• استفاده از هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی

    ابزار جدید گوگل برای کمک به پزشکان

    استفاده از هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی

    Google Cloud روز چهارشنبه اعلام کرد که با یک کلینیک برای استفاده از ابزار جستجوی هوش مصنوعی جدیدش به توافق رسیده است. این ابزار جدید به کاربران امکان می‌دهد تا چت‌بات‌های سفارشی‌سازی شده ایجاد کنند. در مراقبت‌های بهداشتی، این فناوری به کارکنان اجازه می‌دهد تا داده‌هایی مانند تاریخچه پزشکی بیمار، سوابق تصویربرداری، ژنومیک یا آزمایشگاه‌ها را سریع‌تر و با یک پرسش ساده تفسیر کنند. در حالی که هوش مصنوعی مولد تبدیل به داغ‌ترین موضوع در فناوری شده است، مراقبت‌های بهداشتی چالش مهمی را برای استفاده از هوش مصنوعی ارائه می‌دهد زیرا نتایج اشتباه در این حوزه می‌تواند به قیمت گرانی تمام شود.

  • سودان برای قحطی آماده می‌شود

    تأثیر درگیری‌های مسلحانه داخلی بر زندگی شهروندان

    سودان برای قحطی آماده می‌شود

    سودان این روزها ویرانی‌های بسیاری را تجربه می‌کند. درگیری‌ها در سودان نه‌تنها هزاران نفر را آواره کرده، بلکه ضربات فلج‌کننده‌ای هم به قلب اقتصادی این کشور در خارطوم وارد آورده است. مسیرهای تجاری داخلی مختل شده‌اند، واردات کالا با مشکلات عدیده روبه‌رو است و بحران نقدینگی به‌طور جدی این کشور را تهدید می‌کند. سرمایه‌ها در صنایع، بانک‌ها، مغازه‌ها و بازارها غارت و منابع برق و آب قطع شده‌اند و ساکنان از افزایش شدید قیمت‌ها و کمبود کالاهای اساسی خبر می‌دهند.

  • انرژی بادی بزرگترین منبع تولید برق در بریتانیا شد

    برای اولین‌بار در تاریخ

    انرژی بادی بزرگترین منبع تولید برق در بریتانیا شد

    به گفته محققان امپریال کالج لندن، توربین‌های بادی ۳۲.۴ درصد از برق بریتانیا را در سه ماه اول سال تامین می‌کردند. گاز، یک سوخت فسیلی، مسئول ۳۱.۷ درصد از ترکیب سوخت برق بود. این اولین بار است که باد بیشترین سهم برق را در یک دوره سه ماهه در تاریخ شبکه برق کشور ارائه می دهد.

  • میلیون‌ها کودک و پناهجو در خطر

    پس از طوفان «موکا» در بنگلادش و میانمار

    میلیون‌ها کودک و پناهجو در خطر

    طوفان «موکا» به همراه طوفان استوایی «فانی» در سال ۲۰۱۹ به عنوان قوی‌ترین طوفان در شمال اقیانوس هند به ثبت رسید. با وقوع این طوفان دربخش‌هایی از میانمار و بنگلادش میلیون‌ها نفر که پیش از این در معرض آسیب‌های آب و هوایی و ناآرامی‌های قومی قرار داشتند، بار دیگر در معرض خطرات جدیدی قرار گرفته‌اند. در میانمار بیش از ۱۶ میلیون نفر که ۵.۶ میلیون نفر از آنها کودک هستند در شرایط خطرناکی بسر می‌برند. در بنگلادش نیز که بزرگترین کمپ پناهندگان جهان در آنجا واقع شده است، یک میلیون آواره روهینگیایی با بار سنگین طوفان‌های شدید مواجه شده‌اند که نیمی از آنها کودک هستند.

  • از شیرین‌کننده‌های غیرقندی برای کنترل وزن استفاده نکنید

    توصیه جدید سازمان بهداشت جهانی:

    از شیرین‌کننده‌های غیرقندی برای کنترل وزن استفاده نکنید

    با شیوع تب لاغری، استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی فاقد قند بیش از پیش متداول شده است. اکنون به شکل‌ فراوان شیرین‌کننده‌های غیرقندی فاقد قند مانند آسه سولفام K، آسپارتام، آدوانتام، سیکلامات، استویا و .... به شکل جایگزین قند مصرفی و نوشیدنی‌ها در بازار به فروش می‌رسند. اما برخلاف تبلیغات جایگزینی قندهای آزاد با شیرین‌کننده‌های غیرقندی در درازمدت به کنترل وزن کمک نمی‌کند و می‌تواند خطراتی را برای سلامتی به همراه داشته باشد.

  • کودکان، قربانیان اصلی جنگ در سودان

    کودکان، قربانیان اصلی جنگ در سودان

    ادامه درگیری‌ها در سودان نگرانی‌ها درباره وضعیت کودکان و خانواده‌هایشان را افزایش داده است. در عین حال سودان یکی از بالاترین نرخ‌های سوءتغذیه در بین کودکان در جهان را دارد و در منطقه‌ای با مشکلات محیطی، درگیری‌ها و خشکسالی قرار گرفته است. مکان‌هایی که کودکان باید در آن‌ها امن باشند به‌طور مداوم مورد حمله قرار گرفته‌ و تجهیزات زیرساختی و امکانات سازمان‌های بشردوستانه نیز مورد از آسیب‌ها در امان نماده است.

  • معرفی فناوری‌های جدید برای حرکت معلولان

    معرفی فناوری‌های جدید برای حرکت معلولان

    حرکت و جابجایی مستقل برای افراد معلول همواره یک چالش مهم محسوب می‌شود. تکنولوژی‌های جدید به افراد دارای مشکلات حرکتی یا طیف وسیع‌تری از معلولین برای جابجایی و حرکت خودمختار کمک می‌کنند. نمونه این فناوری‌ها ویلچر برقی Scewo Bro یا خودرو HawKar است که حرکت خودمختارانه در داخل و خارج از ساختمان را برای معلولان امکانپذیر می‌سازد.

  • حقوق کم و کار زیاد

    ویژگی‌های شغلی کار پرستاران و ماماها از نظر سازمان بین‌المللی کار:

    حقوق کم و کار زیاد

    دو گروه از کارگران سلامت که نقش اساسی در هر سیستمی از مراقبت‌های بهداشتی ایفا می‌کنند ماماها و پرستاران هستند. مشخصه این دو حرفه ساعات طولانی کار و دستمزد کم است و در زبان در هر دو این حرفه‌ها بیشترین افراد مشغول به کارند. سازمان بین‌المللی کار در روز جهانی پرستار و ماما این پرسش را مطرح می‌کند که برای بهبود شرایط کاری و کمک به پرستاران و ماماها در ارائه بهتر خدمات به بیماران چه کاری می‌توان انجام داد.

  • ظهور اندونزی به عنوان دومین منبع کبالت در جهان

    ظهور اندونزی به عنوان دومین منبع کبالت در جهان

    با افزایش استفاده از وسائل باتری‌دار و بازار رو به رشد خودروهای الکتریکی رقابت بر سر استخراج کبالت در سطح جهانی افزایش یافته است. این فلز با ترکیب شیمیایی خاص که در تولید باتری‌ از آن استفاده می‌شود به‌ویژه با گسترش بازار خودروهای برقی می‌تواند یک منبع حیاتی برای بازار این خودروهای باشد. بزرگترین تولیدکننده کبالت در جهان امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو است که ۷۰ درصد منابع کبالت را در اختیار دارد. اما تسلط چین بر منابع کبالت کنگو موجب نگرانی رقبای غربی آن شده است. در این میان ظهور کشور اندونزی به عنوان دومین منبع کبالت در جهان که البته فاصله زیادی با کنگو دارد باعث شکلگیری رقابت جدیدی شده است.

  • نگاهی به زیست یک کارگر فاضلاب

    احترام و شرایط کاری ایمن حق همه کارگران است

    نگاهی به زیست یک کارگر فاضلاب

    متن زیر از سایت سازمان بین‌المللی کار و از بخش «صداها»ی این سایت ترجمه شده است. در ژوئن ۲۰۲۲، کنفرانس بین‌المللی کار (ILC) در تصمیمی «محیط کار ایمن و سالم» را در چارچوب اصول و حقوق اساسی سازمان بین‌المللی کار قرار داد. وضعیتی که دربسیاری از مشاغل دچار نقضان است. روایت زیر داستان زندگی یک کارگر فاضلاب است که در آن عزت، امنیت، سلامت شغلی، نگاه جامعه، فقر و تحقیر نسبت به یک شغل تشریح می‌شود.

  • «مصرف ثروتمندان»  عامل ایجاد بحران آب در شهرها

    «مصرف ثروتمندان» عامل ایجاد بحران آب در شهرها

    در مطالعه اخیری که در آفریقای جنوبی انجام شد، رابطه میان نابرابری اقتصادی و الگوهای مصرف آب مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس این پژوهش هر چند گروه‌های درآمدی بالا و متوسط رو به بالا به ترتیب تنها ۱.۴ درصد و ۱۲.۳ درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند، اما بیش از نیمی از آب مصرفی کل شهر را به مصرف می‌رسانند. این گزارش در درازمدت آنچه را که «مصرف دارایان» می‌نامد، به عنوان یک تهدید زیست محیطی برای وضعیت منابع آب محلی توصیف می‌کند.

  • زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر اندونزی را لرزاند

    زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر اندونزی را لرزاند

    کشور اندونزی به دلیل قرار داشتن بر کمربند آتشفشانی اقیانوس دچار زمین لرزه‌های فراوان و خطرات مرتبط با این پدیده است. در عین حال به دلیل طبیعت بی‌مانند، این کشور به عنوان یک مقصد توریستی مهم در آسیا شناخته شده و از سرتاسر جهان بازدیدکنندگان فراوانی را به خود جذب می‌کند. به تازگی وقوع زمین لرزه‌ها با فاصله زمانی اندک نگرانی‌هایی را درباره امنیت این منطقه ایجاد کرده است.

  • افزایش دما در اروپا سریع‌تر از سایر قاره‌ها رخ می‌دهد

    افزایش دما در اروپا سریع‌تر از سایر قاره‌ها رخ می‌دهد

    از ابتدای قرن ۲۰ که داده‌های آب و هوایی قابل اعتماد در دسترس است، اروپا گرمترین تابستان خود را از سر می‌گذراند. این در حالی است که طبق داده‌های موسسه پژوهشی گوتنبرگ این قاره طی ۱۰ سال اخیر به صورت متداومی افزایش دما را تجربه می‌کند. این افزایش دما در مناطق جنوبی قاره اروپا شدیدتر از سایر مناطق رخ داده است. همچنین جریان آب رودخانه‌های اروپا دومین میزان پایین خود را در تاریخ ثبت کردند. به علاوه شرایط خشک در جنوب اروپا پیامدهایی برای کاهش تولید محصولات کشاورزی به همراه خواهد داشت.

  • لزوم حمایت از حق سالخوردگی در شهرها

    راهنمای جدید سازمان جهانی بهداشت در رابطه با ساخت شهرهای متناسب با سن

    لزوم حمایت از حق سالخوردگی در شهرها

    پیری جمعیت و شهرنشینی در سرتاسر جهان که تبدیل به مشکل بسیاری از جوامع شده است، موضوع جدید سازمان جهانی بهداشت در راهنمای جدید سالخورگی است. راهنمای جدید سالخوردگی با منطق و رویکردی عملی و گام به گام، برنامه‌هایی را جهت توسعه شهرها و جوامع دوستدار سن ارائه می‌دهد. تمرکز این راهنما بر ساخت فضاهای شهری متناسب با سن است. شهرها و جوامع دوستدار سن، دسترسی به خدمات کلیدی را بهبود می‌بخشند. این راهنما مثال‌های مفصلی در مورد آنچه که می‌توان انجام داد و چگونگی انجام آن و همچنین مطالعات موردی از برنامه‌های ملی موفق موجود برای شهرها و جوامع دوستدار سن را نیز دربر می‌گیرد.

  • یک نفر از هر ۶ نفر در جهان دچار ناباروری است

    یک نفر از هر ۶ نفر در جهان دچار ناباروری است

    بر اساس گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی حدود ۱۷.۵ درصد از جمعیت بزرگسال، تقریباً یک نفر در هر ۶ نفر در سراسر جهان، ناباروری را تجربه می‌کند. هزینه‌های بالا برای درمان این مشکل، اغلب افراد را از دسترسی به درمان‌های ناباروری باز می‌دارد و در نتیجه جستجوی درمان، آنها را به فقر می‌کشاند. نسبت بسیار بالای افرادی که دچار این مشکل هستند، نیاز به گسترش دسترسی به مراقبت‌های باروری و خدمات در این زمینه را نشان می‌دهد.

  • هوش مصنوعی عامل خودکشی یک انسان شد

    هوش مصنوعی عامل خودکشی یک انسان شد

    با خودکشی مردی که برای یافتن راه‌حلی درباره گرمایش کره زمین به هوش مصنوعی پناه برده بود، بار دیگر سوالات زیادی درباره ایمن بودن گفت و گو درباره موضوعات حساس با هوش مصنوعی مطرح شده است. این ربات گفت و گو محور که «الیزا» نام دارد در یک بحث طولانی به فرد متوفی پیشنهاد کرده تا با قربانی کردن خود کره زمین را نجات دهد.

  • پایان بیمه «مدیکید» در ایالات متحده امریکا

    خروج ۱۵ میلیون نفر از پوشش بیمه سلامت

    پایان بیمه «مدیکید» در ایالات متحده امریکا

    با شروع همه‌گیری کرونا دولت ایالات متحده نوعی پوشش بیمه‌ای را برای اقشار کم درآمد طراحی کرده بود که اکنون کنگره آمریکا خبر از پایان یافتن آن داده است. این پوشش بیمه که Medicaid نام دارد تا دسامبر ۲۰۲۲ بیش از ۸۵ میلیون نفر را تحت پوشش قرار داد. اکنون و با اجرایی شدن قانون جدید که شرایط برخورداری از بیمه مدیکید را به پیش از همه‌گیری کرونا بر می‌گرداند حدود ۱۵ میلیون نفر از این برنامه بیمه همگانی حذف خواهند شد. به گفته وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده این تغییرات به طور نامتناسبی بر افراد رنگین پوست و جوانان تأثیر خواهد داشت.

  • تشدید مرگ و میر کودکان در مثلث تهدیدات آبی

    گزارش جدید یونیسف از وضعیت بحرانی آب در آفریقا

    تشدید مرگ و میر کودکان در مثلث تهدیدات آبی

    در بحبوحه تشدید بحران‌های آب و هوایی، مناطقی از غرب و مرکز آفریقا تبدیل به کانون‌های داغ مرگ و میر کودکان شده است. تشدید مرگ و میر کودکان در این مناطق مطابق با تحلیل یونیسف ناشی از همگرایی سه عامل «آب ناکافی»، «فاضلاب» و «نظافت و شست‌وشو» است. همچنین این نقاط داغ مرگ و میر از میان۱۶۳ کشور جهان در بین ۲۵ درصد از کشورها با بالاترین خطر تهدیدات آب و هوایی و محیطی قرار دارند و جنگ و درگیری در این مناطق منجر به از میان رفتن زیرساخت‌های آبی در این بخش شده است. در سراسر این ۱۰ نقطه که بحرانی‌ترین وضعیت‌ را دارند، نزدیک به یک سوم کودکان به حداقل آب اولیه در خانه دسترسی ندارند و دو سوم آنها از خدمات اولیه بهداشتی برخوردار نیستند.

  • خودت آن تغییری باش که میخواهی در دنیا ببینی

    شعار روز جهانی آب:

    خودت آن تغییری باش که میخواهی در دنیا ببینی

    بزرگداشت روز جهانی آب امسال همزمان با آغاز کنفرانس آب سازمان ملل بود که در 22 تا 24 مارس در نیویورک برگزار شد. نماد روز جهانی آب امسال یک مرغ مگس‌خوار است که به اقدام فوری تک تک افراد جهت حفاظت از منابع آبی اشاره دارد. طرح اصلی این کنفرانس بر اساس تعهد داوطلبانه دولت‌های ملی برای تسریع پیشرفت در رسیدن به اهداف آبی توسعه پایدار و دیگر اهداف مرتبط بین‌المللی است.

  • احتمال تبدیل دریای سرخ به سیاه

    احتمال تبدیل دریای سرخ به سیاه

    احتمال دارد یک کشتی نفتکش که در دریای سرخ در نزدیکی یمن رها شده است منجر به آلودگی گسترده‌ای در این منطقه شود. کسانی که کشتی را می‌شناسند معتقدند که این اتفاق امری قطعی است. این نشت احتمالی ظرف چند روز می‌تواند بنادر کلیدی یمن در دریای سرخ را ببندد به رسیدن کمک‌های غذایی پایان دهد. همچنین نشست نفت می‌تواند اثرات مخربی بر محیط زیست داشته باشد و احتمالاً صخره‌های مرجانی و جنگل‌های ساحلی حفاظت شده حرا را از بین می‌برد.

  • چهره غم‌انگیز نابرابری سیستماتیک

    بالاترین میزان خودکشی برای گروه معلولان در بریتانیا

    چهره غم‌انگیز نابرابری سیستماتیک

    بر اساس داده‌های اخیر سازمان آمار ملی بریتانیا بیشترین میزان خودکشی در میان گروه‌ معلولان اتفاق افتاده است. منتقدان معتقدند که با در پیش گرفتن سیاست‌های ریاضتی در چند سال اخیر، خدمات معلولان در بریتانیا کاهش شدیدی را تجربه کرده است. به علاوه توصیف خودکشی تنها با یک عامل (معلولیت) چندان رضایت بخش نیست، چرا که عوامل متعدد دیگر مانند وضعیت شغلی، گروه اجتماعی، سلامت روان و ... نیز در آن تاثیر گذار است. عواملی که معلولان به دلیل شرایط خاص خود دسترسی کمتری به آنها دارند.

  • جاری شدن سیل در دو شهر زلزله زده ترکیه ۱۴ کشته بر جای گذاشت

    جاری شدن سیل در دو شهر زلزله زده ترکیه ۱۴ کشته بر جای گذاشت

    با بارش تقریبا یک سوم از بارندگی دو سال اخیر در استان‌های آدیامان و سانلیورفا در کمتر از ۲ روز، سیل مناطقی از ترکیه را درنوردید. در این مناطق که پیشتر توسط زلزله ویران شده بودند، ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند و تعدادی نیز مفقود شدند. همچنین یک بیمارستان به زیر آب رفت و ۲۰۰ بیمار به جای دیگری منتقل شدند.

  • تنها ۵ درصد از کشورها سیاست‌های محافظتی در برابر نمک را اعمال می‌کنند

    گزارش سازمان بهداشت جهانی از مصرف سدیم

    تنها ۵ درصد از کشورها سیاست‌های محافظتی در برابر نمک را اعمال می‌کنند

    سازمان بهداشت جهانی در گزارش جدید خود دستیابی کشورها به سیاست‌های کنترلی مصرف نمک را موفق ارزیابی نمی‌کند و تنها ۵٪ از کشورهای عضو را دارای سیاست‌های محافظتی در این زمینه ارزیابی کرده است. این سازمان به کشورهای عضو توصیه می‌کند تا سیاست‌های اجباری کاهش مصرف سدیم را دنبال کنند. منبع اصلی سدیم، نمک خوراکی است، اما در چاشنی‌های دیگر مانند گلوتامات نیز وجود دارد. بر اساس گزارش‌ها در ۳۰ سال اخیر بیش از ۱۰۰ میلیون مرگ بر اثر مصرف نمک در ارتباط با بیماری‌های قلبی و عروقی رخ داده است.

  • مصائب زندگی با چالش‌های شغلی و مالی

    مصائب زندگی با چالش‌های شغلی و مالی

    مددکاری اجتماعی در انگلیس با مشکلات جدیدی روبه‌رو شده است. این بخش از خدمات اجتماعی به‌علت بحران‌های متعدد در چند سال اخیر، دچار ریزش نیروی کار و عدم‌کارایی ساختاری شده است. بخش بزرگی از مددکاران اجتماعی با حجم بالای کاری و فشار روانی ناشی از آن روبه‌رو هستند که توان انجام وظایف به‌صورت صحیح را از آنان گرفته است. در این میان، تعداد زیادی از مددکاران تلاش می‌کنند تا از خط‌مقدم خدمات اجتماعی فاصله بگیرند. به این ترتیب راه‌حل‌های خشن و سریع‌تری جایگزین مداخلات نرم و زودهنگام می‌شود که این مسئله، ریشه در علت اصلی عدم‌کارایی سیستم خدمات اجتماعی دارد. علت اصلی عدم‌کارایی سیستم، وضعیت اقتصادی و تخصیص ندادن بودجه متناسب با حجم کاری مددکاران است. در این شماره به بررسی بیشتر زوایای مختلف این نقص خدمات اجتماعی در انگلیس می‌پردازیم.

  • چالش در سیستم تأمین‌اجتماعی آمریکا

    چگونه وعده‌های داده شده محقق نمی‌شوند

    چالش در سیستم تأمین‌اجتماعی آمریکا

    این روزها ایالات متحده با چالش مهمی ‌در سیستم تأمین‌اجتماعی خود روبه‌رو شده؛ مسئله‌ای که کم‌وبیش در بیشتر کشورهای پیشرفته دیده می‌شود و ریشه در مسائل جمعیتی دارد. اکنون تعداد بازنشستگان و هزینه‌های درمانی آنها بسیار بیش از عایدی صندوق‌های تأمین‌اجتماعی و برنامه‌های سلامت است. بنابراین باری بر دوش سیستم بازپرداخت و سلامت افزوده شده که برخلاف وعده‌های داده شده توان پرداخت آن را ندارد. در این شماره برای بررسی بیشتر مسئله به ابعاد این موضوع می‌پردازیم.

  • آسیای جنوبی و جنوب صحرای آفریقا کانون بحران تغذیه‌ای زنان

    افزایش ۲۵درصدی سوء‌تغذیه در مادران

    آسیای جنوبی و جنوب صحرای آفریقا کانون بحران تغذیه‌ای زنان

    با توجه به اینکه نیمی از رشد کوتاه قدی در کودکان زیر ۲ سال در دوران بارداری و قبل از شش ماهگی ایجاد می‌شود، گزارش جدید یونیسف نیاز به سرمایه‌گذاری در برنامه‌های تغذیه ضروری برای دختران و زنان جوان را پیشنهاد می‌دهد. بحران جهانی تغذیه با تشدید جنگ و عدم ثبات در مناطق مختلف جهان وضعیت را نسبت به گذشته بدتر کرده است. مناطق آسیای جنوبی و جنوب صحرای آفریقا کانون بحران تغذیه در میان دختران و زنان جوان هستند.

  • دو برابر شدن رشد اقتصادی ایرلند بدون افزایش گازهای گلخانه‌ای

    دو برابر شدن رشد اقتصادی ایرلند بدون افزایش گازهای گلخانه‌ای

    بر اساس گزارش جدید اداره آمار ایرلند به‌رغم رشد اقتصادی این کشور در دهه گذشته تولید گازهای گلخانه‌ای در این کشور اروپایی تنها به نسبت اندکی افزایش داشته است. این گزارش معتقد است با افزایش بازده می‌توان انتظار داشت که انتشار گازهای گلخانه‌ای در هوا افزایش یابند اما این رابطه در دوره ۲۰۱۲-۲۰۲۱ حفظ نشده است. دلیل این امر تغییر در ساختار کل تولید و فعالیت اقتصادی و ارزش افزوده حاصل از آن در ایرلند است که ارزش بیشتر را با میزان کمتری از گاز گلخانه‌ای تولید می‌کند.

  • تبدیل داستان‌ علمی-تخیلی به واقعیت

    به‌کارگیری چیپ مغزی برای تبدیل اراده به دستورات در افراد معلول

    تبدیل داستان‌ علمی-تخیلی به واقعیت

    به‌تازگی دستگاهی ساخته شده است که می‌تواند اراده افراد را به نوشته و دستورات کامپیوتری تبدیل کند. این دستگاه از طریق یک ایمپلنت در مغز بیماران معلول و ناتوان حرکتی قرار می‌گیرد. کاشت چیپ این دستگاه به نسبت سایر کاشت‌های مغزی، نیاز به جراحی کمتر تهاجمی دارد و تبعات بعدی آن برای بیماران گزارش نشده است. این دستگاه می‌تواند به صورت موثری بر کیفیت زندگی و استقلال افراد ناتوان حرکتی تاثیرگذار باشد.

  • بیماری‌های استوایی نادیده گرفته ‌شده

    بیماری‌های استوایی نادیده گرفته ‌شده

    گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی بر بیماری‌های استوایی که مورد غفلت قرار گرفته‌اند متمرکز است. این نوع بیماری‌ها به طور نامتناسبی بر فقیرترین اعضای جامعه جهانی تأثیر می‌گذارد. درمان این نوع بیماری‌ها در دوره همه‌گیری کرونا با اختلال جدی مواجه شد به‌طوری که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، تقریبا ۳۴ درصد افراد کمتری برای NTDs تحت درمان قرار گرفته‌اند.

  • اعتراض به اصلاحات سن بازنشستگی در فرانسه

    اعتراض به اصلاحات سن بازنشستگی در فرانسه

    دومین اعتصاب سراسری علیه افزایش سن بازنشستگی در فرانسه در حال برگزاری است. هزاران نفر در شهرهای مختلف فرانسه به خیابان آمدند و به اصلاحات بازنشستگی معترض شدند. اعتصابات گسترده در بخش‌های مختلف در جریان است، هر چند در وضعیت کنونی در بعضی بخش‌ها کارکنان کمتری به اعتصابات پیوسته‌اند. دولت همچنان بر موضع خود پافشاری می‌کند و تغییر سن بازنشستگی‌ را غیر قابل مذاکره می‌داند.