمات بهداشتی با الکتریسیته دسترسی ندارند یا دسترسی مداوم به برق در این مراکز امکان‌پذیر نیست. در جنوب آسیا بیش از یک مرکز از هر ۱۰ مرکز بهداشتی فاقد هرگونه دسترسی به برق است و این میزان در جنوب صحرای آفریقا به میزان وحشت‌آور نیمی از مراکز درمانی می‌رسد. دسترسی به برق در مراکز مراقبت بهداشتی می‌تواند تفاوت میان زندگی و مرگ باشد، به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این زمینه یک حق اساسی انسانی است.

  • سازمان بین‌المللی کار دوره آموزشی آنلاین تامین اجتماعی برگزار می‌کند

    سازمان بین‌المللی کار دوره آموزشی آنلاین تامین اجتماعی برگزار می‌کند

    سازمان بین‌المللی کار با همکاری چند نهاد دیگر اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه حفاظت و تامین اجتماعی کرده است. این دوره آموزشی جامع آنلاین فراگیران را قادر می‌سازد تا مفاهیم کلیدی حفاظت اجتماعی و نقاط قوت و ضعف رویکردهای مختلف به حمایت اجتماعی را درک کنند و یک بسته مفید برای سیاست‌گذاران، شرکای اجتماعی، سازمان‌های جامعه مدنی، بازیگران توسعه، دانشجویان دانشگاه و ... است

  • ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» برای تغییرات اقلیمی

    کشورهای توسعه‌یافته ملزم به حمایت از کشورهای کمتر برخوردار شدند

    ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» برای تغییرات اقلیمی

    تصویب ایجاد صندوق «خسارت و آسیب» در کنفرانس تغییرات اقلیمی شرم‌الشیخ مصر در حالی انجام شد که کشورهای پیشرفته از ایجاد چنین طرحی به هیچ‌وجه راضی نیستند. در واقع این صندوق را می‌توان دستاورد کشورهای در حال توسعه دانست که پس از دهه‌ها موفق به تحقق خواسته خود شدند. با اینکه امروزه کشورهای توسعه‌یافته مسئول تولید بیش از ۷۰ درصد گازهای گلخانه‌ای هستند و نقش اصلی در ایجاد تغییرات آب‌وهوایی در گذشته را نیز برعهده داشته‌اند، اما از بار مالی ایجاد شده و فجایع طبیعی و انسانی آن شانه خالی می‌کنند. هرچند برخی منابع مالی برای تأمین بودجه صندوق پیشنهاد شده اما در وضعیت کنونی اقتصاد و بحران‌های جهانی، خوشبینی‌ها نسبت به تأمین مالی صندوق خسارت مورد توافق بسیار کمرنگ است و انتظار می‌رود توافقات حاصله از حمایت کشورهای پیشرفته برخوردار نشود.